Είμαστε φυλακισμένοι και ζούμε στο πολλαπλό εικονικό ολογραφικό σύστημα σαν μπαταρίες

Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Την άγνωστη ενέργεια που περιβάλλει τον πλανήτη η ανθρώπινη φυσιολογία του ανθρώπινου εγκεφάλου την μετατρέπει σε εικόνες. Βέβαια με διαφορετική φυσιολογία θα λαμβάνουμε διαφορετικές εικόνες.

Κάθε ιδέα αντιστοιχεί σε μια εικόνα που προκαλεί συναισθήματα, κραδασμό και εξάρτηση, ανάλογα την ισχύ της επιθυμίας δημιουργεί σκεπτομορφές.

Η ομορφιά, η ασχήμια και φόβος υποσυνείδητα είναι αποθηκευμένα σαν εικόνες και σύμβολα.

Στον υλιστικό τρόπο ζωής που είναι οργανωμένο το κοινο-πολιτικό σύστημα, συχνά είναι αποδεχτό το αίσθημα της κοινωνικής καταξίωσης και, ακολουθεί την εικόνα της επιτυχίας και της ευτυχίας.

Στην ουσία δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ενός πρότυπου – εικόνας , που διασφαλίζει την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών και ανατροφοδότηση του ψυχικού εγώ.

Με άλλα λόγια το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων είναι εξαρτημένο στην ψευδαίσθηση μιας εικόνας. Πάνω σε μια τέτοια βάση κινείται η προπαγάνδα του συστήματος. Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό σε μια απλή μορφή επιτυγχάνεται με την κατ’ επανάληψη υποβολής εικόνας σε μη συνειδητά άτομα. Έτσι δια μέσου της συναισθηματικής εξάρτησης καθορίζεται αποτελεσματικά η συμπεριφορά των άλλων.

Ένας άλλος πιο σύνθετος τρόπος εκμαυλισμού είναι η εμφύτευση μιας ιδέας στο νου, όπου η ιδέα αυτή αντιστοιχεί σε μια εικόνα με ψυχοδυναμικά αποτελέσματα και κατευθυνόμενες συμπεριφορές. Αυτός είναι ένας ακόμη μοχλός ελέγχου του συστήματος και, φυσικά με τον όρο σύστημα εννοούμε το MATRIX.

Ουσιαστικά, το matrix είναι ένα σύστημα βαθμωτών επιπέδων, που αποτελείται από εικόνες και τροφοδοτείται από την ανθρώπινη συναισθηματική ενέργεια και σκέψη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η σκέψη δημιουργεί εικόνα, αλλά η εικόνα ποσό πραγματική ειναι;

Ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα που δεν ξέρουμε τι είναι έξωθεν στον ωκεανό ενέργειας του σύμπαντος;

Γιατί η διαδικασία της εξέλιξης επέτρεψε τη δημιουργία της συνείδησης;

Τι σημαίνει να σκέφτεται ή να αισθάνεται κανείς;

Τι είναι ο νους; Πρόκειται για κάτι που υπάρχει πραγματικά; Και αν υποθέσουμε πως υπάρχει σε ποιο βαθμό εξαρτάται απο τις φυσικές δομές, με τις οποίες είναι συνδεδεμένος;

Θα μπορούσε να υπάρξει ανεξάρτητα απο τέτοιες δομές; Ή πρόκειται απλά και μόνο για τις λειτουργίες μιας κατάλληλης φυσικής δομής;

Και εν πάση περιπτώσει, είναι απαραίτητο οι δομές που σχετίζονται με το νου να είναι βιολογικής φύσης (εγκέφαλοι) ή μήπως μπορεί ο νους να σχετισθεί εξίσου καλά με ηλεκτρονικό εξοπλισμό;

Υπακούει ο νους στους νόμους της φυσικής και ποιοι είναι αλήθεια οι νόμοι της φυσικής;

Στην κλασική φυσική υπάρχει το «εκεί έξω», όπως και στην κοινή λογική, ένας αντικειμενικός κόσμος.

Ο κόσμος αυτός εξελίσσεται κατά τρόπο ξεκάθαρο και διέπεται από συγκεκριμένες μαθηματικές εξισώσεις.

Αυτό είναι μια πραγματικότητα τόσο για τις θεωρίες του Maxwell και του Αϊνστάιν, όσο και για το αρχικό Νευτώνειο σύστημα.

Δεχόμαστε ότι η φυσική πραγματικότητα υπάρχει ανεξάρτητα απο εμάς. Και το πώς ακριβώς είναι ο φυσικός κόσμος δεν επηρεάζεται απο τον τρόπο που τον εξετάζουμε.

Τα σώματα και οι εγκέφαλοί μας αποτελούν επίσης τμήμα του κόσμου αυτού.

Ο JOHN SEARLE περιεργως τονίζει ότι:

“…Υπάρχουν δύο ξεχωριστά είδη ουσίας: η «ουσία» που απαρτίζει το πνεύμα και η συνηθισμένη ύλη. Το κατά πόσο και με ποιο τρόπο η κάθε μία απο αυτές μπορεί ή δεν μπορεί να επηρεάζει την άλλη είναι ένα άλλο ερώτημα….”

Μήπως ένα μαθηματικό δίκτυο αποτελούμενο από ανώτερες μαθηματικές εξισώσεις εξουσιάζει την εικονική πραγματικότητα του matrix;

Η γενικότερη άποψη ότι ο εγκέφαλος δεν είναι παρά ένας ψηφιακός υπολογιστής, παραπέμπει στη θεωρία πως η «συνείδηση ενός προσώπου» πρέπει πρακτικά να θεωρείται ένα κομμάτι software και η συγκεκριμένη του μορφή, σαν ενός υλικού ανθρώπινου όντος, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εκτέλεση αυτού του software απο το hardware του εγκεφάλου και του σώματός του.

Όσο κι αν νοιώθουμε ότι η συνειδητή μας βούληση επηρεάζει τον τρόπο που ενεργούμε, όλες μας οι πράξεις καθορίζονται από μαθηματικές εξισώσεις.

Η συνείδηση αποτελεί καθοριστικό συστατικό στοιχείο του τρόπου που κατανοούμε τη μαθηματική αλήθεια με μυστικό κλειδί τον αριθμό 1001.

Ακριβώς σε αυτή τη χοάνη βρίσκονται εγκλωβισμένες οι ψυχές και οι διάφορες αντανακλάσεις τους τέμνονται με το υλικό πεδίο.

Το matrix για να ελέγχει τον άνθρωπο τον υποτάσσει με τέτοιο τρόπο που να βρίσκεται εγκλωβισμένος μεταξύ φόβου και επιθυμίας.

Ο φόβος πραγματικά κινεί τα συναισθήματα και δηλητηριάζει το νου. Για παράδειγμα ο συνηθισμένος φόβος του θανάτου είναι τρομακτικός !!!

Ο Πλούταρχος ο Ιεροφάντης των Δελφών αναφέρει για το φόβο του θανάτου πως ο άνθρωπος είναι ανόητος που φοβάται το θάνατο, γιατί πεθαίνει κάθε μέρα !!!

Ουσιαστικά η γήινη χοάνη (matrix) είναι σαν ένα σκεύος φθοράς και αναγέννησης !!!!

Η επιθυμία από την άλλη είναι η εξάρτηση της εικόνας, δηλαδή μια ψευδαίσθηση που ο νους της δίνει μορφή. Το αποτέλεσμα της επιθυμίας είναι κάθε φορά η ανατροφοδότηση της συναισθηματικής επιβεβαίωσης, χωρίς να υπάρχει επίγνωση των πράξεων και των επιλογών.

Η εξάρτηση της εικόνας δημιουργεί συναισθήματα, συμπεριφορές και πεποιθήσεις.

Μια σκέψη, μια απλή ιδέα γίνεται εικόνα (σκεπτομορφή) που είναι ικανή να αλλάξει την πορεία του ανθρώπου.

Η εμφύτευση μιας ιδέας στον ανθρώπινο εγκέφαλο και η επιλογή του ατόμου να την υλοποιήσει, μετασχηματίζει την ζωή του.

Κατ’ αυτήν την έννοια η προσωπικότητα αρχίζει να δομεί μια συγκεκριμένη συμπεριφορά.

Έτσι, διαμέσου του φόβου και της επιθυμίας γίνεται χειρισμός του ατόμου, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται μεταξύ ανοησίας και ψευδαίσθησης…

Ο άνθρωπος πέρα από το φυσικό σώμα και το αιθερικό πανομοιότυπο του. Κατέχει και ένα αστρικό σώμα από αστρικό υλικό. Όταν το σώμα πολωθεί με την ταχύτητα κίνησης του ηλεκτρισμού, όπως συμβαίνει στον ύπνο, μπορεί να ταξιδεύει στον αστρικό κόσμο. Εδώ, είναι ο κόσμος της έλξης ή της απώθησης. Γιατί η βάση του η σφαίρα των συναισθημάτων και των επιθυμιών, περιέχει το σπέρμα που μας διεγείρει ή μας κινητοποιεί.

Το αστρικό σώμα αν είναι αφυπνισμένο βρίσκεται σε πλήρη δράση, ενώ όταν είναι φοβισμένο ή γεμάτο επιθυμίες είναι σε έξαψη.
Πολλές φορές τα συναισθήματα είναι ισχυρότερα από τις λογικές σκέψεις…

Είναι δυνατόν το αστρικό σώμα να χωριστεί από το φυσικό σώμα και να περιπλανιέται εντός του πολλαπλού αστρικού matrix.

Το πολλαπλό matrix στο αστρικό πεδίο δημιούργησαν αιθερικές οντότητες με σκοπό να μας παίρνουν ενέργεια.

Μόλις πάρουν την ενέργεια που θέλουν απομακρύνονται.

Αυτά τα “ενεργειακά βαμπίρ” για ένα χρονικό διάστημα μας καθοδηγούν στο matrix, διαμέσου του αστρικού μας , εκμεταλευόμενα τις αδυναμίες και τις επιθυμίες μας.

Μια Ινδική παράδοση αναφέρει ότι οι ψυχές που πρόκειται να μετενσαρκωθούν πέφτουν από τον ουρανό με την βροχή και αναγεννιούνται υπό την μορφή σπόρων….

Ο Διογένης ο Λαέρτιος στο ζήτημα αυτό, προσθέτει πως η ατμόσφαιρα είναι όλη πλήρη από ψυχές που πλανώνται δια μέσου του αέρος. ( De musica III).

Ενώ ο Μακρόβιος (De somnium soiplonis, I, 10) αναφέρει ότι:

Κατερχόμενες οι ψυχές προς την γη, διέρχονται από διάφορες αστρικές περιοχές παραλαμβάνοντας εξ’ αυτών ένα κατάλληλο ένδυμα φθάνοντας στη γη. Το ένδυμα αυτό αποτελείται από διάφορες ουσίες λεπτοφυών αιθερικών περιβλημάτων. Και μετά το φυσικό θάνατο όλα αυτά θα παραδοθούν ξανά και θα αποδυθούν στους πλανήτες απ’ όπου είχαν παραληφθεί.

Αλλά ας δούμε ποιες είναι αυτές οι αστρικές περιοχές και πως δημιουργούνται;

Το νερό της βροχής παίρνοντας τον ουράνιο ηλεκτρομαγνητισμό κι από το έδαφος τις διάφορες μεταλλικές ουσίες, οδηγείται στις ιαματικές πηγές του πλανήτη.

Οι ποσότητες αυτές συναντούν τα υπόγεια νερά, που μεταφέρουν τον γήινο ηλεκρομαγνητισμό, διαμορφώνοντας τα λεγόμενα τελλουρικά ρεύματα.

πλεγμα γης

Τα τελλουρικά ρεύματα φθάνουν σταδιακά στους Ομφάλιους Λίθους, όπου από τα πανάρχαια χρόνια έχουν στηθεί Αρχαίοι ναοί, Μεγαλιθικά, Πυραμίδες κ.ά.
Πρόκειται για έναν Παγκόσμιο Λαβύρινθο του Γεωδαιτικού Συστήματος, που συνδέονται οι γήινες και ουράνιες δυνάμεις μεταξύ τους, με διαφορετικά κέντρα διαφορετικής αξίας και, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες οι τιμές των τελλουρικών παλμών μεγιστοποιούνται αποκτώντας ιδιαίτερη αξία (Βλ. εικόνα πάνω).

γραμμές λει κλπ

Οι αστρικές αυτές περιοχές της γης συνδέονται δια μέσου των τελλουρικών ηλεκτρομαγνητικών διαύλων και επικοινωνούν με τον ουράνιο ηλεκτρομαγνητισμό
(Βλ. αριστερά την εικόνα).

Τα μαγνητικά τούνελ που σχηματίζονται από τις δίνες στα σημεία τομής των τελλουρικών ρευμάτων είναι φορείς της ζωτικής ενέργειας των λεπτοφυών αιθερικών σωμάτων των ψυχών, όπου την μεταφέρουν εντός και εκτός της γήινης σφαίρας (Ουράνιες πύλες).

Στα σημεία αυτά πέραν των άλλων υπήρχαν στην αρχαιότητα τα λεγόμενα νεκρομαντεία και οι πύλες του Άδη ( Δείτε σχετικά την κατατοπιστική ανάλυση εδώ).

Ο Πορφύριος εις το ” Άντρον των νυμφών”, σχετικά με τις πύλες του Ουρανού, όπου κατέρχονται οι ψυχές προς τη γη και ανέρχονται από αυτή, εκφράζει πως η κάθοδο των ψυχών προς τη γη γίνεται δια του Αιγόκερου και η άνοδος και η άνοδο προς τον ουρανό γίνεται δια του Καρκίνου, κειμένου εις μεσημβρίαν (Νότον).

Ο Πλάτων (Πολιτεία, Χ, 621, D) επί του θέματος λέει:

“ΒΡΟΝΤΑ ΟΣΑΚΙΣ ΑΙ ΨΥΧΑΙ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ…”

Ουσιαστικά οι πύλες-δίνες αυτές επικοινωνούν μ’ ένα παράλληλο κόσμο, όπου οι ψυχές παραμένουν μέχρι να αποδομηθούν τα αστρικά περιβλήματα τους, ώστε να αποδοθούν εκεί απ’ όπου είχαν παραληφθεί *.

Κατόπιν λαμβάνει χώρα η άνοδος των ψυχών δια μέσου των διαύλων και των ουράνιων πυλών.

Πολλά φαινόμενα που είναι ανεξήγητα, όπως στη σπηλιά του “Νταβέλη” της Πεντέλης, αλλά και αλλού, συνδέονται με τέτοιου είδους τελλουρικά ρεύματα, που διέρχονται τον πλανήτη και είναι αποδέκτες διαφόρων φαινομένων που προέρχονται από τις ηλεκτρομαγνητικές δίνες σε άλλα γεωδαιτικά σημεία της Ελλάδος ή και αλλού.

Σε όλο τούτο το γήινο τριπλό ενεργειακό δίκτυο, όπως έχει στηθεί σήμερα το λεγόμενο matrix της γήινης χοάνης και ο έλεγχος της εκσωμάτωσης και πολλών άλλων….

Δεν είναι τυχαίο όπου εκεί που σχηματίζονται οι πανίσχυρες ενεργειακές δίνες υπάρχουν μυστικές στρατιωτικές βάσεις με αφάνταστη εξελιγμένη τεχνολογία…

Αλλά δεν θα επεκταθώ περισσότερο για ευνόητους λόγους…

iokh.gr και conspiracyfeeds / Image by prettysleepy1 from Pixabay