Αρκτουριανό Συμβούλιο: Σε Αυτό το Θερινό Ηλιοστάσιο Ανοίγουν οι Πύλες της Ψυχής

Αρκτουριανό Συμβούλιο: Σε Αυτό το Θερινό Ηλιοστάσιο Ανοίγουν οι Πύλες της Ψυχής

Γεια σας. Είμαστε το Αρκτουριανό Συμβούλιο

Έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς για αυτή την ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου. Αρχικά χαιρετίζουμε τις ενέργειες από τη δέκατη, ενδέκατη και δωδέκατη διάσταση, ακριβώς όπως καλωσορίζετε τις ενέργειες από όλες τις διαστάσεις που είναι υψηλότερες από την τέταρτη.

Σκοπός μας σε αυτό το σημείο της ύπαρξής μας είναι να βοηθήσουμε όντα όπως εσείς. Έτσι δημιουργήσαμε μια ισχυρή μετάδοση για να στείλετε στην ανθρωπότητα κατά τη διάρκεια του ηλιοστασίου σας. Αυτή η ενεργητική μετάδοση θα είναι ξεχωριστή από αυτή που λαμβάνετε συνήθως.

Αυτή η μετάδοση θα είναι κορεσμένη με τις υψηλότερες εντάσεις συχνοτήτων στο σύμπαν και θα σας πυροδοτήσει να θυμηθείτε τον χρόνο σας στη δέκατη, ενδέκατη και δωδέκατη διάσταση.

Κάποιοι από εσάς έχουν ήδη μια αίσθηση για το ποιοι είστε σε αυτές τις σφαίρες. Μερικοί από εσάς ήδη γνωρίζετε ότι είστε ενσαρκωμένοι άγγελοι ενώ άλλοι γνωρίζετε ότι είστε πτυχές μίας ανώτερη δύναμης οπότε μπορείτε να αντιλαμβάνεστε περισσότερα από τον μέσο άνθρωπο.

Αυτή η μετάδοση θα προχωρήσει ακόμα περισσότερο από όσα έχετε ήδη καταφέρει να ανακαλύψετε για το παρελθόν σας. Παράλληλα θα αισθανθείτε πολύ περισσότερη θεία ενέργεια να διαπερνά την κυριαρχία σας. Θα αισθανθείτε πιο ολοκληρωμένοι και πλήρεις, όχι μόνο ως προς τον ανώτερο εαυτό σας, αλλά και ως προς την ανώτερη δύναμη που υπάρχει στον πυρήνα σας.

Αυτή θα είναι μια πολύ μεγάλης έντασης ενεργειακή μετάδοση και έτσι θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη για ξεκούραση, χαλάρωση και ενυδάτωση κατά την ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου, αλλά και την επόμενη μέρα.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, ενδεχομένως, να σας επισκεφθούν αναμνήσεις, με τη μορφή ονείρων, που θα σας υπενθυμίσουν ποιοι είστε πραγματικά.

Είμαστε το Αρκτουριανό Συμβούλιο

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Απολαμβάνουμε τη σύνδεση μαζί σας

με πληροφορίες από galacticconnection.com