Η δημόσια αποκάλυψη της κυβέρνησης του Ιράκ για Νιμπίρου και Ανουνάκι

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι εξωγήινοι “πιέζουν” για αποκαλύψεις και όπως γίνεται φανερό, αυτές έχουν ήδη ξεκινήσει. Η Κίνα, πρωτοπόρος, τους πρόλαβε όλους. Η NASA το ανακοίνωσε, εμμέσως πλην σαφώς, ενώ παράλληλα ρίχνει υπόνοιες για διάφορα ουράνια σώματα, όπως την Ευρώπη του Δία. Η Βρετανία προηγήθηκε, έμμεσα, και αυτή.

Κατά καιρούς έχουν γίνει διάφορες επίσημες δηλώσεις, όπως από τον Πρωθυπουργό της Ρωσίας Medvedev ή τον πρώην υπουργό Άμυνας του Καναδά, Paul Hellyer.

Τώρα, ήρθε η σειρά της κυβέρνησης του Ιράκ να το κάνει, ίσως, λίγο άτσαλα, αλλά προφανώς δεν έχουν πολύ χρόνο μπροστά τους… Ως το τέλος της χρονιάς, ο κόσμος πρέπει να ξέρει…

Διαβάζουμε στο katohika.gr:

Ο υπουργός Μεταφορών του Ιράκ, Καζέμ Finjan, δηλώνει ότι οι αρχαίοι εξωγήινοι («Ancient Aliens») έχτισαν το πρώτο αεροδρόμιο της γης πριν από 7.000 χρόνια στη Μέση Ανατολή – και το χρησιμοποίησαν για διαπλανητικές αποστολές.

Οι Σουμέριοι κατοικουσαν στην Μεσοποταμία και, σύμφωνα με τον Finjan, βοηθήθηκαν στην ανάπτυξη τους εξαιατιας του διαστημικου σταθμου με την επίσκεψη αλλοδαπών (Anunnaki).

«Το πρώτο αεροδρόμιο που ιδρύθηκε στον πλανήτη Γη ήταν σε αυτό το μέρος. Χτίστηκε 5.000 χρόνια πριν από τον Χριστό,» ειπε ο Finjan και αφησε με αμηχανία την ομαδα των δημοσιογράφων.

Δείτε τον ίδιο να τα λέει στο 0,50:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

BREAKING NEWS: Iraqi Government admits Nibiru and Anunnaki are REAL!!

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay