Το μήνυμα της Μεγάλης Γαλαξιακής Αδελφότητας του Κυανού Φωτός, σύμφωνα με τον Γ. Καλογεράκη

Η ΚΥΑΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

“Για κάθε πλανήτη του ηλιακού σας συστήματος υπάρχει και μια τεράστια δίνη αιθέρος, η οποία συντηρεί την σταθερή ποσότητα της οργόνης και επιτηρείται από οντότητες του Σειρίου που ανήκουν στην “Αδελφότητα του Κυανού Φωτός”.

Η “Μεγάλη Γαλαξιακή Αδελφότητα του Κυανού Φωτός” του Σπειροειδή Γαλαξία επιβλέπει την πρόοδο της πνευματικότητας, της αντίληψης, της ανάπτυξης της ελεύθερης βούλησης και του αισθήματος ελευθερίας των ανθρώπων, καθώς και για τον σεβασμό και την αγάπη τους προς το έργο της Δημιουργίας.

Οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου όπως εσείς τους αποκαλείτε, πάλλονται σε δώδεκα διαφορετικές συχνότητες σε συντονισμό με τους κραδασμούς των δώδεκα πρώτων αποχρώσεων του κυανού φωτός και προκαλούν ανάλογες δονήσεις συντονισμού στην Γαία ανεβάζοντας τον κραδασμό του πλανήτη σε ανώτερα διαστατικά επίπεδα όταν τον επισκέπτονται. Εναρμονίζουν τις συχνότητες των κραδασμών τους με το εύρος ταλάντωσης της Γαίας για να μην υπάρξουν κοσμικές ανωμαλίες.

Πάρα πολλοί Μαχητές Φωτός έχουν ενσαρκωθεί σε φυσικά σώματα εγκαταλείποντας την αιθερική τους κατάσταση, όχι μόνον για να βιώσουν την φυσική πραγματικότητα του τρισδιάστατου χώρου, αλλά και για να βοηθήσουν τις δυνάμεις της 8ης Αποστολής του Διός.

– Εσείς είχατε το θάρρος να συμμετάσχετε σε αυτήν την επικίνδυνη επιχείρηση, διότι κατείχατε αξιώματα στην πατρίδα.

Εμείς ήμασταν οι σύμβουλοι σας, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε μη αναστρέψιμη ψυχοσωματική σας βλάβη. Παρά την συνολική πνευματική νάρκωση της κυτταρικής σας μνήμης και μετά την κβαντική μετάβαση της Γαίας όπως εσείς την αποκαλείτε, θα ανοίξουν οι πύλες του λαβυρίνθου του μεγάλου σκότους προς το Φως και θα πορευτεί η ανθρωπότητα προς την οδό των πεπρωμένων της.

Έχει πλέον αρχίσει η διαδικασία ενεργοποίησης και των δώδεκα ελίκων του γενετικού σας κώδικα, προκειμένου η ανθρωπότητα να αντιμετωπίσει χωρίς ανισορροπίες ψυχολογικές, πνευματικές και σωματικές την εποχή της μεγάλης κατανόησης. Οι νέοι άνθρωποι θα γίνουν οι πρόδρομοι της νέας εποχής”.

Μηνύματα Ολυμπίων
[“Το Κάλεσμα των Άστρων”, Γ. Καλογεράκη]
Nicos Kastanias / Image by PopcornSusanN from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.