Οι Κίνδυνοι του Ανοίγματος του Τρίτου Ματιού

Παλεύουμε να φωτίσουμε το σκοτάδι, βουτώντας βαθιά στο άγνωστο. Πάμε απροετοίμαστοι χωρίς να ξέρουμε τι θα συναντήσουμε, μόνο και μόνο επειδή η δάδα της περιέργειάς μας, μας οδηγεί εκεί.

Τελευταία πολλοί άνθρωποι ξεκίνησαν να μας δείχνουν πώς μπορούμε να αφυπνιστούμε και να βρούμε τον πραγματικό σκοπό μας στη ζωή. Μιλάνε για το τρίτο μάτι ως έναν από τους τρόπους για να ανοίξουμε τα μάτια μας και να βρούμε ποιοι πραγματικά είμαστε και για ποιον λόγο βρισκόμαστε εδώ.

Μήπως όμως υπάρχουν κίνδυνοι όταν ανοίγουμε το τρίτο μάτι;

Ωστόσο αυτή η εμπειρία συνδέεται με πολλή ασάφεια. Κάτι δεν έχει ειπωθεί, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας όταν επιλέγετε να ανοίξετε το τρίτο μάτι σας.

Πιθανόν να διαβάσατε το άρθρο της προηγούμενης εβδομάδας σχετικά με τις ανταμοιβές που παίρνετε όταν ανοίγετε το τρίτο μάτι και πιστεύω ότι αξίζει τη δοκιμή.

Αλλά υπάρχει ένα κομμάτι που δεν το βλέπουμε και κανείς δεν μιλάει για αυτό.

Η σκοτεινή πλευρά αυτής της εμπειρίας μπορεί να σας φέρει μπροστά σε μια αλυσίδα άτυχων γεγονότων αν δεν γνωρίζετε ολοκληρωτικά τους κινδύνους.

Πριν ανοίξετε το τρίτο μάτι σας, πρέπει να προετοιμαστείτε για το άγνωστο.

Είναι επικίνδυνο το άνοιγμα του τρίτου ματιού;

Το άνοιγμα του τρίτου ματιού έρχεται με ένα τίμημα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όλοι συμφωνούμε ότι κάτι μας συναρπάζει σχετικά με αυτό το ζήτημα του ανοίγματος του τρίτου ματιού.

Αλλά έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι ακριβώς συμβαίνει όταν το ανοίγετε;

Το τρίτο μάτι είναι μια πύλη για την πνευματικότητα. Μια πύλη για να φτάσουμε στην πνευματική σφαίρα.

Όταν ανοίγετε το τρίτο μάτι αρχίζετε να βλέπετε πράγματα, αρχίζετε να βιώνετε πράγματα και αρχίζετε να νιώθετε πράγματα γύρω σας. Υπάρχουν οντότητες γύρω σας αλλά όταν ανοίξετε το τρίτο μάτι σας, έχετε μια σύνδεση μαζί τους και μπορείτε να τις δείτε.

Αυτές είναι οντότητες στην τέταρτη διάσταση που δεν μπορούμε να δούμε άμεσα στην τρίτη διάσταση. Αλλά μόλις η επίφυση αφυπνιστεί, η συνείδησή σας θα υπερβεί τα όρια της σωματικής σφαίρας και θα πάει πέρα από αυτήν.

Οι θρησκευόμενοι άνθρωποι αποκαλούν αυτές τις οντότητες «δαίμονες» επειδή τους τρομάζουν ή επειδή αυτές οι οντότητες θέλουν να τρομάζουν οι άνθρωποι.

Είναι επικίνδυνες αυτές οι οντότητες;

Αυτό που πραγματικά αντιμετωπίζετε στο πνευματικό βασίλειο, δεν είναι οντότητες.

Αυτό που βλέπετε είναι οι πολλές και διαφορετικές πλευρές του εαυτού σας. Κάποιες από αυτές θα φαίνονται θετικές και χαρούμενες, ενώ άλλες μπορεί να φαίνονται τρομακτικές. Αλλά να ξέρετε ότι αυτό που βλέπετε είναι πλευρές και συναισθήματα δικά σας, που τα έχετε παραμελήσει και θάψει βαθιά μέσα σας.

Αυτές οι οντότητες είναι πάντα μαζί μας, όπου και αν πάμε, όπου και αν είμαστε. Δεν μπορούμε να τις δούμε αλλά μπορούμε να τις νιώσουμε.

Και το άνοιγμα του τρίτου ματιού είναι μια ευκαιρία να ακούσετε αυτό το χαμένο κομμάτι της προσωπικότητάς σας που περίμενε καιρό για να το προσέξετε.

Σας τρώει κάτι μέσα σας, καθημερινά και δεν ξέρετε τι είναι; Αυτά είναι τα πράγματα που παραμελούμε και αφήνουμε πίσω μας, πιστεύοντας ότι θα περάσουν χωρίς την παρέμβασή μας.

Το να λύσετε αυτά τα θέματα που έχετε θα βοηθήσει στην αύξηση της δόνησής σας και θα εμπλουτίσει τη ζωή σας με καλύτερες εμπειρίες. Επιπλέον, η διαίσθησή σας θα αναπτυχθεί και θα είστε ικανοί να ξεχωρίζετε τι είναι αλήθεια και τι ψέματα.

Χρειάζεται υπευθυνότητα και γνώση για να ανοίξετε το τρίτο σας μάτι.

Πώς μπορούμε να μειώσουμε τους κινδύνους;

Στη διαδρομή μου, έμαθα ότι η άγνοια, μας κάνει να υποφέρουμε γιατί είναι απουσία επίγνωσης. Όταν κάποιος δεν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το άγνωστο, τότε θα υπάρχουν προσωπικές συνέπειες.

Και ο σωστός τρόπος για να προχωρήσετε με τη διέγερση του τρίτου σας ματιού είναι να έχετε τη σωστή εκπαίδευση και να διαβάζετε πληροφορίες. Να γνωρίζετε ό,τι χρειάζεται για το θέμα και να έχετε την αίσθηση ότι είστε πια έτοιμοι, για να ξεκινήσετε τις προσπάθειες.

Επομένως, στην ερώτηση που έλαβα από έναν αναγνώστη «Είναι κακό να ανοίξεις το τρίτο μάτι σου;», η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι.

Υπάρχουν πολλά βιβλία που εμβαθύνουν σε αυτό το θέμα και μπορούν να σας βοηθήσουν στην κατανόηση. Μπορείτε να δοκιμάσετε να διαβάσετε το Metu Neter του Ra Un Nefer Amen.

Η συμβουλή μου σε εσάς που θέλετε να ανοίξετε το τρίτο σας μάτι είναι να το πάρετε στα σοβαρά και να διαφωτιστείτε για το θέμα όσο πιο πολύ μπορείτε πριν ξεκινήσετε να ασχολείστε με αυτό. Επειδή το να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε το άγνωστο, όπως ένας πολεμιστής πριν την μάχη, θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να βγείτε κερδισμένοι.

Μετάφραση: awakengr.com via innerouterpeace.com Image by Okan Caliskan from Pixabay