Η Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας και το Σύμπαν Αλκυών που Περιστρέφεται Γύρω από την Παγκόσμια Ψυχή

Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας και το Σύμπαν Αλκυών
που Περιστρέφεται Γύρω από την Παγκόσμια Ψυχή

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Το σύμπαν “Αλκυών” (το σύμπαν στο οποίο έχει εισχωρήσει ο Σπειροειδής γαλαξίας), είναι ένα εκ των 32 φυσικών συμπάντων της Δημιουργίας, το οποίο περιστρέφεται γύρω από την Παγκόσμια Ψυχή, που αποτελεί το Κέντρο τη Αιωνιότητος. Στο σύμπαν “Αλκυών” υπάρχουν 12.000.000.000 πολιτισμοί, εκ των οποίων τα 7.000.000.000 είναι υπερπολιτισμοί, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα όρια και τις δεσμεύσεις του φυσικού σώματος..

Η Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας, συγκροτείται από 250.000 συμμαχικές συνομοσπονδίες αστρικών συστημάτων. Στις 200.000 περίπου από αυτές, οι κάτοικοι τους είναι πανομοιότυποι με το ανθρώπινο είδος της Γης. Στις υπόλοιπες 50.000, οι συνειδητές οντότητες τους περιλαμβάνουν διάφορες μορφές πυρφόρων, αιθερικών, ενεργειακών, φωτεινών, πνευματικών και άλλων ειδών, που μπορούν να επικοινωνούν με τον άνθρωπο με διάφορους τρόπους, τους οποίους δεν μπορεί να αντιληφθεί..

Οι συμμαχικές δυνάμεις της Αυτοκρατορίας συνέστησαν στον Σπειροειδή Γαλαξία την συμμαχία “Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων” με επικεφαλής την Λύρα υπό τον Απόλλωνα, η οποία περιλαμβάνει 20 αστρικά συστήματα με 174 κατοικημένους πλανήτες”..

Εδώ και 125.000 χρόνια, η Αυτοκρατορία άρχισε να στέλλει αποστολές στο ηλιακό σύστημα, με σκοπό την γενετική βελτίωση του ανθρωποειδούς του πλανήτη. Να το ανορθώσει, να το καταστήσει ομιλόν και λογικόν ον και να του εμφυσήσει πνεύμα και ψυχή, ανοίγοντας του διαύλους επικοινωνίας με την βάση της Δημιουργίας.

Η πρώτη Αποστολή ήτο υπό τον Βόραν και η Δεύτερη και η Τρίτη υπό τον Ουρανό. Ο Κρόνος διέκοψε την Τρίτην Αποστολήν, κατέλυσε την κυριαρχία του Ουρανού και ετέθη επικεφαλής της 4ης αποστολής, παραβιάζοντας όλες τις εντολές της Αυτοκρατορίας. Βοηθός και υπαρχηγός του ο Γιαχβέ, ο γνωστός θεός της ερήμου.

Με τον Προμηθέα υπό τας διαταγάς του, δημιούργησε τον κλωνοποιημένον άνθρωπον, κατασκευάζοντας τον μαζικά μέσα σε γενετικούς θαλάμους. Κατασκεύαζε γενετικά τέρατα όπως γοργόνες, κενταύρους, άρπυιες, λάμιες κ.ά., ανατρέποντας πλήρως τα σχέδια της Αυτοκρατορίας.

Η Αυτοκρατορία έστειλε εναντίον του την 5ην Αποστολή με τους Κύκλωπες (υπερεξελιγμένα όντα τα οποία στο παρελθόν εργάστηκαν για την γενετική βελτίωση του ανθρώπου), οι οποίοι ηττήθηκαν και αιχμαλωτίστηκαν. Την ίδια τύχη είχε και η 6η Αποστολή με τους Γίγαντες, θέτοντας πλέον την Αυτοκρατορία σε συναγερμό.

Επικεφαλής της 7ης Αποστολής ετέθη ο ίδιος ο Ζευς, ο οποίος συνέτριψε τον Κρόνο και κατέλυσε την κυριαρχία του. Αποκατέστησε το έργο της δημιουργίας, επαναφέροντας τον άνθρωπο στα αρχικά σχέδια εξέλιξης και εξόντωσε τα γενετικά τέρατα. Η Αυτοκρατορία δεν τον καταδίωξε, αρκέστηκε μόνον στην ανατροπή του.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η σύγκρουση Διός – Κρόνου, περιγράφεται κωδικοποιημένη στην Θεογονία του Ησιόδου και στην Ελληνική Μυθολογία και παραμένει εκεί, έως ότου αφυπνιστούν οι ελλάνιοι γόνοι και την αντιληφθούν.

[“Η Επιστροφή των Θεών”, εκδόσεις “Δίον”, Βιβλία Ψαράς, Θεσσαλονίκη]

Στην φωτογραφία ο γιγαντιαίος Γαλαξίας της Ανδρομέδας (M31), έδρα του Ολυμπίου Διός και της Αυτοκρατορίας. Γύρω του περιστρέφονται δύο μικρότεροι Γαλαξίες, η Μικρή Ανδρομέδα Α’ (M32) που εκπροσωπεί η Ήρα και η άλλη Μικρή Ανδρομέδα Β’ (M110) που εκπροσωπεί η Δήμητρα..

Nicos Kastanias