Θερινό Ηλιοστάσιο: Ανοίγουν οι Πύλες και «Πιάνουν» οι Ευχές

Θερινό Ηλιοστάσιο: Ανοίγουν οι Πύλες και «Πιάνουν» οι Ευχές

– “Κατά τα Ηλιοστάσια και τις Ισημερίες, αποστέλλεται η Θεία Πνοή στον πλανήτη. Κατά τις ημέρες αυτές, ανοίγει το φωτεινό περίβλημα της Γαίας, οι φωτεινοί δακτύλιοι των πλανητών, των άστρων, των γαλαξιών και μαζί με αυτούς ανοίγουν όλοι οι ουράνιοι δίαυλοι. Σε ολόκληρο το Σύμπαν κυριαρχεί η θεία ευαρέσκεια του Δημιουργού.

Στο Θερινόν Ηλιοστάσιον ανοίγει η πύλη του Ηλίου και εμφανίζεται ο ηλιακός θεός Απόλλων. Αίρονται όλοι οι περιορισμοί επαναγέννησης της ζωής και του πνεύματος και επιτρέπεται στις ψυχές που θέλουν να ενσαρκωθούν στον πλανήτη, να κατέλθουν χωρίς προβλήματα”..

Μηνύματα Ολυμπίων
[“Η Υπέρτατη Μύηση”, Γ. Καλογεράκη]

Η ακριβής ώρα του αστρονομικού φαινομένου της Μεγάλης Θερινής Τροπής είναι στις 7.24 το πρωί της Τετάρτης της 21ης Ιουνίου 2017 και καλό θα είναι, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα, νοερά, να στείλουμε στον αγύριστο όλους αυτούς που δυναστεύουν τον πλανήτη και που έχουν για κύριον εχθρό τους τον Ελληνισμό.

Σε όλη την ιστορία έχουμε δει ότι στις Ισημερίες, στα Ηλιοστάσια, στα νέα Φεγγάρια και στις Ηλιακές Εκλείψεις, οι σκοτεινές δυνάμεις προβαίνουν σε τελετουργίες Μαύρης Μαγείας εναντίον της ανθρωπότητας.

– Ο λόγος είναι ότι κατά την στιγμή της εκδήλωσης τέτοιων φαινομένων, η ανθρώπινη θέληση και αντίσταση κάμπτεται και παρουσιάζεται μειωμένη!

Ας αντισταθούμε λοιπόν όλοι μαζί νοερά. Όσοι βαριούνται στις πολλές λεπτομέρειες και προετοιμασίες, ας ενεργήσουν ελληνικά, αφιερώνοντας λίγες σκέψεις εκείνες τις στιγμές..

ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ CABAL ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

Ιερό Απόλλωνα Υλάτη
Ιερό Απόλλωνα Υλάτη

timeanddate.com:
Θερινό Ηλιοστάσιο: Πέμπτη, 21 Ιούνιος 2018, 1:07 μμ

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Nicos Kastanias