Η Καλύτερη Φωτογραφία Stargate που Τραβήχτηκε Ποτέ από το SOHO

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μεγάλη υπόθεση οι Πύλες, οι Αστροπύλες ή αλλιώς Stargates, οι Δίαυλοι, οι Σκουληκότρυπες και γενικότερα όλο αυτό το μυστηριώδες “σύστημα” μεταφοράς όντων και αντικειμένων από μία γεωγραφική περιοχή στην Γη στην άλλη άκρη του Σύμπαντος, ή ακόμα και σε άλλες διαστάσεις κάποιων παράλληλων κόσμων ή εντελώς διαφορετικών ανώτερων ή ακόμα και κατώτερων διαστάσεων. Πύλες μέσω των οποίων εισέρχονται και εξέρχονται πιθανότατα άγνωστα προς εμάς όντα με τα υπάρχοντά τους.

Όλα αυτά μοιάζουν ή φαντάζουν βγαλμένα μέσα από μυθιστορήματα ή ταινίες επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο πολλοί ερευνητές του ανεξήγητου, του παραφυσικού, των εξωγήινων και των UFOs, υποστηρίζουν πως έχουν στοιχεία ή, έστω, ενδείξεις για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα.

Όλες αυτές οι δυνάμεις και οι εξουσίες που τάσσονται υπέρ του τερματισμού της μυστικότητας των UFOs έχουν ήδη ξεκινήσει έναν μεγάλο αγώνα προκειμένου να φέρουν την αλήθεια από το παρασκήνιο, μπροστά στον κόσμο, πηγαίνοντας κόντρα σε όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι παράγουν ψεύτικες ειδήσεις που παραπλανούν τον κόσμο.

Ουφολόγοι από όλο τον κόσμο μαζεύονται και εμφανίζονται σε κάθε βήμα που τους δίνεται, είτε αυτές είναι αίθουσες ανοιχτές προς τον κόσμο, είτε κανάλια, είτε εφημερίδες, είτε online.

Μπορεί το θέμα των εξωγήινων και γενικότερα ό,τι τους αφορά, να αποτελεί μέρος πολλών προφορικών συζητήσεων ή κοινοποιήσεων στα social media, αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν έχει συνειδητοποιήσει περί τίνος πρόκειται.

Για παράδειγμα, έχετε σκεφτεί ποτέ, ότι οι εξωγήινοι μπορεί να έχουν ανθρώπινη μορφή, όχι απλά από την φύση τους, αλλά από κάποια επιλογή τους προσωπική; Δηλαδή, δεν είναι άνθρωποι, αλλά ούτε και εξωγήινοι, αλλά μπορεί να είναι όντα που αφομοιώνονται την ανθρώπινη μορφή. Επιπλέον, ότι μπορεί να είναι κάτι ανάμεσα, δηλαδή να είναι υβρίδια.

Υποστηρίζεται ότι εξωγήινα όντα έχουν έρθει από μεγάλες οικογένειες άλλων αστέρων ή κόσμων, με προσωπικές αποστολές που συμβάλλουν σε μια ευρύτερη διαδικασία που περιλαμβάνει την άνθηση της ανθρώπινης συνείδησης αλλά και την προστασία και εξέλιξη της ζωής στη Γη, σε αυτή την κρίσιμη εποχή.

Αλλά, ότι κι αν είναι, όποια κι αν είναι η πραγματική τους μορφή… Από που έρχονται; Ή μάλλον καλύτερα: Πως έρχονται; Πως φτάνουν ως εδώ;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σίγουρα, τα ΑΤΙΑ που κατά καιρούς εμφανίζονται στους ουρανούς, είναι πολύ πιθανόν να αποτελούν τα πτητικά τους οχήματα. Αλλά αν έρχονται από πολύ μακρινές αποστάσεις, από άλλους τόπους εκατομμυρίων ή ακόμα και δισεκατομμυρίων ετών φωτός μακριά, πως φτάνουν εδώ;

Ένας τρόπος είναι οι Πύλες ή Αστροπύλες. Ο Ήλιος μας λέγεται ότι αποτελεί μία τέτοιου είδους Πύλη. Αν ισχύουν όλες αυτές οι θεωρίες, τότε, η καλύτερη φωτογραφία Stargate που τραβήχτηκε ποτέ από το SOHO – Solar and Heliospheric Observatory, ίσως, είναι αυτή παρακάτω από το 1999 με το εξής σχόλιο όπως το διαβάσαμε στο terrapapers.com:

Προσέξτε την δίνη.

Πάνε κι έρχονται τα καλόπαιδα !!

@Ίων Μάγγος

Η Καλύτερη Φωτογραφία Stargate που Τραβήχτηκε Ποτέ από το SOHO

diadrastika / Top Image by Xpics from Pixabay