Πλειάδιοι: Η διαστρική φυλή σύμμαχος της ανθρωπότητας

[19/06/2019 - 16:28]

Πλειάδιοι: Η διαστρική φυλή σύμμαχος της ανθρωπότητας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι Πλειάδιοι, είναι η φυλή των εξωγήινων που θεωρούνται απόγονοι των Λύριων, με τα σκανδιναβικού τύπου εμφανισιακά χαρακτηριστικά. Αποτελούν τον πιο ενεργό σύμμαχο της ανθρωπότητας. Το σπίτι τους βρίσκεται στο σύμπλεγμα αστέρων των Πλειάδων, μια ομάδα αστεριών που βρίσκεται 400 έτη φωτός από τη Γη.

Οι Πλειάδιοι έπαιζαν πάντα σημαντικούς ρόλους στον ανθρώπινο πολιτισμό και το όνομά τους προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό «πλέειν», που σημαίνει «να πλεύσει». Έτσι, οι Πλειάδες είναι ναυτικοί. Ναυτικοί του διαστήματος.

Ένας από τους επιλεγμένους αντιπροσώπους τους στη Γη ήταν ο Billy Meier, ο οποίος μοιράστηκε τα μηνύματα της Semjase, μιας γυναίκας από τις Πλειάδες, η οποία ανησυχούσε για τη μοίρα μας. Παρ ‘όλα αυτά, του είπε:

«Δεν είμαστε ούτε κηδεμόνες των όντων της Γης, ούτε άγγελοι που έστειλε ο Θεός ή κάτι παρόμοιο. Πολλά πρόσωπα προτείνουν ότι παρακολουθούμε τη Γη και τα όντα της και ότι ελέγχουμε τις μοίρες τους. Αυτό δεν είναι αλήθεια, διότι εκτελούμε μόνο μια αυτο-επιλεγμένη αποστολή που δεν έχει καμία σχέση με την εποπτεία ή τη ρύθμιση των πεπρωμένων της Γης. Επομένως, είναι λάθος να μας εκθέτουν ως υπερφυσικούς αγγελιοφόρους και κηδεμόνες».

Οι Πλειάδιοι ήταν οι πρώτοι που μας προειδοποίησαν για τον κίνδυνο στον οποίο μας έβαλε η φυλή των Greys. Κατηγορούν τους Greys για έλλειψη σοφίας και ενσυναίσθησης όταν χρησιμοποιούν τεχνολογικά κατώτερες μορφές ανθρώπων για να υπηρετούν τους κακούς, άγριους σκοπούς τους. Για το λόγο αυτό, τα δύο ξένα είδη έχουν συγκρουστεί αναμεταξύ τους, τόσο εδώ όσο και σε άλλα συστήματα αστέρων.

Οι επαφικοί υποστηρίζουν ότι οι Πλειάδιοι μας βοηθούν να απελευθερωθούμε από την καταπίεση εδώ και αρκετό καιρό. Αν και ίσως δεν το γνωρίζουμε: πάντα το έκαναν.

Διαβάστε επίσης:

locklip.com Απόδοση: diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ