Την Απήγαγαν Εξωγήινοι και Αποκαλύπτει Ποιός Είναι ο Σκοπός τους (video)

Την Απήγαγαν Εξωγήινοι και Αποκαλύπτει Ποιός Είναι ο Σκοπός τους

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Hilary Porter ισχυρίζεται ότι είχε απαχθεί για πρώτη φορά από εξωγήινους σε ηλικία πέντε ετών και ότι η ζωή της έχει μολυνθεί από τις επισκέψεις αυτές, από τότε. Η 67χρονη λέει ότι την έχουν επισκεφθεί πλάσματα από άλλους κόσμους, περισσότερες φορές από όσες μπορεί να θυμηθεί και να μετρήσει.

«Είμαι ένας όμηρος των εξωγήινων σε όλη μου τη ζωή», φαίνεται να ισχυρίζεται η Χίλαρι. «Δεν επέλεξα αυτή τη ζωή. Δεν ζήτησα ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά συμβαίνει για όσο διάστημα μπορώ να θυμηθώ».

Οι τηλεπαθητικοί εξωγήινοι στοχεύουν στην Ουαλία σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν το ανώτερο γενετικό υλικό μας. Αυτό συμβαίνει σύμφωνα με το “θύμα απαγωγής” από εξωγήινους, Hilary Porter.

Και, ενώ οι ιστορίες της Hilary μπορεί να ακούγονται εξωφρενικές ή απίστευτες, επιμένει ότι λέει την αλήθεια και ότι είναι πεπεισμένη ότι οι εξωγήινοι είναι ήδη μεταξύ μας και μόνο μια κρατική συγκάλυψη συνεχίζει να το κρατά μυστικό.

Διαβάστε επίσης: Project SIGMA και η Μυστική Συμφωνία Ανθρώπων και Εξωγήινων που Λίγοι Γνωρίζουν

«Ξέρουν τι συμβαίνει αλλά είναι απολύτως ανίσχυροι να το σταματήσουν», δήλωσε η Hilary. Ωστόσο, το ενεργό μέλος της Βρετανικής Εταιρείας Γης και Αεροπορικών Μυστηρίων (British Earth and Aerial Mysteries Society – BEAMS) πιστεύει ότι ο τροχός γυρίζει καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμφανίζονται με προσωπικές ιστορίες που έχουν να κάνουν με εξωγήινες απαγωγές.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τις αποκαλύψεις της Hilary Porter:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Short Clip – Hilary Porter Alien Abductee Interviewed For Richplanet TV

Short Video: Confessions of Alien Abductee/Experiencer Hilary Porter

diadrastika.com

loading...