Matrix και πως Εγκλωβίστηκαν οι Ψυχές μέσα του

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ;

ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ;

Οι Άνθρωπος που είναι Φως και Ζωή όμοιος με τον Πατέρα, θέλοντας να συμμετάσχει στο σχέδιο του, στην κατανόηση της νέας διττής δημιουργίας που είναι αποτέλεσμα της ένωσης του Άγιου Λόγου με τα στοιχεία του σκότους από πυρ και πνεύμα, εισήλθε στον κύκλο που περικλείει τους επτά κύκλους της νέας διττής δημιουργίας από πυρ και πνεύμα.

Με την είσοδο του στον όγδοο κύκλο που περικλείει την νέα δημιουργία, από Φως που ήταν μετατράπηκε σε Νου της Αρμονίας, και μέσα στους επτά κύκλους από Ζωή μετατράπηκε σε ψυχές.

Διαβάστε επίσης: Τι πρέπει να μάθουμε πριν βγούμε από το Μάτριξ

Και αφού έμαθε την σύσταση των κύκλων της νέας διττής δημιουργίας από τον “αδερφό” του τον δεύτερο Νου δημιουργό από πυρ και πνεύμα, στην συνέχεια ο Άνθρωπος δημιούργησε σύμφωνα με την δική του φύση επτά ανθρώπινα θεϊκά σώματα.

Δημιούργησε τις ψυχές όπου φέρουν τις τέλειες ενέργειες από πυρ των δυνάμεων της αρμονίας, που υποδέχονται στον πυρήνα τους την νοητή ουσία του Ανθρώπου τον Νου.

Με αυτόν τον τρόπο ο Άνθρωπος θεός, θα μπορούσε να έχει συνεχώς επικοινωνία με τα είδωλα του τις ανθρώπινες ψυχές που θα έστελνε μέσα στους επτά κύκλους.

Και έτσι εισήλθαν τα είδωλα οι ανθρώπινες ψυχές αφού διέρρηξαν πρώτα τους κύκλους στον αισθητό και διττό κόσμο από πυρ και πνεύμα των επτά κύκλων.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η μεν θνητή διττή φύση που είχε τις δυνάμεις της αρμονίας των επτά κύκλων, αμέσως δημιούργησε επτά δικά της ανθρώπινα σώματα ένα για κάθε κύκλο, από τα δικά της συστατικά. (πυρ και πνεύμα διττό).

Και έτσι ο Άνθρωπος θεός θα μπορούσε να ζήσει και κατανοήσει την νέα διττή δημιουργία με τα είδωλα του τις ψυχές, κινούμενος με τις ψυχές στο σύμπαν, και ενδυόμενος στον δικό μας αισθητό κύκλο μέσω της σάρκας τον χώρο και υλικό κόσμο, και ως λογική το διττό πνεύμα αυτής της διττής φύσης..γνωρίζοντας ότι πάντα οι ανθρώπινες ψυχές μέσω της νοητής ουσίας στον πυρήνα τους θα έχουν επικοινωνία με την πηγή τους στον Όγδοο κύκλο, τον Άνθρωπο Νου θεό.

Και τότε συνέβει το μεγάλο μυστήριο:

Αποστάτησαν κάποιες από τις δυνάμεις του δεύτερου Νου δημιουργού μέσα στην διττή δημιουργία από πυρ και πνεύμα.

Κάποιες δημιουργές οντότητες του αδερφού δεύτερου Νου δημιουργού, που επέβλεπαν την αρμονία των σφαιρών μέσα στην θνητή διττή δημιουργία για την σωστή λειτουργία της, έγιναν ένα με το διττό κόσμο και τα άκρα του, αποστάτησαν, και διέκοψαν με ένα πλέγμα που δημιούργησαν την επικοινωνία των ενσαρκώμενων ανθρώπινων ψυχών με την πηγή τους. Συμμάχησαν με το διττό πνεύμα της φύσης ώστε να κρατήσουν για πάντα εγκλωβισμένο τον Άνθρωπο θεό.

Και από τότε χάνοντας την επικοινωνία οι ανθρώπινες ψυχές με τον Άνθρωπο θεό, έμειναν στην Λήθη και εγκλωβισμένες στον κόσμο της σάρκας.

Ο Αποστάτες δημιουργοί, με αυτόν τον τρόπο δημιούργησαν ένα matrix όπου κρατούν εγκλωβισμένες τις θεϊκές ανθρώπινες ψυχές, όπου μέσω της διττής σάρκας και λογικής που ενσαρκώθηκαν οι ανθρώπινες ψυχές, μπορούν πλέον με τον κατάλληλο προγραμματισμό ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ να τις κρατούν εγκλωβισμένες στο matrix και παράλληλα να παράγουν συνεχώς αρνητική ενέργεια μέσω των αισθήσεων και συναισθημάτων που τους προκαλλούν, παράγοντας έτσι οι ψυχές την απαραίτητη ζωϊκή ενέργεια για να παραμένουν στην ζωή τα ενεργειακά σώματα των Αποστατών.

Με αυτόν τον τρόπο οι Αποστάτες δημιουργοί, που επέβλεπαν το σχέδιο του Πατέρα Θεού, εγκλώβισαν τον Άνθρωπο απορροφώντας του την ζωϊκή ενέργεια για να παραμένουν αυτοί εν ζωή με τα ενεργειακά τους σώματα και να τον εξουσιάζουν.

Oι ανθρώπινες ψυχές για να απεγκλωβιστούν από το matrix πρέπει πρώτα να κατανοήσουν την αλήθεια, τον εαυτό τους, για να ξέρουν μετά προς τα που να πετάξουν, ειδάλλως αν γίνουν ένα με την πληροφορία που δέχονται από τους αποστάτες θα ξαναγυρίσουν πίσω σε μία ακόμη ζωή μέσα στο matrix.

morfeas sky
oneirosky αναδημοσίευση Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ