Kailasa: Το Κέντρο των ΕΛ στις Ινδίες πριν 33.000 χρόνια που, όμως, δεν είναι αλήθεια
Οι Ινδίες ήταν μεγάλο ελληνικό κέντρο το 33.000 π.Χ. και γι’ αυτό, έχοντας πάνω στα Ιμαλάια βάσεις τόσο των ΕΛ, προπατόρων των Ελλήνων, όσο και των Νεφελίμ (αρχαίων θεών). Κατά τους πολέμους των θεών χτυπήθηκαν ανελέητα, όπως και κατά τον ελλήνο-ατλαντικό πόλεμο (9.500 π.Χ.).
Η ελληνική επίδραση φαίνεται και στα πανάρχαια ινδικά έπη αλλά και από την ελληνική γραμματεία, που μιλάει για εκστρατείες του Διονύσου.
Μέχρι και αγάλματα του Βούδα έχουμε με ελληνικούς χιτώνες και χαρακτηριστικά.
Στις Ινδίες, οι Έλληνες έμειναν γνωστοί με το πανάρχαιο όνομά τους «Σαβαρτζνάνα Γιαβάνα» (παντογνώστες Έλληνες).
Αξιοσημείωτο είναι πως μέχρι σήμερα η ονοματολογία της Φαρμακολογίας και του θεάτρου στις Ινδίες είναι ελληνική.
Κτήρια από την πανάρχαια εποχή μαρτυρούν τα ιστορικό παρελθόν των Ελλήνων, το οποίο οι «ερευνητές» που δεν θέλουν να δουν την αλήθεια το αποδίδουν σε «εξωγήινους».
Ο ναός Kailasa σκαλισμένος σε βράχο, είναι κάτι που σήμερα οι μηχανικοί δεν μπορούν καν να φανταστούν.
Το Kailasa παραπέμπει στο Κάι-Λας, η βάση του Κάι, δηλαδή του Απόλλωνα.
Οι αρχαιολόγοι αναφέρουν ότι έχουν επιβεβαιώσει ότι πάνω από 400.000 τόνοι πετρώματος έπρεπε να εξορυχτούν το οποίο θα είχε πάρει όχι χρόνια, αλλά αιώνες ανθρώπινης εργασίας. Οι ιστορικοί δεν έχουν κανένα αρχείο μιας τέτοιας τερατώδους εργασίας και εικάζουν ότι χτίστηκε σε λιγότερο από 18 χρόνια.
Ο ναός Kailasa στα σπήλαια ΕΛ-ΟΡΑ, στην Ινδία είναι ένας μεγάλιθος σκαλισμένος σε ένα ενιαίο βράχο. Θεωρείται ως ένας από τους πιο αξιόλογους ναούς στην Ινδία, κυρίως λόγω του γιγαντιαίου χώρου, της αρχιτεκτονικής και της γλυπτικής του. liakonews.gr
Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες αντιρρήσεις για ορισμένα από τα παραπάνω θέματα
Το άρθρο του κ. Λιακόπουλου, κάνει μια σειρά ισχυρισμών, χωρίς να παραθέτει τις ανάλογες αποδείξεις. Μιλάει για παραστάσεις του Βούδα με αρχαιοελληνικά χαρακτηριστικά, οι οποίες όμως δεν ανάγονται στο 33.000 πΧ, αλλά στις επιρροές των ελληνιστικών βασιλείων της Ινδίας, κατά του αιώνες μετά την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου. Ακόμη και το όνομα Γιαβάνα (Yavana), αφορά τα βασίλεια των επιγόνων του Αλεξάνδρου στις Ινδίες.
Όσον αφορά τον Kailasa, πρόκειται για ινδουιστικό ναό, που κατασκευάστηκε τον 8ο αιώνα, μεταξύ 756-773 μΧ. Αποτελεί μέρος συμπλέγματος ναών και μοναστηριών, γνωστών ως σπήλαια Ελόρα. ellora caves
Σύμφωνα με έρευνες, ο ναός κατασκευάστηκε σε μονολιθικό βράχο, με την εργασία να ξεκινά από τη κορυφή προς τα κάτω, σε ρυθμό καθαρά επηρεασμένο από τοπικά στυλ ανάλογων ναών της εποχής. Η κατασκευή ξεκίνησε από τοπικό ηγεμόνα της δυναστείας Rashtrakuta και πιθανότατα από τον Krishna I (756–774 μΧ), σύμφωνα με δύο επιγραφές που έχουν βρεθεί.
Από τα ανωτέρω, γίνεται προφανές πως ο ναός Kailasa, δεν έχει κατασκευαστεί από τους «ΕΛ» πριν 33.000 χρόνια, αλλά αποτελούν μεσαιωνική κατασκευή, κάτι που επιβεβαιώνεται τόσο από τη τεχνοτροπία, όσο και από σχετικά ευρήματα και επιγραφές. Επομένως ο ισχυρισμός καταρρίπτεται, σύμφωνα με το ellinikahoaxes.gr
Παρόλα αυτά μπορείτε ένα βίντεο που ακολουθεί στο οποίο ο αφηγητής αναρωτιέται αν κατασκευάστηκε με εξωγήινη τεχνολογία:
Kailasa Temple in Ellora Caves – Built with Alien Technology?
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
επιμέλεια diadrastika / Image by Chandrashekar Vittasandra from Pixabay