Μοιάζει Απίστευτο αλλά ΑΥΤΟ ΤΟ «ΑΓΑΛΜΑ» ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ (video)

[09/01/2018 - 14:47]

ΑΥΤΟ ΤΟ «ΑΓΑΛΜΑ» ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην επιφάνεια του Άρη να κείται στον κρατήρα Endurance.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το κανάλι Paranormal Crucible και το video τους που ακολουθεί στην συνέχεια, εξέταζαν εξονυχιστικά μία περιοχή στον κόκκινο πλανήτη, όταν είδαν κάτι το οποίο «έφερνε» προς ένα πεσμένο άγαλμα ανθρώπου (ή ανθρωποειδούς -όπως θέλετε πάρτε το)…

Παρατηρώντας καλύτερα και κάνοντας τις απαραίτητες μεγεθύνσεις, ισχυρίζονται ότι θα μπορούσε να είναι πράγματι ένα άγαλμα αφού ξεχωρίζει ο κορμός, ένα τουλάχιστον χέρι αλλά και το ένα πόδι. Λείπει μόνο το κεφάλι.

Ωστόσο, λίγο παραπέρα, εντόπισαν και ένα εύρημα το οποίο θα μπορούσε να είναι το κεφάλι που λείπει, καθώς φαίνεται να ξεχωρίζουν σε αυτό τα χαρακτηριστκά ενός προσώπου, όπως μέτωπο, μάτια, μύτη, στόμα, λαιμός ή μούσι.

Το απίθανο, ανάμεσα στο «σώμα» και το «κεφάλι», είναι πως όταν επεξεργάστηκαν την διαδικασία να τα ενώσουν, αυτά… «ταίριαξαν» μεταξύ τους!

Σύμφωνα με τις δικές τους εκτιμήσεις, το «άγαλμα» αυτό θα μπορούσε να έχει ύψος γύρω στα 3 μέτρα. Μάλιστα, με βάση κάποια σχόλια στο κανάλι, έχει αρχαιοελληνικό στυλ και τεχνοτροπία.

Άραγε, θα μπορούσε αυτό που εντόπισαν να είναι πράγματι μία σπουδαία και ιδιαίτερα σημαντική ανακάλυψη, ή μήπως είναι απλά μία παρειδωλία, δηλαδή αντικείμενα που απλά θυμίζουν κάτι, αλλά δεν είναι;

Στο ίδιο κανάλι υποστηρίζουν, επίσης, ότι έχουν εντοπίσει και άλλα αντικείμενα που θα μπορούσαν να είναι κάτι επίσης άλλο, εκτός από απλές πέτρες, ενδεχομένως μέρη από άλλα αγάλματα, οπότε το ζήτημα, γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Ας μην ξεχνάμε ότι και άλλες φορές έχουν υπάρξει ισχυρισμοί που υποστηρίζουν ότι έχουν εντοπιστεί αντικείμενα που θυμίζουν έντονα φιγούρες από ανθρώπινα αγάλματα, επίσης και ζώων.

Τι πραγματικά μπορεί να είναι αυτά που βρέθηκαν στον κρατήρα Endurance; Ενδεχομένως, δεν θα μάθουμε ποτέ, παρά μόνο αν βρεθεί μία επανδρωμένη αποστολή που σκοπό θα έχει -ανάμεσα σε άλλα- να εξερευνήσει και ανάλογα ευρήματα…

Έως τότε, δείτε το video:

Ancient Humanoid Statue Found On Mars?

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ