Βάση εξωγήινων ανακαλύφθηκε από έναν αναλυτή της CIA κάτω από το Όρος Hayes, σύμφωνα με αποχαρακτηρισμένα έγγραφα και ισχυρισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, το έργο Stargate ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Τα αποχαρακτηρισμένα αρχεία δείχνουν ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει χρησιμοποιήσει την “απομακρυσμένη προβολή”, την ικανότητα να βλέπει κάποιος “ψυχικά” διάφορες τοποθεσίες εξ αποστάσεως, για περισσότερο από μια δεκαετία.

Κατά την περιήγηση στα αρχεία της CIA, ερευνητές βρήκαν κάτι που ανατρέπει πολλά από τα έως τώρα δεδομένα: την εμφανή ανακάλυψη τριών εξωγήινων βάσεων από έναν αναλυτή πληροφοριών.

Διαβάστε επίσης: Star Gate: Η κωδική ονομασία σε Πρόγραμμα Αμυντικής Νοημοσύνης όπου κάποιος μπορεί να περιγράψει μια περιοχή χιλιόμετρα μακριά από εκεί που βρίσκεται, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Το σκοτεινό χειρόγραφο που αποκαλύφθηκε ονομάστηκε “Sun Streak” και ήταν υπό την επίβλεψη της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας της DoD, το οποίο περιγράφει κρυφές υπόγειες κατασκευές εξωγήινης προέλευσης.

Μία από αυτές τις δομές φαίνεται να βρίσκεται κάτω από το όρος Hayes της Αλάσκας. το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού που οι ντόπιοι αποκαλούν το “Τρίγωνο της Αλάσκας”: ένας τόπος για τον οποίο αναφέρονται εμφανίσεις από ανεξήγητα φώτα, παράξενοι πεζοπόροι, ακόμη και μικρών όντων που ζουν στην έρημο.

Τι ακριβώς είδε η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών; Και, άραγε, θα μπορούσε μια υπόγεια εγκατάσταση – είτε εξωγήινων είτε άλλου είδους, να σχετίζεται με παράξενες θεάσεις στην περιοχή, πολλές από τις οποίες χρονολογούνται εδώ και δεκαετίες;

Στο βιβλίο του, που γράφτηκε το 1997, Remote Viewers: The Secret History of America’s Psychic Spies, ο συγγραφέας Jim Schnabel αναφέρει λεπτομερώς τη συμμετοχή της αμερικανικής νοημοσύνης στο αμφιλεγόμενο θέμα της «ψυχικής κατασκοπείας» που ξεκίνησε στη δεκαετία του ’70.

Στο τμήμα αφιερωμένο στον Pat Price, έναν remote viewer, ή αλλιώς ψυχικό κατάσκοπο απομακρυσμένης προβολής που λέγεται ότι έλαβε μέρος στο πρόγραμμα Stargate, μαθαίνουμε ότι ο έκτακτος «ψυχικός κατάσκοπος», σε ένα από τα οράματά του, είχε πει ότι «…στην Αλάσκα, το εσωτερικό του Mount Hayes, το στολίδι βορειοανατολικά του Anchorage, φιλοξένησε και εξακολουθεί να φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες μυστικές βάσεις των εξωγήινων».

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σύμφωνα με τον Pat Price, οι εξωγήινοι που έζησαν στο εσωτερικό του βουνού ήταν πολύ παρόμοιοι με τους ανθρώπους στην εμφάνιση, που διαφέρουν μόνο στην εσωτερική ανατομία, όπως η καρδιά, οι πνεύμονες, το αίμα και τα μάτια.

Επιπλέον, ο Price δηλώνει ότι οι εξωγήινοι ήταν σε θέση να πάρουν τον έλεγχο του μυαλού μας και ότι «η περιοχή της Αλάσκας ήταν επίσης υπεύθυνη για τη δυσλειτουργία ορισμένων αμερικανικών και σοβιετικών διαστημικών αντικειμένων».

Φυσικά, οι ισχυρισμοί του Pat Price δεν επιβεβαιώθηκαν επίσημα. Ωστόσο, παρά την αμφιλεγόμενη φύση της ιστορίας, σε ορισμένα αρχεία του FBI που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα, μπορούμε να βρούμε εκπληκτικές συναντήσεις με UFOs στην περίοδο μεταξύ 1947 και 1950 στην Αλάσκα.

Σε ό,τι αφορά το “Sun Streak” μπορείτε να το διαβάσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο της CIA: https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP96-00789R003800110001-8.pdf

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες:

Military Files Show Extraterrestrial Base Under Alaska Observed in 1987

Alien Base beneath Mount Hayes Alaska discovered by an intelligence analyst

diadrastika / Image by ntnvnc from Pixabay