Γκιόλβας. «Είδα Ελληνική Περικεφαλαία 127.000 ετών στην Αυστραλία»

Αυτό που ακολουθεί είναι απόσπασμα μίας από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που έδωσε ο Γεώργιος Γκιόλβας στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2003. Η συνέντευξη αυτή λέγεται πως δόθηκε για να «παίξει» στην τηλεόραση κάτι όμως που δεν συνέβη. Υποστηρίζεται ότι είναι αληθινή και αυθεντική, ενώ κατά καιρούς κυκλοφορούν διάφορα αποσπάσματα αυτής, όπως, το κομμάτι που ακολουθεί, αλλά, τίθεται υπό μεγάλη αμφισβήτηση, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω:

Ερώτηση: Μιλήστε μας ανοιχτά επιτέλους για την εξωγήινη καταγωγή των Ελλήνων και για την απο κωδικοποίηση των κειμένων του Αριστοτέλη, για την οποία όλοι συ ζητούν πως είστε ο κύριος γνώστης, φήμες που έφτασαν μέχρι τη ΝΑΣΑ…

Απάντηση: Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ενημερώθηκα ότι έχει ανακαλυφθεί «περικεφαλαία» αστροναύτη, από ένα κράμα μετάλλου που κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει, η οποία γράφει με αρχαία ελληνικά γράμματα:

«Έρχομαι από τη Μεγάλη Ελλάδα στη Μικρή Ελλάδα».

Έχει χρονολογηθεί με τον άνθρακα 14, ότι είναι ηλικίας 127.000 ετών. Ελληνικά γράμματα πριν από 127.000 χρόνια! Το είδα με τα μάτια μου. Από πού ήρθε αυτός; Πού είναι η «Μεγάλη Ελλάδα»;

Οι Έλληνες έχουν εξωγήινη καταγωγή από το Μ Λαγού, της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας.

Σ’ εκείνες τις αστρικές περιοχές έγινε ο «Πόλεμος των Άστρων», όπου το ελληνικό Μ Λαγού πολέμησε με τους στασιαστές του Α Λαγού, στον οποίο κατοικούν σατανάδες και όχι άνθρωποι. Έχουν ύψος 1.10, είναι τελεί ως άτριχοι και πρόκειται για ιδιαιτέρως μοχθηρά όντα. Αυτοί είναι οι αληθινοί εχθροί της ανθρωπότητας και της διαστημικής Ελληνικής Σποράς. Εδώ ήρθαν οι επισκέπτες από το Μ Λαγού και έφτιαξαν τους ανθρώπους με βιολογικές μεταλλάξεις. Τους ακολούθησαν οι Μ Λαγού, όπου έφτιαξαν κι αυτοί εδώ κάποιες φυλές και υποχώρησαν αργότερα στην εσωτερική κοιλότητα της Γης.

Όλα αυτά τα αναφέρει ο Αριστοτέλης κώδικα, αν και είναι πολύ δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν, ούτε η ΝΑΣΑ δεν μπορεί… Ο ελληνισμός προέρχεται από άλλους πλανήτες. Την πρώτη εξελιγμένη ζωή στη Γη την δημιούργησαν οι Ελληνες από τα άστρα. Η ίδια η Αθηνά ήταν διακεκριμένος βιολόγος, οι «θεοί» των Ελλήνων έκαναν επεμβάσεις στο γενετικό κώδικα.

Ακόμη και αν δεχτούμε πως ο Γκιόλβας έκανε τον ισχυρισμό και πίστευε αυτό που έλεγε, αποτελεί άλμα λογικής δεδομένου πως ουδέποτε προσκόμισε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο (πχ μια φωτογραφία). Ο ισχυρισμός χωλαίνει για τον απλούστατο λόγο πως τα μέταλλα δεν χρονολογούνται με άνθρακα 14. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, μπορούν να χρονολογηθούν οστά, σπόροι, όστρακα, ξύλα, κάρβουνο και όχι ανόργανα υλικά (αντικείμενα από πέτρα και μέταλλο). (Εξαίρεση αποτελούν σε περιπτώσεις που ο σίδηρος έχει αναμειχθεί με κάρβουνο για να γίνει ατσάλι. Σε αυτή λαμβάνεται δείγμα από το ατσάλινο αντικείμενο, και εφόσον υπάρχουν ακόμα επαρκή κατάλοιπα του κάρβουνου που χρησιμοποιήθηκε τότε μπορεί να το χρησιμοποιηθεί).” Στο ellinikahoaxes.gr από όπου προέρχεται το απόσπασμα που καταρρίπτει τους παραπάνω ισχυρισμούς, μπορείτε να διαβάσετε και να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι ισχύει και τι όχι.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης: Για Έλληνες που ήρθαν από τα άστρα μιλάει η Πινακίδα του Ιδαλίου

το απόσπασμα πήραμε από ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ / Image by Stefan Keller from Pixabay