Τα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα που κατέχει η NASA

Μπορεί να έχετε ακούσει ότι από όλα εκείνα τα οποία γνωρίζουμε ότι έγραψαν οι αρχαίοι Έλληνες, μόνο το 2,8% είναι διαθέσιμο στον κόσμο. Τι είναι το υπόλοιπο μέχρι το 100%; Προφανώς, πρόκειται για έργα, τους τίτλους των οποίων γνωρίζουμε, μέσω άλλων αρχαίων συγγραφέων που αναφέρονται σε αυτά, αλλά δεν υπάρχουν πια στην διάθεσή μας, είτε γιατί χάθηκαν, είτε γιατί κάηκαν, είτε γιατί εξαφανίστηκαν, είτε γιατί βρίσκονται σε διάφορες ιδιωτικές συλλογές, ανά τον κόσμο, είτε για άλλους λόγους. Λέγεται, μάλιστα, ότι χιλιάδες αρχαιοελληνικά συγγράμματα στο Βατικανό βρήκε κρυμμένα ο Ναπολέων.

Ο κύριος Δημοσθένης Λιακόπουλος, ισχυρίζεται, λοιπόν, ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχει, από άνθρωπο της εμπιστοσύνης του μέσα στη NASA, έναν Έλληνα επιστήμονα, τον οποίο για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να κατονομάσει, ο Οργανισμός Αεροναυπηγικής και Διαστήματος έχει στην κατοχή του κάποια βιβλία μεγάλων και σπουδαίων της αρχαίας Ελλάδας. Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι αυτά τα άγνωστα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα και το περιεχόμενό τους που θα μας ταξιδέψουν πολύ μακριά, από τις αιθερικές ενέργειες του αχανούς διαστήματος και των επτά συμπάντων που το περιβάλλουν, τις αόρατες λεπτοφυείς ροές ενέργειας μέσα στο σώμα μας, έως και το εσωτερικό της Κούφιας Γης.

Περί αιθέρος και περί ουσίας του Σύμπαντος, του Αριστοτέλη

Ισχυρίζεται, ότι μέσα σε αυτό εμπεριέχεται η σύγχρονη θεωρία των υπερ-ινών, ή αλλιώς Θεωρία των Χορδών, την οποία αρκετοί επιστήμονες την ονομάζουν Θεωρία των Πάντων. Σύμφωνα με την θεωρία αυτή, αν μπορούσατε να δείτε πολύ βαθιά μέσα σε ένα ηλεκτρόνια ή μέσα σε ένα κουάρκ, θα βρείτε ένα μικρό βρόγχο ένα νηματίδιο ενέργειας που χορεύει. Aυτό τον μικρό βρόγχο τον αποκαλούμε χορδή. Mοιάζει με ένα μικρό κομμάτι χορδής.

Με απλά λόγια, ο Αριστοτέλης στο σύγγραμμά του, υποτίθεται ότι βοηθάει – κυρίως τους επιστήμονες – να κατανοηθεί η δομή του σύμπαντος και το πόση ενέργεια ρέει κοντά στο περιβάλλον, στον περιβάλλοντα χώρο, μέσα από αυτές τις ίνες, τις κλωστές ή χορδές, τις ροές ενέργειας. Πρόκειται για ποτάμια ενέργειας, ένα πλέγμα από ποτάμια ενέργειας. Θα μπορούσατε, ίσως, να φανταστείτε μια χορδή, ως κλωστή κομπολογιού που μεταφέρει τις χάντρες του. Αν στη θέση των χαντρών βάλουμε άστρα, πλανήτες, γαλαξίες, τότε έχουμε φτάσει σε ένα άλλο επίπεδο νόησης. Δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων ινών, δημιουργούν το αιθερικό πλέγμα.

Από την άλλη, σύμφωνα και με ένα έργο του Δημόκριτου που αναφέρεται στη Θεωρία των Αντίθετων: Η Φύση, το Σύμπαν είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο ώστε δεν αποτελείται από κάτι το υπερ-σύνθετο και πολύπλοκο, αλλά από ένα και μόνο δυαδικό σωματίδιο, το οποίο επαναλαμβάνεται συνέχεια. Για να το καταλάβουμε σαν έννοια θα μπορούσαμε να το δούμε σαν το σύμβολο Γιν και Γιανγκ, όπου τα δύο αντίθετα εμπεριέχονται το ένα μέσα στο άλλο, οπότε και αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο.

Περί των επτά συν εμπεριεχομένων Συμπάντων, του Πυθαγόρα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να περιγράψουμε το θέμα του Πυθαγόρα των επτά συν εμπεριεχομένων συμπάντων, θα ήταν τα φύλλα από ένα κρεμμύδι, όπου το φύλλο στο κέντρο του κρεμμυδιού, εμπεριέχεται σε ένα εξωτερικό φύλλο, και αυτό σε ένα άλλο εξωτερικό κ.ο.κ. Είναι σημαντικό να ξέρουμε πως ο αριθμός επτά θεωρείται ιερός, ενώ στους 7 ουρανούς ή 7 σύμπαντα, έχουν αναφερθεί και άλλοι μεταγενέστεροι του Πυθαγόρα, δίνοντας τις δικές τους ερμηνείες για το τι μπορεί να υπάρχει στο καθένα από αυτά.

Περί Φλεβών Ροής, του Αριστοτέλη

Αυτό το σύγγραμμα αναφέρεται στον μικρόκοσμο, σε αντίθεση με τις υπερ-ίνες και την Θεωρία των Χορδών, καταπιάνεται με τις “τριχοειδείς” αόρατες ενέργειες του σώματος. Πέρα από την επίσημη ιατρική υπάρχει και η άλλου είδους ιατρική η οποία ακούει τον Αριστοτέλη και αναγνωρίζει ότι μέσα στο ανθρώπινο σώμα υπάρχουν ενεργειακές ροές οι οποίες ενώνουν όλα τα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου μεταξύ τους. Θα μπορούσαμε, επίσης, να υποθέσουμε ότι και αυτές με την σειρά τους συνδέονται με το αιθερικό πλέγμα, οπότε με αυτό τον τρόπο, τα πάντα γίνονται ένα.

Περί Κρανίων Θαλασσών, του Πυθέα

Ο Πυθέας ο Μασαλιώτης, μερικούς μερικούς αιώνες πριν το Χριστό, έφυγε από τη Μασσαλία της Γαλλίας, ταξίδεψε και έφτασε στον Αρκτικό Κύκλο και από εκεί στο άκρο της Γης, καθώς είδε ότι η θάλασσα γινόταν κάτι σαν καταρράκτης αλλά ήταν σαφές ότι έμπαινε κάπου εσωτερικά. Δηλαδή υποτίθεται ότι είχε βρει την είσοδο και τελικά μπήκε στην Κοίλη Γη. Εκεί περιγράφει απαστράπτοντα κτίρια, ενώ όσο προζωρούσε αναφέρει ότι αν και το φως μειωνόταν, χωρίς να γίνει σκοτάδι ποτέ, μας δίνει και περιγραφές από πλάσματα που θα μπορούσαν, ίσως, να αντιστοιχούν σε Νεφελίμ, ή όντα εξωγήινων φυλών.

Η NASA, όπως είναι φυσικό και αυτονόητο, δεν επιβεβαιώνει την κατοχή τέτοιων συγγραμμάτων. Ο κάθε σκεπτικιστής με ευκολία θα απορρίψει τα παραπάνω, καθώς τα “μου είπαν”, “άκουσα”, “ανώνυμοι πληροφοριοδότες” κλπ, δεν λογαριάζονται ως στοιχεία. Οι ανοιχτόμυαλοι θα μπορούσαν, ίσως, να τα θεωρήσουν ως μια πιθανή πραγματικότητα.

Άραγε, κατά πόσο θα μπορούσαν να ισχύουν όλα αυτά για τα οποία μας μιλάει ο κ. Δημοσθένης Λιακόπουλος μέσα από πληροφορίες που έμαθε από τον Έλληνα επιστήμονα του οποίου το όνομα δεν μπορεί να αναφέρει; Υπάρχουν κάπου αυτά τα συγγράμματα; Κι αν υπάρχουν περιγράφουν όλα αυτά που αναφέρονται; Που αλλού μπορεί να υπάρχουν άγνωστα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα; Λέγεται ακόμα ότι υπάρχει ασύλληπτος αριθμός αρχαίων χειρογράφων που βρίσκονται στο Άγιον Όρος.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όπως και να έχει, για τα παραπάνω, περισσότερα και αναλυτικότερα θα μπορέσετε να δείτε στο βίντεο ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ NASA ΛΙΑΚΟ που ακολουθεί, από ένα DVD των εκδόσεων “Λιακόπουλος ΕΛ”, με τον ίδιο τον Δημοσθένη Λιακόπουλο να τα περιγράφει και να τα αναλύει με τον δικό του τρόπο:

diadrastika