Υβριδικοί άνθρωποι: Είμαστε προϊόν μιας γενετικής μετάλλαξης των Πλειάδιων

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με αυτή την επαναστατική θεωρία, η οποία προκάλεσε μεγάλη διαμάχη, η προέλευση των ανθρώπων είναι από τις Πλειάδες.

Από αμνημονεύτων χρόνων, έγιναν προσπάθειες για την αναζήτηση της προέλευσης των ανθρώπων, καθώς και πιθανές μεταλλάξεις κατά τη διάρκεια των αιώνων, μέσα από προσπάθειες κατανόησης αρχαίων κειμένων, μυθολογιών ακόμα και διαφορετικών θρησκειών.

Αν και φαινόταν ότι το σχετικό εγχείρημα ήταν αρκετά ασαφές, εμφανίστηκε μια έκδοση ενός βιβλίου που επειχειρεί να δώσει λύσεις και απαντήσεις.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που επαναπροσδιόρισε μια θεωρία, στην οποία αναφέρεται ότι οι άνθρωποι τροποποιήθηκαν γενετικά από εξωγήινους με προηγμένη τεχνολογία. Αυτό σχετίζεται με τη θεωρία των αρχαίων αστροναυτών και δηλώνει επίσης ότι οι εξωγήινοι ταξίδευαν μέσα από μια μαύρη τρύπα ή σκουληκότρυπα, που βρίσκεται στο σύμπλεγμα του αστερισμού των Πλειάδων. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να επιβιώσουν στη Γη.

Λόγω αυτού του μειονεκτήματος, οι «εξωγήινοι πρόγονοι» προχώρησαν στην «τροποποίηση του γενετικού κώδικα» του πρωτόγονου είδους ανθρωποειδούς ώστε να γίνουν πιο έξυπνοι. Το βιβλίο επιχειρεί να αποδείξει τη συγχώνευση του χρωμοσώματος-2 πριν από περίπου 780.000 χρόνια.

Το βιβλίο λέγεται “Hybrid Humans”, το οποίο δημιούργησε η Daniella Fenton, σε συνεργασία με τον Bruce Fenton. Αν και η Fenton θεωρείται μια αμφιλεγόμενη συγγραφέας, προσπάθησε να παράσχει διάφορα επιχειρήματα για να υποστηρίξει την ιδέα της. Μερικά από αυτά είναι τα εξής:

Διαβάστε επίσης: Υβρίδια: Υπάρχουν Ανάμεσά μας Μισοί Άνθρωποι Μισοί Εξωγήινοι; Τι Αποκαλύπτει η Κοινότητα των Υβριδικών Παιδιών;

“Και τα τρία είδη έγιναν προχωρημένοι άνθρωποι με ολοένα και πιο πολύπλοκη τέχνη, πολιτισμό και τεχνολογίες”.

“Η θέση σύντηξης σε ένα ενεργό γονίδιο εκφράζεται σε δομή του εγκεφάλου, με ανοσία και αναπαραγωγικές λειτουργίες, σημαντικά συστήματα για την ενημέρωση σε ένα νέο ανθρώπινο είδος”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

“Αντί ενός μικρού αριθμού ανθρώπων που είχαν τη σύντηξη και μιας μεγάλης ομάδας που δεν την είχαν, υπήρξε γρήγορη ολική αντικατάσταση με όλους τους ανθρώπους στη Γη που είχαν 46 αντί για 48 χρωμοσώματα”.

“Πριν από περίπου 800.000 χρόνια το μέγεθος του ανθρώπινου εγκεφάλου έλαβε μια ξαφνική και ταχεία αύξηση και της πολυπλοκότητας που υπήρξε μυστήριο για τους ερευνητές”.

“Αυτή δεν ήταν η μόνη αλλαγή (μέχρι) αυτή τη στιγμή, ενώ δύο πολύ ασυνήθιστες αλλαγές είναι η ξαφνική εμφάνιση του γονιδίου miR-941, το οποίο διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του ανθρώπινου εγκεφάλου”.

“Το γονίδιο είναι πολύ ενεργό στον έλεγχο της διαδικασίας λήψης αποφάσεων και επιτρέπει γλωσσικές δεξιότητες, το οποίο ξαφνικά εμφανίστηκε να σχηματίζεται από το λεγόμενο άχρηστο DNA”.

Σύμφωνα με αρκετές μελέτες, το θέμα της προέλευσης της ανθρώπινης φυλής από τις Πλειάδες και τους Πλειάδιους, είναι επαναλαμβανόμενο σε αναρίθμητες έρευνες, δεδομένου ότι ήταν ανέκαθεν σημείο αναφοράς από αρκετούς αστρονόμους και αστροφυσικούς που παρατηρούν τις δραστηριότητες που συμβαίνουν εκεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, και σύμφωνα με την Υβριδική Θεωρία των Ανθρώπων, οι αρχαίοι αστροναύτες προέρχονται από το σύμπλεγμα αστέρων των Πλειάδων, το οποίο πιστεύεται ότι περιέχει αρκετές χιλιάδες αστέρια. Βρίσκεται ανάμεσα στο πλησιέστερο σύμπλεγμα αστέρων με τη Γη και εκείνων που είναι πιο ορατά με γυμνό μάτι.

Προτάθηκε ότι ένας πλανήτης θα μπορούσε να υπάρχει γύρω από το αστέρι HD 23514. Αυτή η ιδέα υποστηρίζεται από τον μεγάλο αριθμό σωματίων θερμής σκόνης που το περιβάλλουν. Κάτι ανάλογο, φαίνεται να υποστηρίζεται από έργα ζωγραφικής που έγιναν από τους Ινδιάνους Απάτσι πριν από χιλιάδες χρόνια και τα οποία είναι πιθανόν να δείχνουν εξωγήινους και UFOs.

Κρίνοντας από την τεράστια γνώση των ουρανών που είχαν αυτοί οι αυτόχθονες λαοί της Βόρειας Αμερικής, κατά την ακμή τους πριν από χιλιάδες χρόνια, όλα δείχνουν ότι τέτοιες θεωρίες, όπως η παραπάνω, θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο σύμφωνες με την πραγματικότητα από ό,τι ένας μεγάλος αριθμός σύγχρονων επιστημόνων θα μπορούσε να παραδεχτεί.

diadrastika / Image by GeorgeB2 from Pixabay