Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της Κυβέρνησης του Ιράκ για ΝΙΜΠΙΡΟΥ και ΑΝΟΥΝΑΚΙ !!!

[07/10/2016 - 08:39]

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της Κυβέρνησης του Ιράκ για ΝΙΜΠΙΡΟΥ και ΑΝΟΥΝΑΚΙ !!!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι εξωγήινοι «πιέζουν» για αποκαλύψεις και όπως γίνεται φανερό, αυτές έχουν ήδη ξεκινήσει. Η Κίνα, πρωτοπόρος, τους πρόλαβε όλους. Η NASA το ανακοίνωσε, εμμέσως πλην σαφώς, ενώ παράλληλα ρίχνει υπόνοιες για διάφορα ουράνια σώματα, όπως την Ευρώπη του Δία. Η Βρετανία προηγήθηκε, έμμεσα, και αυτή.

Κατά καιρούς έχουν γίνει διάφορες επίσημες δηλώσεις, όπως από τον Πρωθυπουργό της Ρωσίας Medvedev ή τον πρώην υπουργό Άμυνας του Καναδά, Paul Hellyer.

Τώρα, ήρθε η σειρά της κυβέρνησης του Ιράκ να το κάνει, ίσως, λίγο άτσαλα, αλλά προφανώς δεν έχουν πολύ χρόνο μπροστά τους… Ως το τέλος της χρονιάς, ο κόσμος πρέπει να ξέρει…

Διαβάζουμε στο katohika.gr:

Ο υπουργός Μεταφορών του Ιράκ, Καζέμ Finjan, δηλώνει ότι οι αρχαίοι εξωγήινοι («Ancient Aliens») έχτισαν το πρώτο αεροδρόμιο της γης πριν από 7.000 χρόνια στη Μέση Ανατολή – και το χρησιμοποίησαν για διαπλανητικές αποστολές.

Οι Σουμέριοι κατοικουσαν στην Μεσοποταμία και, σύμφωνα με τον Finjan, βοηθήθηκαν στην ανάπτυξη τους εξαιατιας του διαστημικου σταθμου με την επίσκεψη αλλοδαπών (Anunnaki).

«Το πρώτο αεροδρόμιο που ιδρύθηκε στον πλανήτη Γη ήταν σε αυτό το μέρος. Χτίστηκε 5.000 χρόνια πριν από τον Χριστό,» ειπε ο Finjan και αφησε με αμηχανία την ομαδα των δημοσιογράφων.

Δείτε τον ίδιο να τα λέει στο 0,50:

BREAKING NEWS: Iraqi Government admits Nibiru and Anunnaki are REAL!!

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ