Καλλιτεχνική απεικόνιση από Gerd Altmann στο Pixabay

Μυστική Τεχνολογία Σαρώνει το Μυαλό Πολιτών σε Όλο τον Πλανήτη; Μάρτυρες μιλούν για μία Τρομακτική Εμπειρία

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό. Το «φαινόμενο» εξαπλώνεται. Άνθρωποι ακούνε φωνές από το πουθενά… Δεν είναι τρελοί. Σαν να μιλάει κάποιος μέσα στο μυαλό τους. Φωνές και μηνύματα αγνώστου προελεύσεως σφηνώνονται στο κεφάλι τους. Τι τα προκαλεί; Σίγουρα δεν είναι ο Θεός, αλλά κάποια τεχνολογική παρέμβαση. Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, κυρίως στην Αμερική, ισχυρίζονται ότι έχουν ακριβώς την ίδια τρομακτική εμπειρία. Αυτά συμβαίνουν περίπου γύρω στα 2017.

Πολλοί από αυτούς δημιούργησαν μία κοινότητα. Όλοι μιλούν για τα ίδια συμπτώματα: ακούνε φωνές στο κεφάλι τους. Υποφέρουν από «ηλεκτρονικά βασανιστήρια» και υπόκεινται σε μία οργανωμένη παρακολούθηση. Τους ονόμασαν «Στοχοθετημένα Άτομα» (Targeted Individuals). Μεγάλος αριθμός από τα άτομα αυτά, έχει επιχειρήσει πολλά πράγματα για να ανακουφίσουν τον πόνο τους. Δεν τα κατάφεραν ιδιαίτερα. Δεν ξέρουν τι ακριβώς τι τους συμβαίνει.

Κάποιοι από τους πολλούς, σύμφωνα με μία μαρτυρία, κλείνουν γεννήτριες, κόβουν καλώδια από τα σπίτια τους, ξηλώνουν μέρη από αυτά ψάχνοντας για κρυμμένα τρανζίστορ ή άλλες συσκευές που μπορεί να εκπέμπουν φωνές στο κρανίο τους. Δεν είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις. Πολλοί οδηγούνται να συγκλίνουν σε θεωρίες συνωμοσίας που γενικότερα κατακρίνονται ως ανυπόστατες. Αρκετοί μιλούν για μία απόρρητη τεχνολογία που μπορεί να επηρεάζει το μυαλό τους. Για ένα μυστικό πείραμα. Για ένα νέο είδος mind control – έλεγχο του νου. Για μία σύγχρονη εκδοχή του MK-ULTRA που εξελίσσεται κρυφά και που δεν εγκαταλείφθηκε ποτέ.

Άλλοι πιστεύουν ότι τους έχει εμφυτευτεί κάποιο μικροτσίπ που λαμβάνει αυτή την παρενόχληση από δορυφόρους ή ακόμα και από εξωγήινους. Άλλοι ισχυρίζονται ότι όλα αυτά που τους συμβαίνουν αποτελούν μέρος ενός μυστικού κυβερνητικού προγράμματος. Γεγονός είναι ότι το φαινόμενο αυτό στα 2017 είχε εξαπλωθεί τόσο πολύ, με γρήγορους ρυθμούς, σε όλο και μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού που, κάποια ΜΜΕ όπως το KMIR News, το κανάλι VICE και άλλα άρχισαν να ασχολούνται με αυτό. Πλησιάζουν μάρτυρες και προσπαθούν να εντοπίσουν τι είναι αυτό που «εισβάλει» στο μυαλό και τους παρενοχλεί ή/και τους ελέγχει.

Άραγε, αυτή η τρομακτική εμπειρία εξακολουθεί να συμβαίνει; Ίσως, ακόμα και στις μέρες μας; Για τη συνέχεια θα δείτε ένα βίντεο από το VICE, με τίτλο Meet the Targeted Individual Community, το οποίο ακολουθεί μια αναπτυσσόμενη κοινότητα που λένε ότι στοχοποιούνται ως μέρος ενός κυβερνητικού προγράμματος που τους παρενοχλεί και τους ελέγχει χρησιμοποιώντας κρυφή τεχνολογία.

diadrastika / Image by Gerd Altmann from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.