Η αληθινή προέλευση του ανθρώπου αποκρύπτεται με κάθε τρόπο, ισχυρίζεται ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πρόσφατα μία επιστημονική μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα πως “Όλοι οι άνθρωποι καταγόμαστε από την Αφρική”. Στο ίδιο είχαν φτάσει και παλαιότερα. Ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται πως είναι μεγάλο ψέμα… Γιατί κρύβουν την αλήθεια;

Η εκτίμηση αυτή, θυμίζει την ινδοευρωπαϊκή θεωρία που φαίνεται να έχει εδραιωθεί για τα καλά, αλλά ουσιαστικά δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα, όπως και εκείνη που θέλει να λάβαμε το αλφάβητο από τους Φοίνικες.

Ο κος Μιχάλης Γρηγορίου μιλάει στην εκπομπή ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ και, εμμέσως πλην σαφώς, αναφέρεται σε μία μεγάλη συνωμοσία που συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμα.

Ερευνητές σε όλο τον κόσμο που εργάζονται σε μεγάλα πανεπιστήμια γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά αυτή δεν φτάνει στον κόσμο όπως πρέπει. Μάλιστα, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο συμβαίνει και στην Ελλάδα, καθώς υπάρχουν υπουργικές αποφάσεις που απαγορεύουν την πρόσβαση σε στοιχεία και φωτογραφίσεις.

Αλλά, ας δούμε τα πράγματα λίγο πιο αναλυτικά:

Τα τελευταία χρόνια έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλά στοιχεία που αφορούν την προέλευση του ανθρώπινου είδους. Μάλιστα έχουν γίνει σχετικές έρευνες από τις οποίες έχουμε και συγκεκριμένα ευρήματα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον κύριο Μιχάλη Γρηγορίου υπάρχει ένας σχεδιασμός παραπληροφόρησης για την πραγματικότητα, όσον αφορά την προέλευση του ανθρώπου.

Ας δούμε πρώτα τι λέει για τον άνθρωπο η γενετική επιστήμη.

Η καταγραφή του DNA ξεκινάει περίπου το 1960, ενώ από το 1996 κι έπειτα μετά έχουμε μία σχεδόν πλήρη χαρτογράφησή του. Από το 2001 και μετά ξέρουμε πλέον, έχουμε την τεχνολογία, να “δούμε” μέσα από σκελετούς και να βγουν άρτια συμπεράσματα για την καταγωγή του κάθε ανθρώπου στον πλανήτη, αλλά και του κάθε σκελετού που τυχόν θα βρεθεί, ανθρώπινου ή ζώου.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Με βάση αυτά, οι πρόγονοί μας πηγαίνουν πολύ πίσω χρονολογικά. Δηλαδή εμείς έχουμε προγόνους που φτάνουν περίπου μέχρι τα 200 με 230 χιλιάδες χρόνια πριν. Με όποιο εύρημα πηγαίνει πιο πίσω χρονολογικά, δεν έχουμε καμία συγγένεια. Δεν είμαστε απόγονοι των Νεάντερταλ. Καμία σχέση δεν έχουμε με τον αυστραλοπίθηκο ή την Lucy που είναι 2 εκ ετών και περισσότερο. Δεν είναι άνθρωποι. Δεν είναι πρόγονοι του ανθρώπου.

Σε μία έρευνα που έγινε στην Αιθιοπία το 1965 βρέθηκε σκελετός που φαίνεται ότι μπορούσε να σταθεί όρθιος όσο ήταν εν ζωή, ή έστω να βαδίσει όρθιος. Η πιθανότητα εμφάνισής του υπολογίζεται γύρω στα 2,5 με 3 εκατομμύρια χρόνια. Τον ονόμασαν Αυστραλοπίθηκο (από το “australis” που σημαίνει νότιος στα Λατινικά, και του “πίθηκος“) και από τότε όλοι πιστεύουν ότι η καταγωγή του ανθρώπου είναι από την Αφρική. Αυτό διαδίδεται και οτιδήποτε άλλο αποτελεί “αίρεση”.

Ενδεχομένως, είμαστε πρόγονοι εκείνων που στην Πτολεμαίδα, 2,5 εκατομμύρια χρόνια πριν, θανάτωσαν ένα μαμούθ με μηριαίο οστό αλόγου που το διαμόρφωσαν σε ακόντιο, με αιχμηρή μύτη και το έριξαν στο μάτι του ζώου, σύμφωνα με τα απολιθώματα που βρέθηκαν. Οι έρευνες το 1966 έδειξαν ότι το ζώο τεμαχίστηκε με εργαλεία από κρυστάλλους επεξεργασμένα από ανθρώπινα χέρια, που δεν θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιήσει η Lucy, γιατί δεν ήταν άνθρωπος ή πρόγονος ανθρώπου, αλλά ανήκε στο ζωικό βασίλειο. Όμως, από όλο αυτό δεν σώζεται κάτι, παρά μία φωτογραφία της εποχής η οποία από μόνη της δεν μαρτυρά τίποτα από αυτά που αναφέρει ο κ. Γρηγορίου.

Οτιδήποτε έρευνες γίνονται, κυρίως, στον ελλαδικό χώρο, τα όποια ευρήματα σκελετών, πηγαίνουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ειδικούς ελέγχους και ειδικές καταστροφές. Ακόμα κι αν δοθεί πίσω ο σκελετός, έχει ήδη περάσει από έκθεση ακτίνων Χ, για 3-4 ώρες, οπότε καταστρέφεται το μιτοχονδριακό DNA, οπότε έχουν καταστραφεί όλα τα βασικά στοιχεία που χρειάζονται για να γίνει κάποιου είδους συσχέτισης, συγγένειας κλπ. Όλο αυτό γίνεται με υπουργικές αποφάσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι ότι απαγορεύεται πλέον η φωτογράφιση του όποιου ευρήματος, οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχουν στοιχεία του τι έχουν βρεθεί και που. Υπάρχει μόνο μία καταγραφή, μία αναφορά, η οποία δυστυχώς δεν προσφέρει τίποτα. Αυτό ισχύει μόνο στην χώρα μας, ισχυρίζεται ο κ. Γρηγορίου.

Ποιο μυστικό άραγε κρύβει αυτή η προέλευση του ανθρώπου που, οι ίδιοι οι άνθρωποι δεν πρέπει να μάθουν ποτέ και με κανένα τρόπο;

Καταγόμαστε από τους πιθήκους; Καταγόμαστε από κάποιο άστρο; Καταγόμαστε από τους Έλληνες; Καταγόμαστε από τους Ελλάνιους; Γιατί δεν πρέπει να μάθουμε, με κανένα τρόπο;

Δείτε το video που ακολουθεί για να μάθετε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες:

Η προέλευση του ανθρώπινου είδους – Μιχάλης Γρηγορίου

diadrastika / Image by ntnvnc from Pixabay