Καλλιτεχνική απεικόνιση από 1964207 στο Pixabay

Ο Έλληνας που Νίκησε τους Δρακονιανούς στη Σελήνη. Απίστευτες περιγραφές

Ο Ελληνοαυστραλός Γιώργος Καβάσιλας (George Κavasillas) εξιστορεί στη συνέντευξή του στην kerry cassidy του PROJECT CAMELOT στο Πρότζεκτ Κάμελοτ πώς πέρασε μέσα από τοίχους, ενώ βρισκόταν αντιμέτωπος με εξωγήινους στη σελήνη. Ο συγγραφέας του μεταφυσικού, ραδιοφωνικός παραγωγός και πνευματιστής, Γιώργος Καβάσιλας, εξιστορεί την περιπέτεια που έζησε, όταν έχοντας απαχθεί από εξωγήινους στη Σελήνη για εργαστηριακή παρατήρηση, κατόρθωσε να ανακτήσει τη συνειδητότητα του, να σπάσει τα δεσμά του και περνώντας μέσα από τοίχους, να καθυποτάξει τον εξωγήινο αρχηγό και να του μεταδώσει το μήνυμα της πανανθρώπινης πνευματικής ανωτερότητας.

Πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν την αξιοπιστία του https://projectcamelotportal.com/ και το κατηγορούν για παραπληροφόρηση και fake news. Πολλοί αμφισβητούν και την αξιοπιστία των καλεσμένων και των αρθρογράφων/συντακτών καθώς και τα λεγόμενα του Γιώργου Καβάσιλα, ανάμεσα σε πολλούς άλλους. Φυσικά, όπως είναι αυτονόητο για τα όσα περιγράφει στο βίντεο που ακολουθεί δεν προσφέρονται αποδείξεις που να τεκμηριώνουν τα όσα λέει. Έτσι, λοιπόν, είναι στην προσωπική κρίση του καθενός αν θα πιστέψει ή όχι τα λεγόμενά του. Για την συνέχεια, παρακολουθείστε το βίντεο με τίτλο “Ο Γιώργος Καβάσιλας περνά μέσα από τοίχους” και ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους:

Σχόλιο diadrastika: Άραγε, τι από όλα αυτά μπορούμε να κρατήσουμε ως αλήθεια και τι ως υπερβολή που μπορεί να αγγίζει και τα όρια της φαντασίας;

trikalaweb καιnewsbeast.gr / Image by 1964207 from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.