Αμερικανοί στρατιώτες είχαν αποστολή να εντοπίσουν ένα Vimana, όμως κάτι άγνωστο τους έκοψε την φόρα, σύμφωνα βίντεο που κατέγραψε το συμβάν και σχετικούς ισχυρισμούς

Σύμφωνα με πολλούς, ανακαλύψεις όπως αυτή θα μπορούσε να είναι αληθινές αλλά ποτέ δεν θα είναι διαθέσιμες για το ευρύ κοινό. Οποιαδήποτε στοιχεία σχετικά με την ανακάλυψη της προηγμένης τεχνολογίας, θα παραμείνουν μυστικά.

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, το 2012 οκτώ Αμερικανοί στρατιώτες φέρεται ότι συμμετείχαν σε μια άκρως απόρρητη αποστολή στην έρημο του Αφγανιστάν. Μέσα σε μια σπηλιά, ανακάλυψαν ένα Vimana ή τουλάχιστον μέρη του Vimana.

Η έκθεση που διέρρευσε από τη ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών και δημιουργήθηκε για τον Πρόεδρο Πούτιν, μιλάει για την ανακάλυψη ενός σκάφους μυστήριο που εντοπίστηκε από στρατιωτικό προσωπικό στο Αφγανιστάν. Μέσα σε μια σπηλιά, οκτώ στρατιώτες ανακάλυψαν ίχνη της προηγμένης τεχνολογίας που τους οδήγησε τελικά προς το σκάφος μυστήριο.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει κατ ‘ανάγκη ότι πρόκειται για μια ψεύτικη έκθεση. Είναι γνωστό ότι σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες δεκαετίες υπήρξαν ευρήματα που αντικρούουν άμεσα τα αυστηρά πρότυπα που ορίζονται από τους μελετητές. Η ιστορία όπως την ξέρουμε είναι ελλιπείς και υπάρχουν αμέτρητα ευρήματα που υποδεικνύουν, χωρίς αμφιβολία, ότι το μακρινό παρελθόν του πλανήτη μας ήταν συναρπαστικό και εξαιρετικά περίπλοκο. Ίσως το αρχαίο Vimana που περιγράφεται στα αρχαία κείμενα Hindu είναι μόνο ένα από τα πολλά κομμάτια της χαμένης τεχνολογίας από τους αρχαίους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο.

Vimana

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε για την τεχνολογία» Vimana » ότι είναι αυτό το μυστηριώδες αεροσκάφος το πολύ γνωστό ως μυθολογική ιπτάμενη μηχανή που περιγράφονται στα αρχαία σανσκριτικά έπη και υπήρχε πριν από την τελευταία ανατροπή της Γης μας, και λέγετε ακόμα ότι είχε παράξενα όπλα, παρόμοια με τις ατομικές βόμβες του σήμερα.

Βιμάνας

Η αναφορά στα αρχαία ινδικά ιπτάμενα οχήματα προέρχεται από τις αρχαίες ινδικές πηγές,οι οποίες πολλές είναι γνωστές από τα αρχαία ινδικά έπη, και υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες.Τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν καν μεταφραστεί στα Αγγλικά και ακόμη παραμένουν στα παλιά σανσκριτικά.

Προβάλλεται επίσης ο ισχυρισμός ότι πριν από λίγα χρόνια, οι Κινέζοι ανακάλυψαν μερικά σανσκριτικά έγγραφα στη Λάσα, στο Θιβέτ και τα έστειλαν στο Πανεπιστήμιο του Chandrigarh για να μεταφραστούν. Ο Δρ Ruth Reyna του πανεπιστημίου είπε πρόσφατα ότι τα έγγραφα περιέχουν οδηγίες για την κατασκευή διαστρικών διαστημόπλοιων!

Βιμάνας

Η μέθοδος της πρόωσης, και «αντι-βαρύτητας» βασίστηκε σε ένα σύστημα ανάλογο με εκείνο του «laghima,» την άγνωστη δύναμη του ανθρώπου, μια φυγοκεντρική δύναμη αρκετά ισχυρή για την εξουδετέρωση όλων των βαρυτικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με την Ινδουιστική Γιόγκι, η «laghima» είναι η δύναμη η οποία επιτρέπει στα άτομα να αιωρούνται. Ο Δρ Reyna είπε για τα μηχανήματα του σκάφους, τα οποία ονομάζονται «Αστράς» από το κείμενο,και ότι οι αρχαίοι Ινδοί με αυτά θα μπορούσαν να στείλουν ένα απόσπασμα από άνδρες σε κάθε πλανήτη, σύμφωνα με το έγγραφο, το οποίο πιστεύεται ότι είναι χιλιάδων ετών. Τα χειρόγραφα είπε επίσης να αποκαλύπτουν το μυστικό της «antima»,(το καπάκι της αορατότητας) και «Garima», «πώς να γίνουν τόσο βαριά όσο ένα βουνό από μόλυβδο.»

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Steve Quayle

Ο Stephen Quayle είναι ο συγγραφέας πέντε βιβλίων. Για πάνω από τριάντα χρόνια, έχει διερεύνηση αρχαίους πολιτισμούς, γίγαντες, ΑΤΙΑ και βιολογικούς πολέμους που σχετίζονται με το μέλλον της ανθρωπότητας.Ο Stephen συζητά τα επόμενα χειρότερα σενάρια που πλησιάζουν αυτόν τον κόσμο και πώς διαπλέκονται μεταξύ τους.

Σεισμοί, ηφαίστεια, πυρηνικά και βιολογική τρομοκρατία, σε συνδυασμό με τη σχεδιαζόμενη οικονομική κατάρρευση του δολαρίου των ΗΠΑ, θα μας ωθήσει σε αφάνταστες ταλαιπωρίες.Ο Stephen Quayle δηλώνει ότι έχουμε μετακινηθεί από τη σφαίρα των φυσικών απειλών στην αρένα των υπερφυσικών γεγονότων που καθοδηγούνται από το αόρατο χέρι του κακού για γεγονότα που ενορχηστρώνουν τον κόσμο σε ανεξιχνίαστες αναλογίες.

Και να Θυμάστε ότι υπάρχουν πολλά αρχαία κείμενα που περιγράφουν τα Vimana και την ικανότητά τους να ταξιδεύουν όχι μόνο σε όλο τον πλανήτη, αλλά στο διάστημα, σύμφωνα με τον Αναστάσιο Ντίνο και το apocalypsejohn.com

Δείτε το 1ο εκπληκτικό video των πεζοναυτών μέσα στο σπήλαιο. Κάποια στιγμή κάτι συμβαίνει και το video σταματάει. Η κάμερα βρέθηκε αργότερα από άλλους ενώ οι αρχικοί πεζοναύτες είχαν εξαφανιστεί:

Secret 5000 Year Old Flying Machine Discovery in Afghanistan ! THE ORIGINAL VIDEO !!! Part 22

Δείτε το 2ο video. Οι οεζοναύτες στο ίδιο σπήλαιο, από άλλη κάμερα, ανακαλύπτουν περίεργα “κομμάτια” που θα μπορούσαν να είναι μέρη κάποια συσκευής. Κάποια στιγμή κάτι συμβαίνει και το video σταματάει. Η κάμερα βρέθηκε αργότερα από άλλους ενώ οι αρχικοί πεζοναύτες είχαν εξαφανιστεί:

Ancient HINDU Vimana parts discovered in Afghanistan cave revealed in 2103 ** ORIGINAL FOOTAGE **

https://youtu.be/6rPZDPTYyOk

Υποτίθεται ότι και τα δύο που είδατε είναι αυθεντικά και ότι διέρρευσαν τον Ιούνιο του 2013. Θα μπορούσαν, όμως, να είναι και προϊόν επεξεργασίας.

Τέλος, ακούστε και μία σχετική συζήτηση:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

A 6,000-year-old Vimana found by 8 US Soldiers Disappeared in Afghanistan Cave?

https://youtu.be/4kZde6pkbh4

diadrastika.com