Το Χρυσόμαλλο Δέρας Κατασκευάστηκε στις Πλειάδες

– Οσο περνα ο καιρος,η πλειοψηφια των Ελληνων αρχιζει να στρεφεται πανω και γυρω απο την ιστορια μας και να την καταλαβαινει,παραμεριζοντας πολλα ψεμματα και λαθη που σκοπιμα τοποθετηθηκαν απο την αποστατικη πλευρα και εδω αντιλαμβανομαστε την φραση των ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΔΙΟΣ οτι : Η αφυπνιση των Ελληνων ειναι δικη μας υποθεση.

-Ετσι παντα συμφωνα με τα μηνυματα των, ας φωτισουμε περισσοτερο το οπλο και οχι το παραμυθι

ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ :

-Το χρυσόμαλλο Δέρας ήταν έργο του αρχιτεχνίτη γενετιστή Ηφαίστου, που ήταν ο κατασκευαστής υπερόπλων υπερσυσκευών ολόκληρης της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των ‘Έ” και των δεκατριών γαλαξιών.

-Είχε κατασκευαστεί στις Πλειάδες, για χρήση του Ποσειδώνα, ο οποίος το χάρισε στον Ερμή για την εκπλήρωση του ουράνιου έργου του.

-Τα υλικά κατασκευής είναι άγνωστα στη γήινη τεχνολογία και προέρχονται από το διπλό άστρο του Σειρίου, του κέντρου του Γαλαξία και της Λύρας.

-Όποιος ή όποιοι κατείχαν το Χρυσόμαλλο Δέρας και μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν γινόταν υπεράνθρωποι, παντοδύναμοι, όμοιοι με θεό.

-Εξασφάλιζε την ακαριαία επικοινωνία με όλους τους Γαλαξίες της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των ‘Έ” και έβλεπε ο χειριστής τι γινόταν σε κάθε γωνιά της Γαίας.

-Η χρήση του δέρατος έδινε τη δυνατότητα επέμβασης στον χρόνο, του παρόντος, του παρελθόντος και του μέλλοντος.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το Χρυσόμαλλο Δέρας Κατασκευάστηκε στις Πλειάδες

ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ για τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ και ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ για τους ανθρωπους
Επειδή κάποιοι τα μπερδεύουν
Fileas Fong