Alex Collier: Η φυλή των Ανδρομέδιων και το Μήνυμά τους προς την Ανθρωπότητα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Alex Collier είναι ο πρώτος που είχε επαφή με Ερπετοειδή, όπως ισχυρίστηκε. Γενικότερα αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για κάθε έναν που ασχολείται με τέτοια θέματα και ειδικότερα σε εκείνα που έχουν να κάνουν με τις επαφές του με αλλοδαπά όντα, τους λεγόμενους Ανδρομέδιους, καθώς φιλοξενήθηκε τρεις μήνες σε ένα Ανδρομέδιο Μητρικό Σκάφος.

Οι Ανδρομέδιοι, όπως ο ίδιος αναφέρει, ήρθαν αρχικά στη Γη γιατί επρόκειτο να συμβεί κάτι στο μέλλον τους. Υπήρχε μία πολύ αρνητική ανισορροπία η οποία αντιλήφθηκαν ότι θα συμβεί, οπότε και εντόπισαν την αρχή αυτής της αρνητικής ανισορροπίας στο ηλιακό μας σύστημα.

Στη Γη δεχόμαστε κάθε είδους βοήθεια και παρέμβαση από πολλές εξωγήινες φυλές. Και ο λόγος για αυτό είναι συναρπαστικός.

Κατά την άποψη των Ανδρομέδιων, όλοι μας στη Γη, γενετικά, είμαστε βασιλιάδες, έχουμε δηλαδή βασιλικό DNA. Το ιδιαίτερο σε αυτό είναι πως το DNA μας συναποτελείται από το DNA 22 εξωγήινων φυλών.

Μέσα σε αυτά τα φυσικά σώματα και δεδομένου της γενετικής μας σύστασης έχουμε και τις φυλετικές αναμνήσεις όλων αυτών των 22 εξωγήινων φυλών.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες των Ανδρομέδιων που έλαβαν από τους δασκάλους τους, οι οποίοι βρίσκονται στην 9η διάσταση, πολλοί από εμάς έχουμε ήδη περάσει μέσα από τον κύκλο της εξέλιξης σε πνευματικό επίπεδο.

Κατά συνέπεια, το γνωστό ερώτημα δεν είναι πια, εάν είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν, αλλά μετατρέπεται στο ερώτημα: “τι θέλουμε να κάνουμε”. Αυτό είναι το ερώτημα. Ποιοι θέλουμε να είμαστε; Όχι ποιοι είμασταν, κάποτε, αλλά ποιοι θέλουμε να γίνουμε. Ποιοι θέλουμε να γίνουμε και σε ποια κατεύθυνση θέλουμε να δημιουργήσουμε. Τι θέλουμε να δημιουργήσουμε; Θα το δημιουργήσουμε όλοι μαζί ή θα σταθούμε ατομικά; Σε αυτό το σημείο βρίσκεται η ανθρωπότητα.

Είμαστε σε θέση να λάβουμε όλη τη βοήθεια του κόσμου από τους εξωγήινους, αλλά δεν πρόκειται να κάνουν εκείνη τη δουλειά για εμάς. Δεν θα την κάνουν. Δεν μπορούν. Δεν θα αναπτυχθούμε ποτέ πνευματικά και μόνιμα από την 3η στην 4η και μετά στην 5η διάσταση, αν κάνουν εκείνοι όλη τη δουλειά για εμάς.

Μαθαίνουμε πως είναι εμφανισιακά οι Ανδρομέδιοι, πως ζουν, πόσο ζουν, τι τρώνε, αν έχουν ζώα και ποια είναι αυτά, ποιες είναι οι γνώσεις τους, οι επιστήμες τους και η τεχνολογία τους, τι διδάσκονται και ποιος είναι ο “Νόμος της Συνέπειας”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μαθαίνουμε πως είναι τα μητρικά τους σκάφη και πως ταξιδεύουν, αφού ο ίδιος ο Alex Collier έμεινε 90 ημέρες σε Ανδρομέδιο Μητρικό Σκάφος και μας περιγράφει τις εμπειρίες του.

Κάποια στιγμή, έγινε μία σύσκεψη του Γαλαξιακού Συμβουλίου καθώς υπήρξε μεγάλη ανησυχία για το πως θα μας βοηθήσουν στην εξέλιξή μας, επειδή υπήρχαν εξωτερικές επιρροές στη Γη οι οποίες έκαναν τα πάντα για να καταστείλουν την εξέλιξη μας.

Είμαστε τόσο απασχολημένοι με τις ζωές μας που σπάνια σταματάμε για να σκεφτούμε τι πραγματικά δημιουργούμε. Πολλοί άνθρωποι βάζουν το κεφάλι κάτω και βάζουν τα δυνατά τους, προσπαθώντας να επιβιώσουν, όμως, τίποτα από αυτά δεν δουλεύει πια.

Τα παλιά πρότυπα καταρρέουν. Τελείωσαν. Είναι ζήτημα χρόνου για να καταρρεύσουν ολοκληρωτικά. Και αν παρακολουθείτε τον κόσμο, έχετε αρχίσει να το βλέπετε. Όλα καταρρέουν.

Ωστόσο, ένα πράγμα για το οποίο μας θαυμάζουν οι Ανδρομέδιοι είναι η ικανότητά μας να δημιουργούμε νέα πεδία γνώσης.

Διαβάστε επίσης: Ποιοί είναι οι Ανδρομέδιοι Συνοδοί του Δία

Μαθαίνουμε ακόμα ότι στην 11η διάσταση, υπάρχει μία φυλή όντων η οποία ονομάζεται “ΠαΤάαλ”, οι οποίοι είναι επίσης γνωστοί ως “Οι Ιδρυτές” και είναι αυτοί που δημιούργησαν πολλά πράγματα στο γνωστό μας Σύμπαν.

Όλα αυτά αποτελούν επιμέρους μηνύματα ενός μεγαλύτερου και διαχρονικού μηνύματος που μας προσφέρει απλόχερα ο Alex Collier, σύμφωνα με την επικοινωνία και τις εμπειρίες που είχε με τους Ανδρομέδιους, σε μία από τις καλύτερες σύγχρονες ομιλίες του που έγινε περίπου 4 χρόνια πριν το 2012, δηλαδή το 2008, στην Χαβάη.

Αν και ολόκληρη την διάλεξη μπορείτε να παρακολουθήσετε στα Αγγλικά από το βίντεο Alex Collier – Hawaii Lecture, με όλους τους παρευρισκόμενους συνομιλητές, παρακάτω ακολουθεί το απόσπασμα της ομιλίας του Alex Collier, με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Kyriakos Galactic Council, για το υλικό που μας προσέφερε και τους υπότιτλους.

Διαβάστε επίσης: Alex Collier: Επιστολές από την Ανδρομέδα. «Συνομιλίες» που αποκαλύπτουν πολλά για την Σελήνη

Παρακολουθήστε το βίντεο από το κανάλι της Katerina Kostaki Official με τους ελληνικούς υπότιτλους:

Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

diadrastika / Image by Gerd Altmann from Pixabay