Σκελετός Γοργόνας Φυλάσσεται σε Μουσείο της Δανίας... (video)

Σκελετός Γοργόνας Φυλάσσεται σε Μουσείο της Δανίας

Ό,τι δείτε παρακάτω είναι πέρα για πέρα αληθινό! Η περιγραφή λέει ότι ήταν πιθανό μέλος της ασιατικής οικογένειας που αποτελείται από γοργόνες, το οποίο έχει θεωρηθεί ένα σπάνιο εύρημα στην Ευρώπη!

Όπως λέει το Μουσείο, η γοργόνα Haraldskær όπως την έχουν ονομάσει ήταν περίπου 18 ετών, με μακριά, πυκνά μαλλιά και μακριούς αιχμηρούς κυνόδοντες.

Είχε κάτι σαν τσάντα που περιείχε ένα δόντι καρχαρία, μια ουρά φιδιού, ένα κέλυφος απο μύδια και ένα λουλούδι. Ο σκελετός είναι πλήρης, αν και του λείπει το ένα χέρι – ή ενδεχομένως ένα πτερύγιο. Όσο φορά την προέλευση τους; Μη γήινη!

Όπως διαβάζουμε στο athensmagazine.gr, όσοι έχουν ψάξει αρχαία κείμενα μιλάνε για θεούς μισό ψάρι μισό άνθρωπο!, εκτός βεβαία για μια φυλή Dogon που τους έμαθαν ακομα και για το Σείριο! Κάτι όντα σαν γοργόνες!

Σχόλιο diadrastika: Δεν γνωρίζουμε την πραγματική φύση του εκθέματος. Ωστόσο, καλό είναι να κρατάμε μία επιφύλαξη για τέτοιου είδους εκθέματα ή προβολές καθώς κάποια στο παρελθόν, αποδείχτηκαν ότι ήταν «mockumentary», δηλαδή video τύπου ντοκιμαντέρ με φανταστικές ιστορίες ή ανακαλύψεις που όμως παρουσιάζονται ως αληθινά. Σε τέτοιο «παράπτωμα» έχει πέσει και το Animal Planet

Κατά συνέπεια, ένα έκθεμα σαν το παραπάνω θα μπορούσε να βρίσκεται σε ένα Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, όπου δείχνουν πως θα μπορούσε να είναι, αν είχε βρεθεί στην πραγματικότητα…

Δείτε το video και τα συμπεράσματα δικά σας:

Mermaid Skeleton in National Museum in Copenhagen

loading...