Πως Ξεκίνησε η Ζωή στην Γη Σύμφωνα με τους Ολύμπιους

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ

Fileas : Για να καταλαβεις, πρεπει να μαθεις την Ιστορια απο την αρχη, μονο ετσι θα ξερεις γιατι τα περνας ολα αυτα σημερα.!!!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ :

-Εκεί που χάνονται οι αιώνες του παρελθόντος, ο Ιερός Άρχοντας Φωτός, έδωσε εντολή στη Μεγάλη Συμπαντική Αδελφότητα Φωτός, από την περιοχή Ηλιακού Πλέγματος Σύμπαντος Εγκεφαλικού Δωδεκαέδρου Σύμπαντος Αραιώσεων, να σπείρει την ζωή στη Γαία, όχι όπως τη βλέπετε σήμερα, αλλά με διαφορετικές μορφές που μεταφέρθηκαν από τους Γαλαξίες του Σμήνους 13 Γαλαξιών.

– Η Αδελφότητα Φωτός επισκέφθηκε πολλές φορές τον πλανήτη σας και κάθε φορά έφερνε ζώα και φυτά που μπορούσαν να επιβιώσουν μόνα τους, ακολουθώντας τη διαδρομή της εξέλιξης που είχε ορισθεί για το νέο περιβάλλον.

-Πολλές φορές ανεπιθύμητες συμπαντικές επιδράσεις και πειραματικά λάθη της αδελφότητας δημιούργησαν γενετικά τέρατα.

-Τέρατα καταστροφής της ζωής και του έργου της δημιουργίας,μια πραγματικότητα που επέβαλε την εξόντωση τους.

-Στη διαδρομή των αμέτρητων αιώνων, άνθρωπος, ζώα και φυτά της Γαίας άλλαξαν πολλές φορές μορφές, είτε ακολουθώντας την εξέλιξη, είτε με την επέμβαση των Ουράνιων.

-Άλλα εκφυλίστηκαν τελείως και αφανίστηκαν, άλλα διασώθηκαν με τη μορφή που τα βλέπετε σήμερα, και άλλα εξοντώθηκαν για να προστατευθεί το έργο της δημιουργίας.!!!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Fileas Fong / Image by Pete Linforth from Pixabay