Η NASA Έλαβε ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ από Άλλον Γαλαξία και το Απέκρυψε;

[05/03/2018 - 15:50]

Η NASA Έλαβε ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ από Άλλον Γαλαξία και το Απέκρυψε;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Λέγεται ότι η NASA ανίχνευσε και αποκωδικοποίησε ένα σήμα κινδύνου σε μαθηματικό μοτίβο από έναν υποτιθέμενο καταδικασμένο πλανήτη έξω και πέρα από το δικό μας γαλαξία.

Το ζήτημα για το αν ισχύουν όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι πάρα πολύ μεγάλο για το σήμα που λέγεται ότι ανιχνεύτηκε τον Ιανουάριο του 1998, αλλά χρειάστηκαν αρκετά χρόνια για να αποκωδικοποιηθεί σωστά το μήνυμα.

Οι εμπειρογνώμονες της NASA ισχυρίζονται ότι έχουν υποκλέψει μια διαγαλαξιακή κλήση κινδύνου από έναν εξωγήινο πολιτισμό ο οποίος είχε ήδη φτάσει στην κορυφή και τώρα στην παρακμή και πεθαίνει. Όλο αυτά, ενδεχομένως, πριν ογδόντα χιλιάδες χρόνια στην Γη.

Αν και φαίνεται ότι το σήμα έφτασε στους δέκτες μας το 1998, μόλις το 2011 οι ραδιοαστρονόμοι και οι γλωσσικοί εμπειρογνώμονες βρήκαν το κλειδί για τη σύνθετη γλώσσα με βάση τα μαθηματικά, που τους επέτρεψε να μεταφράσουν την «ξέφρενη έκκληση για βοήθεια».

Ο παγκόσμιος Τύπος έμεινε ύποπτα σιωπηλός για το εκπληκτικό μήνυμα, αν και μακροσκελείς επιστημονικές εκθέσεις προγραμματίζονταν για δημοσίευση σε δύο επαγγελματικά περιοδικά, το Radio Astronomy και το Universe.

Σύμφωνα με μια εξαιρετικά υψηλά ιστάμενη πηγή της NASA, στο Χιούστον του Τέξας, ο ανώτερος αξιωματικός της Ρωσίας στο στρατό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ο Viktor Kulikov ήταν ο επικεφαλής ερευνητικής ομάδας των Ηνωμένων Εθνών από κρατικό παρατηρητήριο 50 μίλια βορειοδυτικά της Μόσχας.

Ο στρατηγός Victor Kulikov δήλωσε στο Universe ότι το σήμα προέρχεται από ένα σημείο πέρα ​​από τον γαλαξία μας, την Ανδρομέδα. Και στάλθηκε από όντα που φαινόταν ότι είχαν επιτύχει έναν πολιτισμό όχι πιο προχωρημένο από τον δικό μας εδώ στη Γη.

«Το απλό γεγονός ότι λάβαμε και αποκωδικοποιήσαμε το μήνυμα αποδεικνύει πέρα ​​από κάθε αμφιβολία ότι οι γνώσεις και η τεχνολογία τους ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, μέσα στις δυνατότητές μας», εξήγησε ο δρ. Kulikov.

«Και ενώ υπάρχουν χρόνια μελέτης μπροστά μας, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο θάνατος του πολιτισμού τους δεν ήταν το αποτέλεσμα κάποιας κοσμικής καταστροφής. Ήταν το αποτέλεσμα του πολιτισμού που στράφηκε εναντίον του εαυτού του, ενδεχομένως με καταστροφικά πυρηνικά όπλα».

Ο Δρ Κουλίκοφ αρνήθηκε κατηγορηματικά να παράσχει σε ένα από τα περιοδικά, ένα αντίγραφο του μηνύματος. Απλά ανέφερε ότι ξεκίνησε με τα λόγια «Βοηθήστε μας» και εξακολούθησε προφέροντας τα δεδομένα που προσδιόριζαν την ακριβή θέση του καταδικασμένου πλανήτη.

«Υπήρξε μια αρκετά ξεκάθαρη περιγραφή των καταστροφών, των εκρήξεων, των ασθενειών καθώς και ενός ευρέως διαδεδομένου θανάτου», είπε.

Θα μπορούσε να τα προκαλεί όλα αυτά «μία βροχή μετεωριτών; Ισως. Αυτό που μου κάνει εντύπωση -και είναι μόνο ένα συναίσθημα- είναι (ότι στο μήνυμα) υπάρχει μια βασική αποδοχή ενοχής. Είναι σαν οι αποστολείς του μηνύματος να αναγνωρίζουν την ευθύνη για ό,τι τους συμβαίνει».

«Ό, τι και να ήταν, δεν είχαν προφανώς κανένα μέσο για να εκκενώσουν τον υπόλοιπο πληθυσμό. Διαπλανητικά διαστημικά ταξίδια μπήκαν στο πλάνο, αλλά μόνο σε πολύ περιορισμένο επίπεδο. Το μήνυμα καθιστά πολύ σαφές ότι ήταν παγιδευμένοι στον κόσμο τους», δήλωσε ο Δρ. Kulikov.

Το άρθρο γράφτηκε σε δύο περιοδικά. Απλά, η NASA κατάφερε να μην πάρει πολλή δημοσιότητα. Την εποχή εκείνη οι εφημερίδες έγραψαν πολύ λίγα για το θέμα αυτό. Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή η όλη ιστορία θα έβγαινε στο φως.

Συνέβησαν πράγματι όλα τα παραπάνω; Για όλα αυτά υποστηρίζεται ότι δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας. Ούτε ως προς τα ονόματα, ούτε ως προς τις πηγές, ούτε ως προς τα συμβάντα κλπ, κλπ. Ολόκληρο το άρθρο είναι αποκύημα φαντασίας. Για παράδειγμα, το hoax-slayer.net καταρρίπτει τα παραπάνω με μεγάλη ευκολία απαντώντας ξεχωριστά σχεδόν για κάθε παράγραφο. Άραγε είναι αυτή η αλήθεια ή μήπως είναι η συγκάλυψη της;…

Αναζητήστε την απάντηση στις κριτικές σας ικανότητες…

NASA RECEIVED AN SOS CALL FROM ANOTHER GALAXY?

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ