Τι πρέπει να μάθουμε πριν βγούμε από το Μάτριξ

Ειναι απλα τα πράγματα αλλα μαλλον δυσκολα μιας και οι περισσοτεροι νομιζουν οτι τα γνωριζουν. Κι αυτό συμβαίνει, ίσως, γιατί ενώ οι αρεκτοί έχουν ακούσει να γίνεται λόγος για το Matrix, όμως ελάχιστοι έχουν καταλάβει τι ακριβώς είναι και τι σημαίνει.-d-

Να μαθεις να αγαπας , οχι να αγαπας για να σε αγαπουν αλλα να εισαι εσυ η αγαπη ! Οι περισσοτεροι περνουν μια ζωη με το να μουρμουρανε στο ποσο πολυ αγαπησαν και αυτος που αγαπησαν τους εκανε αυτο η το αλλο , αγαπαμε για εμας οχι για τους αλλους , η αγαπη κανει πρωτα καλο σε εμας και οχι πρωτα καλο στους αλλους !

Διαβάστε επίσης: Βρέθηκε νεκρή αφού πρώτα δήλωσε ότι «βρισκόμαστε στο Matrix»

Η αγαπη μας ανοιγει πεδια και ενεργειες που ειναι θεραπευτικες για εμας , η αγαπη δημιουργει συγχρονικοτητα για εμας , η αγαπη επικοινωνει με αλλες “αγαπες” σε ολο το συμπαν !… Η αγαπη μπορει να αλλαξει μια πραγματικοτητα που δεν θελουμε να ζησουμε ..η αγαπη κανει θαυματα για εμας !…

Αρα το να αγαπας για σενα , να εισαι η αγαπη για σενα ειναι εξυπνο πραγμα και οχι οπως νομιζουν οι πιο πολυ το συναισθημα του Μαλακα ! Η του ριγμενου … κανεις ποτε μα ποτε στην ουσια και οχι στα κοινωνικοκουτσομπολιστικα προβληματα και παθη ….δεν εχασε με το να εχει αγαπησει με ολο του το ειναι ..και οχι μονο μια αγαπη για ενα πραγμα , αντικειμενο , ανθρωπο ..αλλα για τα παντα !

Να μαθεις να ακους , πολλοι κανουν οτι ακουν , αλλοι δεν προλαβαινουν να ακουσουν γιατι θελουν να πουν ολα οσα εχουν εγκλωβιστει στο κεφαλι τους σαν ιδεες , αλλοι δεν θελουν να ακουσουν γιατι θεωρουν ολους τους αλλους κατωτερους νοησης και πολλα ακομα επιπεδα του δεν ακουω και ας κανω οτι ακουω!

Το να ακους σε κανει πιο παρατηρητικο , σε εκπαιδευει να εχεις πιο ισχυρη συναισθηση, σε κανει να μπορεις να δεις σε βαθος της πτυχες των ιδεων και των ψυχων απο τους ανθρωπους , σου μαθαινει χωρις να χρειαστει να κανεις εσυ λαθη, οταν ακους πραγματικα με το συναισθημα και το ενδιαφερον να ειναι αληθινο τοτε υποσυνειδητα αλλα και ψυχικα ο ομιλητης σου εχει την διαθεση να σου πει πιο πολλα , τοτε ο συναθρωπος σου δενεται μαζι σου , σε εμπιστευεται πιο πολυ , σε νοιωθει πιο πολυ …και οπως εχω πει τοσες φορες η δυναμη παντα προερχεται απο τους δεσμους που εχουμε με τους γυρω μας … !

Να μαθεις να σιωπας ! Οχι να εισαι μουγκος και να το παιζεις γκουρου απο τα λιντλ , ενας αληθινος ανθρωπος που εχει κατακτησει τον σεβασμο της σιωπης σε ΟΛΑ … μπορει να πει χιλιες λεξεις , να δωσει χιλιες λυσεις …μια μονο λεξη του ! Η με μια μονο πραξη του!

Η σιωπη καταφερνει να λειτουργει μεσα μας θεραπευτικα , η ησυχια του μυαλου μας μας φερνει πιο κοντα στην πηγη της αληθινης γνωσης και ζωης , η ησυχια του στοματος μας και των λεξεων μας δινει μεγαλυτερη δονηση , απηχηση , βαρος στην καθε μας λεξη!…

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αν νομιζετε οτι οι λεξεις ειναι απλα νοημα και δεν επιδρουν στο περιβαλον μας κανετε λαθος , μονο αυτος που εχει μαθει να σιωπα μπορει να κατακτησει την δυναμη ωστε οι λεξεις να τον υπηρετουν στον στοχο του , να τον υπηρετουν για να αλλαζει την πραγματικοτητα , μια λεξη μπορει να θεραπευσει , μια λεξη μπορει να σκοτωσει!

Να μαθεις να συγχωρεις , δεν συγχωρεις επειδη ενας μπαμπουλας με κερατα θα σε καψει μεσα σε ενα καζανι με βραστο νερο και γυρω γυρω θα χροπηδανε μαυρα κατσικια , συγχωρεις γιατι ετσι αφηνεις χωρο στην καρδια και την ψυχη σου …ετσι κανεις την ψυχη σου να μην….ΣΤΕΝΑ ΧΩΡΙΕΤΑΙ …να μην ειναι σε στενο χωρο!

Οταν μεσα μας εχουμε συγκεντρωσει ολα τα σκουπιδια που μας “πληγωσαν” (εμεις επιτρεπουμε να πληγωθουμε ) τοτε δεν ζει σε ελευθερο χωρο η ψυχη μας ..και αν συνεχιζουμε να την κραταμε διπλα-τριπλα-τετραπλα εγκλωβισμενη απο οτι ειναι ηδη απο την αρχη της πτωσης μας εδω τοτε ειναι λογικο να μας νοσησει …αρα συγχωρο για να ειμαι υγειης και οχι απο φοβο θεου η διαολου !

Μαθε να αφηνεσαι , ειναι ολα μεσα μας , ο φοβος , η απογνωση , το αγχος , η ανασφαλεια ..αλλα αν δουμε ξεκαθαρα μαθηματικα στο ποσο ζωη δεν ζησαμε επειδη φοβομασταν οτι θα μας συμβει κατι θα γελασουμε !..Αφεσου οτι ειναι να γινει εχει ηδη γινει .. ΖΗΣΕ σαν τρελος , ερωτευσου παραφορα , παιξε σαν παιδι , γελα με την καρδια σου , ρουφα καθε μερα τις στιγμες και ξεχνα το ωχ τι θα γινει …οτι ειναι να γινει θα γινει …!

Μαθε να πληρωνεις τον λογαριασμο του συμπαντος , εισαι εδω και ζεις , καθε σου κινηση ειναι μια χορδη που τραβα αλλες χορδες μεχρι αυτες να γινουν δισεκατομυρια ευκαιριες για ενα νεο ναι η οχι , για ενα νεο ωχ η χαχα … !

Η πεταλουδα παντα θα πεταει και εσυ παντα θα εισαι εδω με τον ενα η τον αλλο τροπο ..ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ….ειτε σαν αερας , ειτε σαν σκονη, ειτε σαν ακτινα απο φως … Πρεπει λοιπον να μαθεις την ευθυνη σου , να μαθεις οτι σε ολα τα “μαγαζια” πληρωνεις τον λογαριασμο , μεχρι να φτασεις λοιπον να γινεις εσυ ο ιδιοκτητης της ζωης θα συνεχιζεις να πληρωνεις , φροντισε λοιπον να πληρωσεις εξοδα που εχουν πραγματικη αξια , πραγματικο ηθος .

Ειναι καλυτερο να εχεις ενα καρμα ενος ανθρωπου που θα υπερασπισει με την ζωη του μια ομαδα παιδιων παρα ενα καρμα ενος ανθρωπου που θα πρεπει να ξεπληρωσει το αδικο που εκανε σε μια ομαδα παιδιων !Ειναι τοσο απλο , παρε την ευθυνη σου και επελεξε ο λογαριασμος σου να ειναι γεματος με πραξεις που θα θελουν ολοι να μιμηθουν , οσο και αν πονεσει οσο και αν σου κοστισει …στην αληθινη σουμα του συμπαντος παντα θα εισαι απο πανω με μεγαλη διαφορα!

Οτι γνωρισα προστατευω κατακτω οτι με απειλει !

Stranger… katohika.gr / Image by Gerd Altmann from Pixabay