Είναι η θρυλική χαμένη Ατλαντίδα στην Ανταρκτική;

Στην Ανταρκτική πάνω από την επιφάνεια του πάγου, υπάρχουν μόνο… επιστήμονες και πιγκουίνοι. Κάτω από αυτόν όμως σύμφωνα με συνωμοσιολόγους που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα «Sun» υπάρχει μια κρυμμένη παγωμένη πολιτεία, η οποία είναι η θρυλική χαμένη Ατλαντίδα. Η εικασία αυτή βασίζεται στην επιστημονική θεωρία της μετατόπισης φλοιού σύμφωνα με την οποία ο φλοιός της Γης μετακινείται, οπότε η Ανταρκτική δεν ήταν παγωμένη πριν από 12.000 χρόνια και αποτελούσε την έδρα ενός αρχαίου πολιτισμού.

Σύμφωνα με τη «Sun», υπάρχει μια πόλη στην Ανταρκτική, την οποία ο Χίτλερ γνώριζε και χρησιμοποιούσε ως μυστική βάση των Ναζί. Ο λόγος για τη Βάση 22 ή αλλιώς «Νέο Βερολίνο», πολιτεία στην οποία ζούσαν όχι μόνο ναζί, αλλά και illuminati, μέλη μυστικών εταιριών, τα οποία ισχυρίζονταν ότι φωτίζονταν άμεσα από τον Θεό. Όταν αυτοί οι νέοι κάτοικοι έφτασαν εκεί φέρεται ότι βρήκαν εγκαταλειμμένη από εξωγήινους τεχνολογία, την οποία χρησιμοποιούσαν για να φτιάξουν πανίσχυρα όπλα.

Διαβάστε επίσης: Ίσως βρέθηκαν ερείπια της αρχαίας Ατλαντίδας

Επίσης, εικόνες του Google Earth δείχνουν μια πυραμίδα, με τους θιασώτες αυτών των ισχυρισμών να λένε ότι είναι η απόδειξη πως κάποτε στην περιοχή ζούσαν άνθρωποι. Λίγο καιρό αργότερα, λάδι στη φωτιά έριξε μια επιστημονική προειδοποίηση ότι η Γη θα μπορούσε να εισέλθει σε μια μίνι εποχή παγετώνων, η οποία θα προκληθεί από την «εξαφάνιση» του ήλιου.

Τα σενάρια αγρίεψαν περισσότερο όταν έγινε γνωστό ένα βίντεο, για το οποίο ισχυρίζονται ότι είναι από την χαμένη πόλη. Φάνηκε να δείχνει αρχαία ερείπια κρυμμένα στον πάγο. Υποτίθεται ότι είναι ένα βίντεο που άφησε πίσω του προσωπικό της τηλεόρασης California TV, το οποίο αγνοείται από το 2002.

Ο αρχαιολόγος Τζόναθαν Γκρέι (Jonathan Gray) ισχυρίστηκε ότι η αμερικανική κυβέρνηση προσπαθεί να μπλοκάρει το βίντεο, γιατί αποκαλύπτει ότι υπάρχει σε εξέλιξη μια «τεράστια αρχαιολογική ανασκαφή δύο μίλια κάτω από τον πάγο». Άλλες θεωρίες θέλουν τον Χίτλερ να γνωρίζει για την χαμένη πόλη και για αυτό, εγκατέστησε μια ναζιστική βάση. Λέγεται ότι οι Ναζί έχτισαν εκεί την «Βάση 22 ή Νέο Βερολίνο», η οποία αποτελούσε και το «σπίτι» των Ιλλουμινάτοι.

Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο παράξενα, με της φήμες που θέλουν τους Γερμανούς να ανακαλύπτουν εγκαταλελειμμένη εξωγήινη τεχνολογία (ή ότι ήρθαν σε επαφή με εξωγήινους), την οποία χρησιμοποίησαν, για να φτιάξουν σούπερ όπλα! Τον Οκτώβριο του 2016, Ρώσοι εξερευνητές υποτίθεται ότι ανακάλυψαν τα απομεινάρια μιας μυστικής ναζιστική βάσης, σε νησί στην Αρκτική, την οποία το πλήρωμα εγκατέλειψε, όταν δηλητηριάστηκε από ωμό κρέας πολικής αρκούδας που έφαγε…

apocalypsejohn.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.