Ποιοί είναι οι Ανδρομέδιοι Συνοδοί του Δία

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Δίας ή Ζεύς σύμφωνα με την αρχαία ελληνική θεογονία και μυθολογία, είναι ο «Πατέρας των θεών και των ανθρώπων», που κυβερνά τους Θεούς του Ολύμπου. Με βάση ορισμένες νεομυθολογικές εκδοχές θεωρείται επιπλέον και ως ένας Αρχοντας του Φωτός, που θέλει το καλύτερο για τον πλανήτη μας και τους ανθρώπους. Στις επιχειρήσεις αυτές δέχεται την προσφορά των Ανδρομέδιων.

Τον σπειροειδή γαλαξία Ανδρομέδα μπορείτε να βρείτε στον βόρειο ουρανό, περίπου 2,5 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά. Είναι ένας ποικιλόμορφος γαλαξίας και για πολλούς θεωρείται το «σπίτι» των Όντων του Φωτός, όχι μόνο των Ανδρομεδίων, αλλά και των Πλειάδειων, των Σείριων, των Λύριων, των ευφυών Ασημένιων Δελφινιών και πολλών άλλων.

Οι Ανδρομέδιοι υπερέχουν σε πολλούς τομείς, αλλά κυρίως στις επιστήμες ενώ, είναι εκπληκτικοί θεραπευτές του σώματος, της ψυχής και του νου. Έχουν μια πολύ καλή ισορροπία μεταξύ της αρσενικής και της θηλυκής τους ενέργειας, σε αντίθεση με τους περισσότερους ανθρώπους στη Γη, στους οποίους υπάρχει μια ανισορροπία. Πάντα βοηθούν άλλα αστρικά έθνη να ζήσουν με ειρήνη και ενότητα.

Είναι υπέρμαχοι της ελευθερίας αλλά δεν είναι θαυμαστές οποιουδήποτε είδους διακυβέρνησης ή εξουσίας. Οι νόμοι και τα κοινωνικά τους πρότυπα δίνουν την ελευθερία στο άτομο να επιλέγει τον τρόπο ζωής του και όχι να του επιβάλλεται. Μέσα από την αληθινή ελευθερία του εαυτού επιτυγχάνεται ευκολότερα η αυτογνωσία που προάγει την ελεύθερη φώτιση και γνώση. Το Φως.

diadrastika / Image by PIRO4D from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.