Σημάδια ότι μπορεί να είμαστε από εκείνους που θα λάβουν μέρος στην Κοσμική Δράση

Γράφει ο Σπύρος Mακρής

Πολλοί άνθρωποι, αναρωτιούνται πως και με ποιό τρόπο μπορούν να συμμετέχουν με ενεργό δράση στην επικείμενη σύνδεση του ανθρώπου με την Παγκόσμια Συνείδηση. Πως μπορούν να συνδράμουν με την ψυχή τους στις επικείμενες αλλαγές, να βοηθήσουν συνανθρώπους τους, να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην Πνευματική Αφύπνιση της ανθρωπότητας.

Φυσικά, η απάντηση είναι ότι ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό με όποιον τρόπο του δίνεται η ευκαιρία και δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη πρόσκληση, αρκεί να το αισθάνεται και να του “βγαίνει” από μέσα του αυτή η επιθυμία.

Δεν είναι ένα τυπικό καθήκον που πρέπει να τελεστεί, ούτε μία υποχρέωση που πρέπει να βγει για να “κερδίσουμε” ένα έπαθλο, έναν μισθό ή οτιδήποτε.

Είναι ένα ατομικό μονοπάτι, μία προσωπική διανόηση και χαρά που ταυτόχρονα είναι και μία συλλογική εργασία σε όλα τα επίπεδα.

Συνήθως οι άνθρωποι αυτοί έχουν ψυχές που έχουν ενσαρκωθεί για αυτόν τον σκοπό. αλλά ακόμα δεν το έχουν αντιληφθεί, όμως θα το αισθανθούν και θα το νιώσουν, όσο πλησιάζει η ώρα. Έχουν κατά κάποιο τρόπο ένα εσωτερικό χάρισμα που μπορούν να το μοιραστούν με άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, αλλά ακόμα δεν έχει ανθίσει.

Διαβάστε επίσης: Το Τρίτο Κύμα Παρθένων Ψυχών Είναι Εδώ και Πρόκειται να Αλλάξει τα Πάντα

Eίσαι από εκείνους που θα λάβουν μέρος στην Κοσμική Δράση;

Για να το καταλάβεις, δες αν βιώνεις ή νιώθεις κάποια από αυτά τα σημάδια ή εμπειρίες:

Έχεις την αίσθηση ότι «δεν ταιριάζεις», με τους ανθρώπους γύρω σου, αλλά ότι και κάποιοι από αυτούς “δεν κάνουν” αναμεταξύ τους.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Θα ήθελες να βρεθεί ένας “χώρος” όπου “κάποιοι” θα φροντίσουν για αυτούς.

Έχεις την αίσθηση ότι υπάρχουν οντότητες ολόγυρα. Επιπλέον, αντιλαμβάνεσαι ότι και κάποιοι άλλοι άνθρωποι μπορούν να νιώσουν, ακόμη και να δουν ή να ακούσουν, αυτές τις οντότητες, μερικές φορές.

Καταλαβαίνεις ότι παρά τις εξαιρετικές δεξιότητες, ικανότητες και νοημοσύνη που μπορεί να έχουν μερικοί άνθρωποι, δεν απολαμβάνουν την επιτυχία ή την ευτυχία με τις οποιεσδήποτε σχέσεις τους, φιλικές, οικογενειακές κλπ.

Έχεις την αίσθηση ότι αντιλαμβάνεσαι αλλαγές στη διάθεση, τα συναισθήματα και τα επίπεδα ενέργειας των άλλων, ακόμα και αν αυτοί δεν είναι κοντά σου.

Κάποιες φορές πιστεύεις ότι αυτό που νιώθεις είναι αυτό που “νιώθει” κάποιο μέρος του πλανήτη, στο οποίο διαμένεις και ζεις. Σπανιότερα δε, νιώθεις μέσα σου αυτό που “νιώθει” και κάποιο άλλο απομακρυσμένο από σένα μέρος, σε μήκος και πλάτος της Γης.

Έχεις στιγμές με αναλαμπές αφύπνισης, κάτι σαν ξαφνική φώτιση, σαν να ανοίγει ένα κοσμικό παράθυρο όπου να μπορείς να δεις φευγαλέα. Όμως, είναι στιγμές και δεν διαρκούν πολύ.

Έχεις ζωντανά όνειρα όταν κοιμάσαι και μερικές φορές συμμετέχεις συνειδητά, καθορίζοντας το μέλλον του ονείρου.

Έχεις την αίσθηση ότι μερικές ο χρόνος κινείται πολύ πιο γρήγορα.

Έχεις την εντύπωση ότι κάποια πράγματα που συμβαίνουν, δεν είναι “συμπτώσεις” ή “ατυχήματα”, αλλά μέρος ενός ανώτερου και αδιόρατου σχεδίου, αλλά σίγουρα όχι ανθρώπινου.

Έχεις την ακαθόριστη αίσθηση ότι οι καιροί που έρχονται δεν θα είναι εύκολοι, αλλά ότι τα επερχόμενα παγκόσμια γεγονότα είναι απαραίτητα για να προχωρήσει ο πλανήτης μας και να εξελιχθούν οι άνθρωποι.

Αντιλαμβάνεστε ανθρώπους που έχουν υψηλές συχνότητες και δονήσεις, οπότε είναι πιθανόν να πρόκειται για ψυχές που θα λάβουν μέρος στην Κοσμική Δράση.

με στοιχεία από humansarefree.com
σε Ελεύθερη Απόδοση
diadrastika / Image by Mystic Art Design from Pixabay-min