ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ που ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ σε ΔΑΣΟΣ στην ΡΩΣΙΑ (video)

[26/06/2017 - 13:16]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Μία εκπληκτική λήψη φαίνεται πως έγινε τυχαία, σε δάσος στην Ρωσία!

Το γεγονός έχει προβληματίσει ειδικούς επιστήμονες και μη ειδικούς, απλούς, καθημερινούς ανθρώπους…

Στο

video που είδαμε στην Omada Orfeas στο facebook, βλέπουμε καθαρά έναν ανήσυχο σκύλο ο οποίος προσπαθεί να παρασύρει το αφεντικό του σε ένα συγκεκριμένο σημείο του δάσους, σε ένα ξέφωτο.

Όταν το αφεντικό ακολουθεί, έρχεται αντιμέτωπο με κάτι που δεν έχει ξαναδεί ποτέ στην ζωή του:

Ένα κοριστάκι αιωρείται στον αέρα, δίπλα και πάνω από τον συνοδό του! Όταν ο τελευταίος αντιλαμβάνεται ότι κάποιοι τους παρακολουθούν, παίρνει το κοριτσάκι και φεύγουν τρέχοντας.

Άραγε, το ένστικτο του σκύλου ήταν σωστό ότι κάτι παράδοξο συνέβαινε;

Με το ίδιο θέμα ασχολήθηκε και η ηλεκτρονική thesun.co.uk, αλλά χωρίς να καταλήγει σε κάποιες εξηγήσεις για αυτό που βλέπουμε στο video, αλλά και χωρίς να επιβεβαιώνει την αυθεντικότητά του -αν και πολλοί το θεωρούν γνήσιο.

Άραγε το κοριτσάκι εξασκούνταν στις υπερφυσικές του δυνάμεις ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Δείτε το και τα συμπεράσματα δικά σας:

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ