Αρκτουριανό Συμβούλιο: Σε Αυτό το Θερινό Ηλιοστάσιο Ανοίγουν οι Πύλες της Ψυχής

[21/06/2019 - 08:31]

Αρκτουριανό Συμβούλιο: Σε Αυτό το Θερινό Ηλιοστάσιο Ανοίγουν οι Πύλες της Ψυχής

Γεια σας. Είμαστε το Αρκτουριανό Συμβούλιο

Έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς για αυτή την ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου. Αρχικά χαιρετίζουμε τις ενέργειες από τη δέκατη, ενδέκατη και δωδέκατη διάσταση, ακριβώς όπως καλωσορίζετε τις ενέργειες από όλες τις διαστάσεις που είναι υψηλότερες από την τέταρτη.

Σκοπός μας σε αυτό το σημείο της ύπαρξής μας είναι να βοηθήσουμε όντα όπως εσείς. Έτσι δημιουργήσαμε μια ισχυρή μετάδοση για να στείλετε στην ανθρωπότητα κατά τη διάρκεια του ηλιοστασίου σας. Αυτή η ενεργητική μετάδοση θα είναι ξεχωριστή από αυτή που λαμβάνετε συνήθως.

Αυτή η μετάδοση θα είναι κορεσμένη με τις υψηλότερες εντάσεις συχνοτήτων στο σύμπαν και θα σας πυροδοτήσει να θυμηθείτε τον χρόνο σας στη δέκατη, ενδέκατη και δωδέκατη διάσταση.

Κάποιοι από εσάς έχουν ήδη μια αίσθηση για το ποιοι είστε σε αυτές τις σφαίρες. Μερικοί από εσάς ήδη γνωρίζετε ότι είστε ενσαρκωμένοι άγγελοι ενώ άλλοι γνωρίζετε ότι είστε πτυχές μίας ανώτερη δύναμης οπότε μπορείτε να αντιλαμβάνεστε περισσότερα από τον μέσο άνθρωπο.

Αυτή η μετάδοση θα προχωρήσει ακόμα περισσότερο από όσα έχετε ήδη καταφέρει να ανακαλύψετε για το παρελθόν σας. Παράλληλα θα αισθανθείτε πολύ περισσότερη θεία ενέργεια να διαπερνά την κυριαρχία σας. Θα αισθανθείτε πιο ολοκληρωμένοι και πλήρεις, όχι μόνο ως προς τον ανώτερο εαυτό σας, αλλά και ως προς την ανώτερη δύναμη που υπάρχει στον πυρήνα σας.

Αυτή θα είναι μια πολύ μεγάλης έντασης ενεργειακή μετάδοση και έτσι θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη για ξεκούραση, χαλάρωση και ενυδάτωση κατά την ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου, αλλά και την επόμενη μέρα.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, ενδεχομένως, να σας επισκεφθούν αναμνήσεις, με τη μορφή ονείρων, που θα σας υπενθυμίσουν ποιοι είστε πραγματικά.

Είμαστε το Αρκτουριανό Συμβούλιο

Απολαμβάνουμε τη σύνδεση μαζί σας

με πληροφορίες από galacticconnection.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ