ΒΡΕΘΗΚΕ ένα ΕΙΔΟΣ ΦΥΤΟΥ στον ΑΡΗ. Ανάστατη η NASA (video)

Βρέθηκε Είδος Φυτού στον Άρη; Φωτογραφία NASA.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία άκρως «παράλογη» φωτογράφηση έκανε για μία ακόμα φορά το Curiosity και στην κυριολεξία έχει αφήσει άφωνους όλους τους ανεξάρτητους ερευνητές και επιστήμονες καθώς στη μέση της εικόνας και στο αριστερό μέρος, έχει αποθανατιστεί κάτι που σύμφωνα με τις ως τώρα εκτιμήσεις δεν θα έπρεπε να υπάρχει…

Όπως εύκολα μπορείτε διακρίνετε ξεχωρίζει ένας κορμός. Παρατηρήστε την θέση του στο έδαφος, το οποίο έχει διαμορφωθεί όπως συμβαίνει και στην Γη όταν φυτρώνει κάποιο δέντρο. Παρατηρήστε, επίσης, πως στην κορυφή του κορμού υπάρχει κάτι που άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κάποιο είδος φυλλώματος ενός νεαρού δέντρου στην Γη.

ΒΡΕΘΗΚΕ ένα ΕΙΔΟΣ ΦΥΤΟΥ στον ΑΡΗ;

Το συμβαίνει τελικά; Είναι αυτό που διακρίνεται κάποιο είδος φυτού ή δέντρου; Θα μπορούσε να είναι μια ακόμα παρειδωλία ή απλά να μας μπερδεύει η οπτική γωνία από την οποία έχει φωτογραφηθεί; Στην επίσημη φωτογραφία της NASA, sol 1450, μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Όπως και να έχει, η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν έχουν εντοπιστεί διάφορα αντικείμενα που μοιάζουν να είναι ή θα μπορούσαν να είναι και να αποτελούν κάποιο είδος μορφής ζωής στον κόκκινο πλανήτη. Βάλε το email σου στην φόρμα εγγραφής για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Curiosity Right Mastcam, sol 1450 – Is this some kind of plant life?

diadrastika.com ‎

loading...