Ο Χάρτης του Μητρικού Πλανήτη των Θεών

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ήρθαν κάποτε «θεοί» στην Γη; Άφησαν στον πλανήτη μας «στοιχεία» της ταυτότητάς τους; Ίσως, δεν άφησαν γραπτά μνημεία, αλλά κατασκεύασαν πέτρινες αναμνήσεις της ουράνιας πατρίδας τους. Αυτά που ακολουθούν είναι τα συμπεράσματα της θεωρίας για την ανθρώπινη προέλευση του Wayne Herschel, που ερευνά εδώ και 15 χρόνια, τα οποία δημοσιεύονται στο «The Hidden Records: The Star of the Gods».

Εν ολίγοις, ο Wayne Herschel μπόρεσε να εντοπίσει πολυάριθμα αρχαία αξιοθέατα σε όλο τον πλανήτη μας (και ένα στον Άρη), τα οποία ουσιαστικά είναι μεγαλιθικές κατασκευές που παρουσιάζουν ένα κοινό αλλά πολύ εντυπωσιακό χαρακτηριστικό: Μοιάζουν να αποτελούν αντίγραφα του συμπλέγματος του αστερισμού των Πλειάδων.

Διαβάστε επίσης: Αρχαίοι Πέτρινοι Δίσκοι Δείχνουν Μυστηριώδες Άστρο

Ακόμη πιο σημαντική ήταν η ανακάλυψη ενός κοντινού συστήματος αστέρων, το οποίο ονομάζει «Sol 1». Για αυτό, ο Wayne Herschel θεωρεί πως βρίσκεται το επίκεντρο της λατρείας σε όλες τις αρχαίες (και σύγχρονες) θρησκείες. Κατά τον Wayne, ο Ήλιος μας δεν ήταν ποτέ το πραγματικό άστρο που λατρεύτηκε από την ανθρωπότητα. Για τον Wayne, το Sol 1 είναι το μητρικό άστρο με τον μητρικό πλανήτη των «θεών».

ΑΥΤΟΣ είναι Ο ΧΑΡΤΗΣ του ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ των ΘΕΩΝ

Γύρω από το Sol 1, που σύμφωνα με τις έρευνές του Herschel αποτελεί το «Αστέρι των Θεών», περιστρέφεται ένας πλανήτης από τον οποίο, υποστηρίζει ότι οι αρχαίοι θεοί της ανθρωπότητας έχουν έρθει στη Γη για να σπείρουν την ζωή.

Και όλο αυτό συνδέεται με τον Ωρίωνα, του οποίου τα τρία πιο φωτεινά αστέρια βρίσκονται αποτυπωμένα στην Γη: οι πυραμίδες της Αιγύπτου.

ΑΥΤΟΣ είναι Ο ΧΑΡΤΗΣ του ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ των ΘΕΩΝ

Ίσως, θα είχε μεγάλη σημασία να περάσουμε σε λεπτομέρειες των θεωριών του, αλλά θα κρατήσουμε την ουσία. Είναι, ιδιαίτερα σημαντικό να δείξουμε πως μέσα από την 15χρονη έρευνά του έχει εντοπίσει τουλάχιστον 35 ισχυρές περιπτώσεις που δείχνουν ότι συμπλέγματα μεγαλιθικών δομών επάνω στην Γη, σε διάφορα μέρη του πλανήτη μας μοιάζουν να διαθέτουν τεράστιες ομοιότητες μεταξύ τους ή να αποτελούν, κατά τη γνώμη του, ακριβή αντίγραφα, τόσο των Πλειάδων όσο και του Sol 1. Η εικόνα που ακολουθεί δείχνει μόνο 9 περιπτώσεις που προσδιορίζουν και εξηγούν οπτικά, τουλάχιστον, ότι όπως είναι οι Πλειάδες επάνω έτσι είναι και κάτω, σε μεγαλιθικές κατασκευές στην Γη και όχι μόνο.

ΑΥΤΟΣ είναι Ο ΧΑΡΤΗΣ του ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ των ΘΕΩΝ

Ένα ελάχιστο διευκρινιστικό παράδειγμα που παραθέτουμε είναι το εξής:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

ΑΥΤΟΣ είναι Ο ΧΑΡΤΗΣ του ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ των ΘΕΩΝ

Είναι εκπληκτικό ότι όλοι γνωρίζουμε το Stonehenge στην Αγγλία. Ελάχιστοι, όμως, γνωρίζουμε κάποιες δομές αρκετά απομακρυσμένες από αυτό. Σε αυτές, που έχουν την ονομασία Winterbourne Barrows, ο Wayne Herschel «βλέπει» τις Πλειάδες ενώ για το πασίγνωστο Stonoehenge θεωρεί πως είναι το Sol 1:

ΑΥΤΟΣ είναι Ο ΧΑΡΤΗΣ του ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ των ΘΕΩΝ

Ανάλογα παραδείγματα, όπως υποστηρίζει ο Wayne Herschel, υπάρχουν σε όλες τις περιπτώσεις που έχει ερευνήσει. Ενδείξεις για την έννοια αυτών των κατασκευών-χαρτών βρίσκονται στους περισσότερους μεγαλιθικούς πολιτισμούς. Τι λόγους είχαν αυτοί που έφτιαξαν τις συγκεκριμένες μεγαλιθικές δομές στην Γη να αντιγράψουν τις Πλειάδες; Μήπως, τελικά, «κάποιοι» ήρθαν από εκεί κάπου κοντά και «άφησαν» για αντίγραφα-χάρτη του μητρικού τους άστρου και πλανήτη, αυτούς τους μεγαλιθικούς χάρτες, ως παρακαταθήκη για να τους θυμόμαστε; Ίσως… Αυτή είναι η θεωρία του Wayne Herschel η οποία – αν και εικασία – φαίνεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σαν υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Πλειάδιοι. Η διαστρική φυλή σύμμαχος της ανθρωπότητας

ΑΥΤΟΣ είναι Ο ΧΑΡΤΗΣ του ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ των ΘΕΩΝ

diadrastika / Top Image by eli007 from Pixabay