Η μυστηριώδης δομή με σκάλα στον ουρανό του Maryland

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μια μυστηριώδης και τεράστια δομή η οποία περιλάμβανε έναν μεγάλου μεγέθους «κύλινδρο» και μια τεράστια «σκάλα» εμφανίστηκε στα σύννεφα πάνω από το Larural στο Maryland. «Ο φίλος μου οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν είδε μια μεγάλη δομή στα σύννεφα. Σταματήστε το αυτοκίνητο, κατέβασε το παράθυρο και πήρε την εικόνα που βλέπετε», είπε ένας από τους μάρτυρες.

Άραγε υπήρχε πράγματι κάτι που μισοκρυβόταν στα σύννεφα; Κάποιο γιγαντιαίων διαστάσεων σκάφος πιθανόν εξωγήινης προέλευσης; Θα μπορούσε να είναι γήινης κατασκευής; Κάποιο μυστικό πρόγραμμα; Μήπως ένα ολόγραμμα προερχόμενο από το λεγόμενο Blue Beam Project;

Πάντως, είναι δύσκολο να δεχτεί κανείς, ότι τόση ακρίβεια στα χαρακτηριστικά της δομής θα μπορούσαν να αποδοθούν σε παρειδωλία. Ακόμα και η αντανάκλαση κάποιας γήινης κατασκευής στα σύννεφα, φαίνεται εντελώς απίθανη. Από κει και πέρα, οι υποθέσεις πολλές: Γίνεται λόγος για παράλληλο σύμπαν, για μία πύλη στον ουρανό και πολλά άλλα. Το συμβάν καταγράφεται στην Mufon ως case 84539 και η θέαση έγινε στις 20 Ιουνίου 2017, μία μέρα πριν το Θερινό Ηλιοστάσιο.

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΔΟΜΗ και ΣΚΑΛΑ στον ΟΥΡΑΝΟ του MARYLAND

diadrastika

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.