Ινδιάνοι Χόπι. Οι πρόγονοί μας ήρθαν μέσα από τη Γη
Image by Wallula from Pixabay

Ινδιάνοι Χόπι. Οι πρόγονοί μας ήρθαν μέσα από τη Γη

Κάθε φορά που γράφουμε για το Εσωτερικό της Γης, γνωστό και ως Κοίλη Γη, και για πολυάριθμους αρχαίους πολιτισμούς εντός του πλανήτη μας, όπου υπάρχει ζωή, συναντάμε εχθρότητα. Μα γιατί; Είναι επειδή η ύπαρξη ενός τέτοιου τόπου έρχεται σε αντίθεση με ότι έχουμε διδαχτεί στο παρελθόν; Ή μήπως είναι επειδή είμαστε τυφλά ακόλουθοι στα κύρια δόγματα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή κατά το παρελθόν που μας λένε ότι είναι αδύνατο»;

Η ιδέα της Κοίλης Γης υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Σχεδόν όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί μιλούν για ορισμένα μέρη στη Γη, όπου μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στον εσωτερικό κόσμο. Ένας τέτοιος πολιτισμός είναι και οι Αρχαίοι Χόπι (Hopi). Είναι ενδιαφέρον ότι θρύλοι μιλούν επίσης για μια μεγάλη πλημμύρα που είναι σαφής παραλληλισμός με των αρχαίων Σουμερίων του Μεγάλου Κατακλυσμού.

Διαβάστε επίσης: Απαγωγές από Κατοίκους της Κούφιας Γης

Αν ρίξουμε μια ματιά στους αρχαίους Χόπι και τις πεποιθήσεις τους, θα διαπιστώσουμε ότι αυτή η αρχαία κουλτούρα ισχυρίζεται ότι οι πρόγονοί τους δεν φτάνουν από τα βόρεια, αλλά κάτω από την επιφάνεια της Γης. οι οποίοι βγήκαν όταν ένα κούφιο καλάμι μπαμπού φύτρωσε στο άνοιγμα του Τρίτου Κόσμου προς τον Τέταρτο Κόσμο. Αυτό το άνοιγμα, sipapu, θεωρείται παραδοσιακά ότι είναι το Grand Canyon. Στην πραγματικότητα, οι αρχαίοι Hopi δείχνουν ότι η συγκεκριμένη θέση του θρύλου είναι μέσα στο Grand Canyon, όπου υπάρχουν μυστηριώδη είσοδοι για το εσωτερικό της γης.

Οι ιστορίες των ιθαγενών Ινδιάνων ισχυρίζονται ότι το Grand Canyon σχηματίστηκε από το αποτέλεσμα μιας μεγάλης πλημμύρας, η οποία πνίγηκε ο πρώην τρίτος κόσμος, και εκείνοι που είχαν ξεχάσει το δρόμο της θεότητας. Η κοσμολογία Χόπι διευκρινίζει ότι αυτό είναι το μέρος όπου προέκυψε το υπόγειο καταφύγιο τους μετά την πλημμύρα που είχε καταστρέψει τον Τρίτο Κόσμο.

Πολλοί ιθαγενείς Αμερικανοί μοιράζονται την πεποίθηση ότι αναδύθηκαν από τη Γη. Οι Χόπι, η δυτικότερη ομάδα Ινδιάνων Pueblo, είναι ένας από αυτούς τους λαούς. Η ιστορία προέλευσης των Χόπι λέει ότι οι Χόπι ζούσαν κάτω από τη γη. Όταν ήρθε η ώρα να αναδυθεί στον κόσμο, ο Χόπι συνάντησαν τον Maasaw, τον Φροντιστή και Δημιουργό της Γης, και του υποσχέθηκαν ότι θα βοηθούσαν να φροντίσουν τον κόσμο ως αντάλλαγμα για την παραμονή τους. Η ιερή ιστορία της καταγωγής των Χόπι περιλαμβάνει μια διαθήκη ότι οι λαοί των Χόπι θα είναι οι διαχειριστές της γης. Αφού έδωσαν αυτή την υπόσχεση, οι Ινδιάνοι Pueblo ξεκίνησαν μια ιερή αναζήτηση, υπό την εντολή του Maasaw, για να βρουν «κεντρικούς χώρους» και να εγκατασταθούν, και οι πληθυσμοί σημάδεψαν τους οικισμούς τους με σπειροειδή διακριτικά καθώς τους έβρισκαν.

apocalypsejohn και diarastika / Image by Wallula from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.