Στο Αυτί της Σφίγγας Βρίσκεται ο Μηχανισμός για να Ανοίξει και η Ανθρώπινη Ζωή θα Αλλάξει, λέει ο Μπορίσκα
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία ακόμη έκπληξη έρχεται να προστεθεί στο μυστήριο της Αιγυπτιακή Σφίγγας! Μπορεί να έχετε ακούσει ή διαβάσει πολλές ιστορίες από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι έρχονται σε επαφή με όντα από άλλους πλανήτες. Αλλά ενδεχομένως να μην έχει πέσει στην προσοχή σας αυτό που ακολουθεί στη συνέχεια.

Ετοιμαστείτε να συναντήσετε την περίεργη περίπτωση του Boriska Kipriyanovich, του αγοριού από την Ρωσία, που ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίζεται ότι έζησε στον Άρη σε μια από τις προηγούμενες ζωές του και που στοιχειώνει τους επιστήμονες με τις γνώσεις του για το Σύμπαν.

Ο Μπόρισκα ή ο Μικρός Μπόρις, όπως τον φωνάζουν, είναι τώρα πια πάνω από 20 ετών, αλλά έχει κερδίσει την φήμη του ως το παιδί που άρχισε να λέει στον κόσμο τις εμπειρίες του από το παρελθόν για την αρχαία χαμένη ήπειρο της Λεμουρίας και για το πεπρωμένο του πολιτισμού του Άρη.

Ο ίδιος έχει πει ότι ήταν πιλότος στην αρχαία Αίγυπτο, ότι οι κάτοικοι του Άρη, είχαν δεσμούς με τον τότε κόσμο της Αιγύπτου. Εκείνο, όμως που κάνει μεγάλη εντύπωση, ανάμεσα σε άλλα που έχει πει, σύμφωνα και με την express.co.uk, είναι ότι υπάρχει ένας μηχανισμός που ξεκλειδώνει τα μυστικά της Σφίγγας της Αιγύπτου.

Για την ακρίβεια, είπε: «Η ανθρώπινη ζωή θα αλλάξει όταν ανοίξει η Σφίγγα. Έχει έναν μηχανισμό ανοίγματος κάπου πίσω από το αυτί. Δεν θυμάμαι ακριβώς πού». Αν πράγματι αληθεύουν όλα αυτά που ισχυρίζεται ο Μικρός Μπόρις από την Ρωσία, το «παιδί μεγαλοφυία», ποιό μπορεί να είναι το «κλειδί» και τι μπορεί να είναι εκείνο που όταν φανερωθεί θα αλλάξει την ζωή των ανθρώπων στην Γη και ενδεχομένως πέρα από αυτήν;

Διαβάστε επίσης: Πως η Σφίγγα Κρύβει το Μυστικό του Σύμπαντος

Σίγουρα, θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλές υποθέσεις επάνω σε αυτό και να δημιουργήσουμε πολλά σενάρια. Τα περισσότερα θα μπορούσαν πολύ άνετα να χαρακτηριστούν ως fake news, από τους σκεπτικιστές.

Φυσικά, και η δήλωση του Μπόρις για τον κρυφό μηχανισμό στο αυτί της Σφίγγας δεν είναι κάτι που μπορεί να αποδειχτεί ή να διαψευστεί, παρά μόνο αν επιτραπεί στους αρχαιολόγους να ψάξουν πολύ συγκεκριμένα και επισταμένα το ζήτημα. Η δήλωση, όμως, παραμένει αληθινή, ασχέτως αν θα μπορούσε να ισχύει ή όχι.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες που κυκλώνουν με κόκκινο χρώμα ένα σημείο κάτω από το αυτί της Σφίγγας και υποθετικά παραπέμπει σε ένα είδος πόρτας ή ανοίγματος που παραμένει καλά σφραγισμένο με ένα μεγάλο λίθο.

Σε αυτό το σημείο πιθανολογούν διάφοροι θεωρητικοί ερευνητές ότι ίσως κρύβεται αυτός ο μηχανισμός. Κι αν πράγματι υπάρχει; Πως θα μπορούσε να είναι; Αμέσως και πολύ εύκολα το μυαλό δημιουργεί εικόνες του, με βάση κινηματογραφικές ταινίες τύπου Ιντιάνα Τζόουνς.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όμως η πραγματικότητα θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική έως και απογοητευτική – ειδικά στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιος μηχανισμός ή που υπάρχει αλλά δεν θα είναι δυνατό να γίνει αντιληπτός ως τέτοιος. Για την συνέχεια μπορείτε να δείτε μερικά βιντεάκια που αναφέρονται σε αυτό το θέμα:

Russian ‘genius child’ says Egyptian Sphinx holds life changing key to Life beyond Earth

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Secret Chamber Behind Sphinx’s Ear?

The “Indigo Child” Who Came From Mars

diadrastika / Image by Nadine Doerlé from Pixabay