Η παράξενη μαρτυρία για εμφάνιση ερπετοειδούς στην Κατερίνη. Αληθινή, αστικός θρύλος ή φάρσα;

Μια περίεργη φήμη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια. Ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιος να την επιβεβαιώσει ή να την διαψεύσει. Στην προσπάθειά μου να μάθω κάτι περισσότερο, δηλαδή αν η ιστορία είναι αληθινή, αστικός θρύλος ή φάρσα, το αφήνω στην διάθεση του κοινού, αναζητώντας ταυτόχρονα μια απάντηση. Αν μένετε στην περιοχή ή/και έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά, αφήστε κάποιο σχόλιο που να επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τα όσα ακολουθούν στη συνέχεια. -d-

Λέγεται, λοιπόν, ότι σε ένα προάστιο της Κατερίνης, μια μικρή πόλης στους πρόποδες του Ολύμπου στη βόρεια Ελλάδα, οι κάτοικοι μιλάνε για ένα μυστηριώδες νανοειδή «ερπετοειδές» το οποίο μπαίνει στα σπίτια τους. Σύμφωνα με τον Γιάννη Ιωάννου, η ξαδέρφη του Δανάη Μεταξά, 40 χρονών και ο άντρας της Σπύρος είδαν το πλάσμα «πολλές φορές μέσα στο σπίτι τους».

Διαβάστε επίσης: Η Μεγαλειώδης Στρατηγική των Ερπετοειδών

Ο Ιωάννου προσθέτει πως «πολλές φορές προσπάθησαν να το πιάσουν αλλά αυτό έμοιαζε να έχει την ικανότητα να εξαφανίζεται. Ο Ιωάννου λέει πως το ζευγάρι περιέγραψε το πλάσμα σε αυτόν λέγοντας πως έχει ύψος μόνο τρία πόδια «με ερπετοειδή καφέ δέρμα και με λευκά μαλλιά». Επιπλέον πρόσθεσαν «πως ήταν τόσο τρομοκρατημένοι που αναγκάστηκαν και ζήτησαν βοήθεια από την εκκλησία και από πολλούς θρησκευόμενους ανθρώπους. Σκέφτηκαν πως ήταν κάποιος δαίμονας ή κάτι τέτοιο πρόσθεσε ο Ιωάννου. «Τα ρούχα του πλάσματος έμοιαζαν με αυτά που φοράνε οι Άραβες και πιο συγκεκριμένα με ρούχα που φοράνε στην Αλγερία ή στο Ιράκ.

mysterious-america.net και periergaa / Image by Cindy Lever from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.