Αυτός ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ (video)

[10/06/2016 - 08:30]

Αυτός ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ίσως, είναι μία από τις λίγες επίσημες ανακοινώσεις που, ουσιαστικά, φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις υποψίες πολλών…

Ο Stubblebine είναι συνταξιούχος Υποστράτηγος των ΗΠΑ. Ήταν επίσης ο Γενικός Διοικητής της Υπηρεσίας Πληροφοριών και Ασφάλειας Διοίκησης του Αμερικανικού Στρατού (INSCOM). Ένας από τους πιο διακεκριμένους και επικεφαλής της US Army Intelligence, με 16.000 στρατιώτες υπό τις διαταγές του.

Ήταν ένας μεγάλος υπέρμαχος των “ψυχικών” εχθροπραξιών και βασικός παράγοντας στο project «Stargate», το οποίο ήταν ένα πρόγραμμα απομακρυσμένης όρασης (Remote vewing). Η “απομακρυσμένη προβολή” μπορεί να οριστεί με πολλούς τρόπους και είναι η ικανότητα κάποιων ατόμων να μπορούν να “δουν” και να περιγράψουν μια απομακρυσμένη γεωγραφική θέση μέχρι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά (μερικές φορές ακόμη περισσότερο) από τη φυσική θέση που βρίσκονται.

Τα αποτελέσματα αυτού του έργου αποχαρακτηρίστηκαν και δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα Επιστημονικής Εξερεύνησης (Journal of Scientific Exploration). Σε αυτό το πρόγραμμα, τα άτομα περιέγραψαν με επιτυχία φυσικά αντικείμενα που είδαν χιλιόμετρα μακριά από την θέση τους.

Το πρόγραμμα αυτό ήταν η έμπνευση πίσω από την ταινία “Men Who Stare At Goats”.

Εκείνο όμως που ξεχωρίζει είναι αυτό που είπε ο Στάμπλμπαϊν για τον Άρη, προφανώς, χάρη σε κάποιες “απομακρυσμένες οράσεις” του προγράμματος StarGate:

“Υπάρχουν δομές στην επιφάνεια του Άρη. Για την ιστορία θα σας πω ότι υπάρχουν δομές και κάτω από την επιφάνεια του Άρη, που δεν μπορούν να δουν οι κάμερες του Voyager που πήγε το 1976. Θα σας πω, επίσης, ότι υπάρχουν μηχανήματα στην επιφάνεια του Άρη ενώ υπάρχουν μηχανήματα και κάτω από το επιφάνεια του Άρη που μπορείτε να δείτε, μπορείτε να μάθετε με λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε τι είναι, πού βρίσκονται, ποιοι είναι καθώς και πολλές λεπτομέρειες γι ‘αυτά». (Dolan, Richard. UFOs And The National Security State: New York: Richard Dolan Press)

Τα λεγόμενα του στρατηγού αμέσως-αμέσως γίνονται βούτυρο στο ψωμί των απανταχού συνωμοσιολόγων…

Μήπως, τελικά, όλα αυτά που κατά καιρούς βλέπουμε στον πλανήτη Άρη, όπως διάφορα παράξενα, πιθανά ιπτάμενα αντικείμενα, ευρήματα που παραπέμπουν σε αγάλματα, άλλα που μοιάζουν με σαφή δείγματα αρχαίας τεχνολογίας, σχήματα που λογαριάζονται σαν γράμματα κάποιου αλφαβήτου, πιθανές μορφές ζωής, δομές όπως πυραμίδες, σφίγγες και κτίρια

Μήπως όλα αυτά δεν είναι παρειδωλίες και παιχνίδια τους φωτός και της σκιάς;

Μπορεί όλα αυτά να επιβεβαιώνουν την θεωρία που ισχυρίζεται η δισέγγονη του Αιζενχάουερ αλλά και πεζοναύτες, ότι υπάρχουν βάσεις εξωγήινων αλλά και ανθρώπων εκεί και πάνω;

United States Major General: There are buildings and structures on the surface of Mars

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

General Stubblebine remote viewing project. “There are extraterrestrial structures on Mars”

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com ‎

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ