Η Ιστορία της Γης που Πρώτη Φορά θα Διαβάσετε

Άρχοντες του σύμπαντος είναι οι αθάνατοι Έλληνες Δίας, Αθηνά, Απόλλων, Ερμής κλπ. που κατοικούν στον γαλαξία που ονομάζεται Ελλάδα. Σκοπός τους είναι η κατοίκηση των άλλων γαλαξιών.

Σε 2 απο τους αλλους γαλαξιες ξεσπασε πολεμος. Ο γαλαξιας του Αργους (οι Αργιοι) με τον γειτονικό γαλαξια Τροια.(Τρωες ) Οι Αργιοι Νικησαν τους Τρωες. Αυτος λενε ειναι ο Τρωικος πολεμος .Μεσα στον γαλαξια του Αργους ειναι και η γη μας .

Οταν τελειωσε ο πολεμος ο Διας εδωσε την γη (δηλ.την Ιθακη) στους Αχαιους, κατοικους του Ωριωνα που βρισκεται και αυτος στον γαλαξια του Αργους .Ο ΔΙΑΣ την εδωσε στους Αχαιους να την εκμεταλλευτουν για μια περιοδο 100 Μεγαλων Ενιαυτων, δηλαδη (2.592.000 εκ. Γηινων χρονων).

Ενας Μεγαλος Ενιαυτος αντιστοιχει σε (25.920 χρονια).Ενας Μεγαλος Ενιαυτος διαιρειται σε 12 εποχες (τα γνωστα Ζωδια).Καθε εποχη διαρκει 2.160 χρονια 12Χ2160=25.920.

Οι ΑΧΑΙΟΙ με αρχηγό τον άρχοντα του ΣΕΙΡΙΟΥ δημιούργησαν δεκάδες κοινωνίες όπου τα μελή των αποστολών τους έπαιζαν τον ρόλο του «θεου». Ολοι οι άνθρωποι που δημιουργούσαν ήταν μειωμένου η δεύτερης κατηγορίας γενετικού κώδικα .

Τετοιες κοινωνίες ήταν οι Ασσυριοι, οι Βαβυλωνιοι, οι Σουμεριοι, οι Αιγύπτιοι κ.α.π.(γι αυτο ολοι αυτοι οι λαοι λατρευαν τον Σειριο). Οι Ελληνες Αθανατοι , ειχαν παρατηρητη στον πλανητη,τον ΜΙΝΩΑ στην Κρητη. Περασαν τα 2.592.000 Γηινα χρονια και οι Αχαιοι που ειχαν συμμαχισει με τον Ελληνα Αθανατο Ποσειδωνα, αρνηθηκαν να δωσουν πισω τον πλανητη Γη ή την Ιθακη στους Αθανατους Ελληνες .

Ο πολεμος φαινοταν σαν η μονη λυση. Τοτε ο ΔΙΑΣ αποφασισε να στειλει στη ΓΗ την κορη του ΑΘΗΝΑ, υπευθυνη εποικισμου του γαλαξια ΑΡΓΟΣ , για να διαπραγματευθει με τους Αχαιους και τον Ποσειδωνα την παράδοση του πλανητη στους Ελληνες Αθανατους. Η Αθηνα εφθασε στον πλανητη ΓΗ ειπαμε αυτη ειναι η Ιθακη .

Οι διαπραγματευσεις με τους Αχαιους και τον Ποσειδωνα κατεληξαν σε μια συμφωνια,που εδινε το δικαιωμα στην Αθηνα να δημιουργησει ένα νέο γενετικο κωδικα που θα εχει σαν αποτελεσμα ,συγκεκριμενο ανθρωπο με συγκεκριμενες ικανοτητες και συγκεκριμενα εμποδια στην εξελιξη του, ο οποιος μεσα σε ένα ευλογο χρονικο διαστημα θα πρεπει να κατορθωσει να γινει αθανατος, να κατασκευασει αστροπλοιο και να ταξιδεψει στο γαλαξια ΑΡΓΟ να συναντησει τους δημιουργους του.

Ο χρονος που δωθηκε στο νέο δημιουργημα (Δωριεις) είναι 5400 χρονια και αρχιζει απο το 1240 π.Χ.δηλ. υπολοιπονται αλλα 2.145 χρονια.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι Δωριεις εγιναν στα εργαστηρια της Φαιστου . Στον γνωστο μας Λαβυρινθο .Πρωτα ομως με πειραματα που εγιναν απο την Καλυψω με εντολη της Αθηνάς σε διαστημα 700 χρόνων , δηλ. το 1620 π.χ. κάνει την εμφάνιση του , ο πρώτος σύγχρονος άνθρωπος ,ο ΜΥΚΗΝΑΙΟΣ, που εμφανιζεται από το πουθενά στο ιστορικό προσκηνιο.

Το ηφαίστειο της Σαντορίνης εξεραγει και αφανισε τους Μινωες ,ενώ βρισκόταν στο απόγειο της δύναμης τους, εξαφανιζονται όπως ειχαν εμφανιστεί!!! Σαν κάποιος να τους κατάργησε εν μια νυκτι. Αλλο ένα μυστηριο της αρχαιοτητας.

Μετα ξαφνικα εμφανιζονται οι Δωριείς με σιδερένια όπλα αντί χάλκινα που χρησιμοποιούσαν όλοι οι αλλοι. Αυτοι ειναι ο περιουσιος λαος . Οι ΔΩΡΙΕΙΣ είναι το δώρο των Ελλήνων Αθανάτων στον πλανήτη ΓΗ. Αν υπάρχει περιούσιος λαός αυτός δεν είναι άλλος από τους απογόνους των Δωριέων στον πλανήτη ΓΗ. Οσοι δηλαδή ζουν στην πατρική γη και μιλούν την Ελληνική γλωσσά.

Τα Ομηρικά έπη εμφανίστηκαν από το πουθενά (840 π.χ.) και σύμφωνα με τους ειδήμονες δεν είχαμε ακόμη «ανακαλύψει» την Ελληνική γλώσσα!!! Τωρα πως γραφτηκαν τα Ομηρικα επη χωρις να προυπηρχε η ελληνική γλωσσα ειναι ενα αλλο μεγαλο μυστηριο για το κατεστημενο .Εκει δεν βγαζουν μιλιά.

Μετα ακολουθουν τα χρυσά χρόνια της Ελληνικής ιστορίας, με το θαψιμο της ,απο τον χριστιανισμο . Μας εκαψαν τα 97% των συγραμματων . Γι αυτο ακομη εχουμε μεσαιωνα.

Panagiotis Darivas / Image by Octavian A Tudose from Pixabay