Image by AI generator from gencraft

Πώς Λειτουργούσε το Κεραύνιο του Δία

Τα πάντα είναι συχνότητες και ηλεκτρομαγνητικά κύματα . Η σκέψη , το μυαλό μας η ψυχή μας το σύμπαν . Κάθε ένα έχει και το δικό του μήκος κύματος . Η ψυχική ενέργεια χαρακτηρίζεται από ταλαντώσεις υψηλής συχνότητας.

Σύμφωνα με τους σύγχρονους επιστήμονες η σκέψης έχει τεράστια ενέργεια. Εμείς απλώς δεν ξέρουμε αυτήν την ενέργεια και δεν ξέρουμε και τον δέκτη της ενέργειας αυτής .

Πιο απλά . Ηλεκτρομαγνητικά κύματα στέλνει ένας ραδιοφωνικός σταθμός . δεν τον ακούμε . Πρέπει να έχουμε ραδιόφωνο και να συντονιστούμε με την συχνότητα που εκπέμπει ο σταθμός . τότε ακούμε τον σταθμό .

Τώρα γιατί τα γραφώ αυτά ;

Γιατί το κεραύνιο του Δια λένε ρώσοι επιστήμονες και το μελετούν ήταν ένα τρομερό όπλο που κινιόταν με την δύναμη της σκέψης .

Η νοητική (ψυχική) ενέργεια συγκεντρώνεται μέσα στο σώμα του κυλίνδρου του κεραύνιου, γίνεται στρέψη (αυξάνετε πολύ η δύναμη ) και μέσω των αγωγών κατευθύνεται σε ένα μόνο σημείο. Σ αυτό το σημείο το κεραύνιο , είναι σε θέση να εκτελέσει μια μηχανική δράση. Να κόψει βουνά σαν βούτυρο να ανοίξει τούνελ κλπ.

Πολλές πόρτες οι πρόγονοι μας τις έκαναν να ανοιγοκλείνουν με την φωνή . Έπρεπε να πεις ορισμένες λέξεις . κάθε λέξη έχει το κύμα του που το δέχεται η πόρτα και τότε μόνο ανοίγει . Γιατί συντονίζεται το μήκος κύματος όπως συντονίζουμε ένα ραδιοφωνικό σταθμό το μήκος κύματος .

Τα παραμύθια που λένε π.χ. σουσάμι άνοιξε αυτό θέλουν να πουν . Υπάρχουν τέτοιες πόρτες και στον λαβύρινθο και στις πυραμίδες. Πρέπει να βρούμε τις λέξεις το μήκος κύματος που εκπέμπει η λέξη για να ανοίξει η πόρτα . Είπαμε αυτά τα ξερανε οι πρόγονοι μας . Τώρα εμείς τα μαθαίνουμε και όταν λέω εμείς εννοώ την αφρόκρεμα των επιστημόνων .

Τι πράγματα μας έχουν κάψει οι αμόρφωτοι χριστιανοί!!! Μας έδωσαν τα ψαλτήρια τους . Και ούτε το μετανιώνουν . Μέχρι τώρα την τηλεόραση την είχαν για μηχάνημα του διαβόλου . Το προφήτεψε και ο κοσμάς θα έχει δυο κερατα κλπ Τώρα έχουν και δικό τους τηλεοπτικό σταθμό . Αφού δεν μπορείς να το φτάσεις μην το καταστρέφεις. Όχι πρέπει να καταστραφεί . Και δυστυχώς 1700 χρόνια μείναμε πίσω αλλά γεύονται τα λίγα χρόνια που ξέφυγε η επιστήμη από αυτούς και πηγαίνουν στους γιατρούς και περνούν φάρμακα αντί να καταφεύγουν στους θαυματουργούς αγίους τους . Κανονικά συμφώνα με αυτά που κανανε έπρεπε οι γιατροί να μην τους εξέταζαν τους φανατικούς χριστιανούς γιατί τους γιατρούς τους καιγανε

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Panagiotis Darivas / Image by AI generator from gencraft