φύλακας άγγελος

Οι Φύλακες Άγγελοι και Πως Λειτουργούν

Υπάρχουν Άγγελοι; Γιατί δεν τους βλέπουμε; Μπορούν να μας βοηθήσουν και πως; Τα ερωτήματα για τους Αγγέλους μπορεί να είναι χιλιάδες και να συνεχίζονται στο άπειρον, μέχρι να αποδειχτεί η ύπαρξή τους με κάποιο τρόπο. Οι Άγγελοι αναφέρονται με πολλούς τρόπους και ονομασίες σε διάφορες θρησκείες, τόσο στις μονοθεϊστικές όσο και στις παραδοσιακές. Πολλά έχουν γραφτεί από ανθρώπους που θεωρούν ότι είναι αυθεντικοί υπηρέτες κάποιου θεού, όσο και από πιστούς που θεωρούν ότι ήρθαν σε επαφή μαζί τους. Στη συνέχεια του άρθρου, ακολουθούν ιδέες για το πως μπορεί να λειτουργούν οι Άγγελοι, αναμεμειγμένες με πεποιθήσεις, απλοϊκές σκέψεις, μοντέρνες εκδοχές και ερμηνείες, προλήψεις και δεισιδαιμονίες, που όλες μαζί προσπαθούν να ντύσουν τους αγγέλους με ανθρώπινη προσωπικότητα – όπως παρόμοια τους φαντάστηκε η τέχνη με ανθρώπινη όψη και φτερά, από τα αρχαία χρόνια ως σήμερα – προκειμένου να τους φέρουν στα ανθρώπινα μέτρα για να μπορέσει το αόρατο να γίνει κάπως αντιληπτό και κατανοητό. -d-

Διαβάστε επίσης: Υπάρχουν Ενσαρκωμένοι Άγγελοι στη Γη Γύρω μας; Πως θα ήταν;

Η κάθε ζωντανή ψυχή, η κάθε τοποθεσία, ο κάθε οργανισμός και το κάθε έθνος έχουν τον φύλακα άγγελο τους. Οι άγγελοι δρουν ως απεσταλμένοι του Θεού προς τους κατοίκους της γης καθώς και προς κάθε ζωντανή ψυχή. Ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεστε για την εξέλιξη σας, το θεϊκό σκοπό της ζωής σας, η δουλειά τους είσαι εσύ.

Οι φύλακες άγγελοι ποτέ δεν φεύγουν από το πλευρό μας από την γέννηση μας μέχρι τον θάνατο ανεξάρτητα από ποια λάθη έχουμε κάνει. Μας αγαπούν με τον ίδιο τρόπο που μας αγαπάει ο Θεός άνευ όρων. Οι φύλακες άγγελοι μας μπορούν να μας προσφέρουν καθοδήγηση και αγάπη αλλά έχουμε ελεύθερη επιλογή κατά πόσον θέλουμε να τους ακούσουμε ή όχι. Καλέστε τον άγγελο σας να εργαστεί μαζί σας.

Καλωσορίστε τον άγγελο σας για να είναι πιο εύκολη η εργασία μαζί του. Αυτό θα δημιουργήσει μεγάλη αξία στη ζωή σας. Μπορεί να σας βοηθήσει με διάφορους τρόπους που πολλές φορές τις ονομάζουμε συμπτώσεις. Πρέπει να ζητήσετε την βοήθεια του φύλακα αγγέλου σας παρόλο που είναι μονίμως στο πλάι σας. Οι Αγγελοι θέλουν να μας περικυκλώσουν αλλά δεν μπορούν να μας βοηθήσουν άν δεν τους το ζητήσουμε.

Διαβάστε επίσης: 7 Σημάδια ότι Έχετε Συναντήσει Έναν Άγγελο ΑΛΛΑ Δεν το Αντιληφθήκατε. Πως να τους Αναγνωρίσετε

Υπάρχει ένας συμπαντικός νόμος που λέει ότι «Δεν επιτρέπεται σε κανέναν άγγελο να παρέμβει στη ζωή ενός ανθρώπινου όντως εκτός και αν του ζητηθεί , με μοναδική εξαίρεση την περίπτωση που η ζωή του ανθρώπου διατρέχει κίνδυνο». Οι Φύλακες Άγγελοι βοηθούν τον άνθρωπο κατά κανόνα επικοινωνώντας άμεσα, όταν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το μήνυμα τους, και έμμεσα με σημάδια( π.χ. με ένα βιβλίο που θέλουν να διαβάσουμε μπορεί να πέσει από ένα ράφι στα πόδια μας)

Δίχως κανένα λόγω, μπορεί ξαφνικά να έχεις την επιθυμία να δεις κάποιον ή να πας κάπου. Στέλλουν επίσης πληροφορίες μέσα από όνειρα και μέσω συμπιεσμένης ενέργειας που ξεδιπλώνει με τον καιρό- θα νοιώθετε ότι γνωρίζετε κάποια πράγματα αλλά δεν θα μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε λέξεις ή να τα εξηγήσετε για μια ορισμένη χρονική περίοδο. Μπορεί επίσης να σας στείλουν θεραπευτική ενέργεια υψηλής τάσης. Αν είστε σε θέση να νοιώθετε τις λεπτές ενέργειες θα μπορέσετε να τη νοιώσετε σαν θερμότητα ή μυρμήγκιασμα σε διάφορα μέρη του σώματος καθώς ρέει η ενέργεια .

Διαβάστε επίσης: Έχετε τη γραμμή του Φύλακα Άγγελου στο χέρι σας

Αφού έχετε καλέσει τον άγγελο σας για βοήθεια, δώστε προσοχή για τυχόν επαναλήψεις λέξεων ή φράσεων που βλέπεις, ακούς ή σκέφτεσαι. Παρατηρήστε επαναλαμβανόμενα σχήματα όπως ένα τραγούδι, μια αφίσα ή ένας φίλος να σας επαναλαμβάνει το ίδιο μήνυμα που σας έδωσε ο άγγελος σας. Συνεχίστε να ζητάτε βοήθεια μέχρις ότου να καταλάβετε καθαρά την απάντηση.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μερικοί από τους αγγέλους μας, έχουν προσπαθήσει επανειλημμένως να επικοινωνήσουν μαζί μας στο παρελθόν και δεν περιμένουν να τους ακούσουμε πλέον. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να μην πάρετε απάντηση αμέσως. Βεβαιώστε τον άγγελο σας ότι είστε ανοιχτοί προς τη βοήθεια του τώρα και συνεχίστε να του τη ζητάτε! Οι Φύλακες Άγγελοι δονούνται σε μια ψηλότερη δόνηση και μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο μέχρι να συντονιστείτε με αυτή την υψηλή δόνηση. Να έχετε υπομονή!

Σε περίπτωση που περνά καιρός δίχως αποτέλεσμα, αλλάξετε την δίαιτα σας και κόψετε το κρέας, καφέ, οστρακοειδή, τα περισσότερα φαστ φουντί, κονσέρβες και τροφές που περιέχουν συντηρητικά, σοκολάτες, αυτές είναι τροφές που έχουν χαμηλή δόνηση και μπορεί να εμποδίζουν την θεϊκή καθοδήγηση να φθάνει σε σας. Όπως επίσης και η χρήση ναρκωτικών και ηρεμιστικών ουσιών, το αλκοόλ, επίσης όταν στο περιβάλλον μας υπάρχουν αρνητικά άτομα και καταστάσεις αυτά όλα μπορεί να παρεμβάλλουν με την ροή της πνευματικής καθοδήγησης.

Κάντε αλλαγές εκεί όπου είναι δυνατόν και προσπαθείτε να αποφεύγετε αρνητικά άτομα . Αν αυτό δεν είναι δυνατόν λόγω των υφιστάμενων καταστάσεων , μπορεί να σας πάρει περισσότερο να συνδεθείτε αλλά συνεχίστε τη προσπάθεια, και σταδιακά θα μπορέσετε να έλθετε σε επαφή με τις ψηλότερες συχνότητες.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο Φύλακας Άγγελος μου. Πως να επικοινωνήσω μαζί του

Μπορεί να πάρει μέρες, βδομάδες ή και μήνες για να λάβετε μια απάντηση που θα κατανοήσετε απόλυτα. Και καμιά φορά , η απάντηση θα έλθει μέσα από κάποιο γεγονός, κάτι που θα συμβεί, ή θα σας έλθει μια αναπάντεχη έμπνευση. Μπορεί να τη λάβετε από ένα τυχαίο τηλεφώνημα από κάποιο φίλο, ή κάτι που θα διαβάσετε στην εφημερίδα ή σε κάποιο περιοδικό, ή μέσα από μια συνομιλία που θα τύχει ν’ ακούσετε τυχαία από αγνώστους. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να είστε σε εγρήγορση και να είστε ανοιχτοί. Πάντοτε θα ελέγχετε και θα ελέγχετε ξανά την κάθε απάντηση που συνειδητοποιείτε ότι σας δόθηκε. Μόνο τότε θα είστε σίγουροι ότι έχετε την ορθή απάντηση.

Η υπομονή θα σας βοηθήσει να επιμείνετε, ακόμα και αν δεν θα λάβετε αμέσως αποτελέσματα. Η υπομονή θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε πίστη στους Αγγέλους, πιστεύοντας πως στην κατάλληλη στιγμή θα καταφέρουν να έχουν πρόσβαση στο νου σας. Η πίστη είναι το κλειδί που σας καθιστά αγαπητούς στους αόρατους σας υποστηριχτές, και κάνει χώρο για να γίνουν θαύματα. Τα θαύματα είναι ο χώρος μέσα στον οποίο μαζεύονται οι άγγελοι και νοιώθουν αγαλλίαση. Τα θαύματα δεν είναι ανάγκη να είναι μεγάλα και τρανταχτά. Τα θαύματα συνήθως είναι μικρά γεγονότα στη καθημερινή μας ζωή που μας κάνουν να νοιώθουμε καλά ή μας κάνουν να γελάμε ή ακόμη να κλαίμε από ευτυχία.

Η δύναμη της παράκλησης

Οι Φύλακες Άγγελοι, και αυτό συμπεριλαμβάνει και το δικό σας άγγελο, δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άν δεν τους το ζητήσουμε. Αν χρειάζεστε βοήθεια, απλώς ζητήστε την! Γι αυτό το λόγο ο Θεός σας έστειλε τους άγγελους για να είναι μαζί σας για όλη σας τη ζωή. Οι άγγελοι σας απλά περιμένουν να τους ζητήσετε βοήθεια.

Διαβάστε επίσης: Πέντε Στιγμιότυπα με «Αγγέλους» που «Πιάστηκαν» να Πετούν. Αληθινά ή απάτη;

holisticharmony
xrybe – maro-samana.com – master-lista / Image by Marco Möbes from Pixabay