13χρονος Φυσικός Μιλάει για τον Θεό, τον Τέσλα και τα Παράλληλα Σύμπαντα

Ήδη από την ηλικία των 13 ετών, ο Max Loughan ήταν μεγάλη φίρμα – όπως θα λέγαμε. Ιδιοφυία από τις λίγες. Φυσικός, εφευρέτης, επιχειρηματίας και δημιουργός αλλαγών… μάλλον, όπως λέει ο ίδιος. Ας μάθουμε πρώτα λίγα λόγια για τον Max Loughan:

Διαβάστε επίσης: Οι παράξενες εφευρέσεις του Τέσλα

Ο Max Loughan γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2002 και ξεκίνησε μαθήματα επιπέδου κολλεγίου (on-line) στο MIT στην ηλικία των 14 ετών. Πρόκειται για έναν Αμερικανικής καταγωγής έφηβο επιστήμονα, χορευτή και ομιλητής που δημιούργησε ένα κρυστάλλινο ραδιόφωνο από αντικείμενα που βρέθηκαν γύρω από την οικία της οικογένειάς του στο Incline Village της Νεβάδα. Η συσκευή, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, χρησιμοποιεί ενέργεια από ραδιοκύματα και ενσωματώνει μερικές από τις αρχές που ανέπτυξε ο Nikola Tesla στις αρχές του 20ού αιώνα. Ο Max επιμένει ότι πρόκειται για μια πηγή ελεύθερης ενέργειας.

Διαβάστε επίσης: Τι Υπήρχε Πριν από τον Θεό

Ο Loughan έχει συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις και διεπιστημονικές ημερίδες, ενώ τον Φεβρουάριο του 2017 ήταν o βασικός ομιλητής στο πανεπιστήμιο Global Green και Flaunt Magazine Academy στο TAO στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνιας, μαζί με τους Orlando Bloom, Jeff Bridges και Oliver Stone. Τον Μάρτιο του 2017, ο Loughan ήταν μέλος πάνελ του Παγκόσμιου Φεστιβάλ Επιστήμης στο Μπρίσμπεϊν που φιλοξένησε ο βραβευμένος με το Νόμπελ καθηγητής Brian Schmidt. Απολαύστε τη συνέντευξή του στην οποία μιλάει για το Θεό, τον Τέσλα αλλά και για παράλληλα σύμπαντα όταν ήταν 13 ετών, στο βίντεο με τίτλο: Max Loughan – 13 year old physicist, Inventor has New Theory on God:

CERN AND THE MANDELA EFFECT – MAX LOUGHAN

enallaktikidrasi.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.