Το Ναυτικό των ΗΠΑ προειδοποιεί ότι η αποχαρακτηρισμός των UFOs θα προκαλέσει παγκόσμιο σεισμό, όπως ισχυρίζονται οι “κακές γλώσσες” συνωμοσιογράφων

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσε ότι θα ήταν ένας «κίνδυνος» για την εθνική και παγκόσμια ασφάλεια αν το κοινό μάθαινε περισσότερα για τα UFOs.

Διάφοροι πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών είδαν το Νοέμβριο του 2004 ένα από τα σημαντικότερα περιστατικά UFOs στην ιστορία της χώρας. Το συμβάν με το UFO είναι γνωστό ως «Tic Tac».

Αυτές οι πληροφορίες κρατήθηκαν απόλυτα μυστικές μέχρι να διαρρεύσουν τα αρχεία το 2017, οπότε το Πολεμικό Ναυτικό δεν είχε άλλη επιλογή από το να το επιβεβαιώσει.

Τώρα, η αντιπαράθεση έχει κλιμακωθεί, καθώς, σύμφωνα με αίτημα για το Freedom of Information Act (δηλαδή την ελευθερία της πληροφορίας), ένας εκπρόσωπος του Ναυτικού Νομισματικού Γραφείου του Ναυτικού του αμερικανικού ναυτικού δήλωσε πρόσφατα ότι ο οργανισμός γνωρίζει πολύ περισσότερα.

Επιβεβαίωσε ότι το Πολεμικό Ναυτικό διαθέτει τεκμηρίωση που έχει χαρακτηριστεί ως κρατικό μυστικό και, τουλάχιστον, βίντεο που έχει διαβαθμιστεί και για περιστατικό πριν από 16 χρόνια.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, τα έγγραφα και το βίντεο ταξινομήθηκαν και επισημάνθηκαν ως κρατικό μυστικό αφού, σύμφωνα με τα λόγια του, «η ανταλλαγή πληροφοριών θα προκαλούσε σοβαρή ζημιά στην Εθνική Ασφάλεια».

Στα διάφορα έγγραφα που είχαν διαβαθμιστεί, υπάρχουν κάποιες ενημερωτικές διαφάνειες που αναφέρουν τι συνέβη στο περιστατικό Tic Tac, οι οποίες δόθηκαν στο γραφείο μυστικών υπηρεσιών του Ναυτικού από έναν οργανισμό που δεν έχει καθοριστεί.

Έχει επίσης διαρρεύσει ότι ένας εκπρόσωπος του Πενταγώνου δήλωσε ότι το Πολεμικό Ναυτικό έχει ένα περίεργο βίντεο για το τι συνέβη, αλλά δεν σκοπεύει να το δημοσιοποιήσει.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Θυμηθείτε ότι οι New York Times κυκλοφόρησαν ένα βίντεο το 2017 μόνο ένα λεπτό. Το ίδιο βίντεο που είχε ήδη φιλτραριστεί και διαγράψει στη συνέχεια το 2007.

Σαν να μην ήταν αρκετό όλο αυτό, διάφοροι αξιωματικοί που ήταν στο πλοίο Nimitz, όπου είδαν το συμβάν, δήλωσαν τον περασμένο Νοέμβριο ότι είδαν το 10λεπτο βίντεο.

Ωστόσο, αυτές οι ηχογραφήσεις κατασχέθηκαν από «άγνωστους άνδρες» που έφθασαν με ελικόπτερο στο πλοίο.

Αυτό που φαίνεται να διακρίνεται είναι ότι παρά την παραδοχή σε κάποια πράγματα, εξακολουθεί να υπάρχει μία συγκάλυψη την οποία συνεχίζουν να επιχειρούν με νύχια και με δόντια, όπως ισχυρίζονται οι “κακές γλώσσες” διαφόρων συνωμοσιογράφων.

diadrastika / Image by Vicki Hamilton from Pixabay