Οι Ανουνάκι και τα Μήλα των Εσπερίδων

Το κρυφό νόημα των άθλων του Ηρακλή..

“Οι Αννουνάκι ή Χεβρώνες, ή μιαρές φυλές ή αυτοί που εσείς αποκαλείτε Εβραίους, ήταν μια προκατακλυσμιαία εξωγήινη σαυροειδής φυλή ανθρωποφάγων αποστατών, περιπλανώμενων του διαστήματος.

Το όνομα “Χεβρών”, εκτός του επιθετικού προσδιορισμού των οπαδών του Γιαχβέ, μεταφράζεται σε εβραίος και ερμηνεύεται ως βρώμικος, απόβλητος, περιπλανώμενος.

Ήταν η χειρότερη μορφή κακοποιών αποστατών μέχρι ακρότητας, εγκληματίες, βασανιστές και δολοφόνοι των όντων των πλανητών που κατακτούσαν και παρασιτούσαν εις βάρος τους.

Οι Χεβρώνες δράκοντες προέρχονταν από τον αστερισμό του Όφεως και είχαν ως βάση εξορμήσεως τις Εσπερίδες, ένα αστρικό σύστημα που ανήκει στον Ωρίωνα. Αρχηγός τους ήταν ο συμπαντικός εγκληματίας Γεχαβόν (Jehavon), ο οποίος ήταν ο πιο αδίστακτος συνεργός του αποστάτη Κρόνου και ο οποίος ανακήρυξε τον εαυτό του θεό της Γης και δημιουργό του κόσμου και των ανθρώπων.

Αμέσως μετά τον μεγάλο κατακλυσμό του Δευκαλίωνα το -9560, ο Γεχαβόν αναχώρησε από το πλανητικό σύστημα των Εσπερίδων, ήλθε στην Γη και κατέλαβε και καταδυνάστευε την Αμερικανική ήπειρο με τα υπολείμματα των Ατλάντων. Εναντίον του εκστράτευσε ο Ηρακλής, με την εκστρατεία αυτή να κρυπτογραφείται με την ονομασία “Τα Μήλα των Εσπερίδων”.

Ο άθλος αυτός, όπως αναφέρουν στην απόκρυφη παράδοση τους οι “Γνωστικοί”, διήρκεσε έξη ολόκληρα γήινα χρόνια σε Γη και Ουρανό.

Μετά από απηνή καταδίωξη ο Γεχαβόν συνελήφθη από τον Ηρακλή και εγκλείστηκε στις φυλακές συμπαντικών εγκληματιών που βρίσκεται στον αστερισμό του Κάνωπος της Αργούς, όπου παραμένει έγκλειστος μέχρι σήμερα”..

Μετά την σύλληψη του Γεχαβόν από τον Ηρακλή, ο Κρόνος ανακήρυξε υπαρχηγό του, τον γιο του Γεχαβόν και της δράκαινας Αχαμόθ, τον οφιοειδή δράκο Γιαχβέ μαζί με την σύζυγο του, την δράκαινα Ασερά.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μηνύματα Ολυμπίων

[“Το Κάλεσμα των Άστρων”, Γ. Καλογεράκη]
Nicos Kastanias