Οι Πύλες Ανοίγουν και το Τρίτο Μάτι Ενεργοποιείται

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με τον Morag O’Brien και το awakening5dhealing, οι Πύλες των Πολεμιστών της Γης, των Εργατών του Φωτός, ανοίγουν. Οι Πύλες υψηλότερων συχνοτήτων, προς την πέμπτη διάσταση και πέρα από αυτήν, ανοίγουν και δημιουργούν ένα παλιρροϊκό κύμα ελαφρού «καθαρισμού» με δονητική ενέργεια, πάνω από τη Γαία. (Διαβάστε επίσης: 5 πράγματα που Συμβαίνουν όταν είστε Εργάτης Φωτός)

Η σύνδεση με τους Οδηγούς και τον Ανώτερο Εαυτό μας θα γίνεται ολοένα και σαφέστερη, θα νιώσουμε, θα δούμε, θα ακούσουμε την παρουσία τους, την καθοδήγησή τους και την αγάπη τους. Καλέστε τη Ανώτερη Ψυχή σε αυτό το γήινο επίπεδο, προς εσάς. Μελετήστε τη συχνότητα της αγάπης, την εσωτερική ηρεμία, την εξωτερική ειρήνη. Επιμεληθείτε. Μείνετε ισορροπημένοι. Η ξεκούραση και η αυτοεξυπηρέτηση είναι υψίστης σημασίας.

Αν αντιμετωπίζετε επίμονα διαταραγμένο ύπνο, αν ξυπνάτε κάθε φορά την ίδια ώρα 3.33 4.44 1.23, τότε φαίνεται πως είστε ήδη σε μία βαθιά επαναβαθμονόμηση. Μη φοβάστε να ξεκουραστείτε τη μέρα, να βρείτε ήσυχο μέρος και χρόνο, να απενεργοποιήσετε τα πάντα και απλά να είστε, να υπάρχετε. Τα σώματά μας είναι σε αναδιάρθρωση, το μυαλό μας επεκτείνεται και οι ψυχές μας ξυπνούν. Έχουμε έρθει σε απευθείας σύνδεση ως κβαντικά όντα. Αυτό απαιτεί τεράστια ποσά ενέργειας. Μείνετε ενυδατωμένοι.

Διαβάστε επίσης: Επίφυση ή Κωνάριο ως η Μεγαλύτερη Συγκάλυψη

Όταν ενεργοποιούνται τα ανώτερα τσάκρα μας, μπορεί να βιώσετε συμπτώματα που μοιάζουν με την γρίπη. Βουλωμένες μύτες, πονοκέφαλοι, βαρύτητα των άκρων, πονόλαιμοι, βήχας, πόνοι στο αυτί και ζαλάδες μπορεί να είναι συμπτώματα καρμικής απελευθέρωσης. Μπορεί να νιώσετε κατάθλιψη, μπαϊλντισμένοι, αναστατωμένοι. Αυτά ενδεχομένως είναι μια μετάβαση: αφήνοντας το παλιό για να ανοίξει ο δρόμος προς το καινούργιο.

Προσπαθήστε να είστε ενήμεροι για τον ενεργειακό σας πεδίο, ή για οτιδήποτε που αντηχεί ή συνηχεί μαζί σας. Αποφύγετε ανθρώπους ή μέρη που νιώθετε άβολα ή που δεν αισθάνεστε καλά. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Ελαχιστοποιήστε τα «πρέπει». Μην ανησυχείτε, μην φρικάρετε. Αυτά θα περάσουν και θα ακολουθήσουν εκρήξεις ενέργειας, κατά τις οποίες θα είστε αποτελεσματικοί, ήρεμοι και εστιασμένοι. Αφήστε αυτή την εμπειρία, αγκαλιάστε την και καλωσορίστε τις αναβαθμίσεις. Το κύμα έντονης αναβαθμονόμησης που αρχίζει να κυριαρχεί, ενεργοποιεί το τσάκρα του τρίτου ματιού μας. Τα πέπλα διαχέονται μεταξύ των κόσμων. (Διαβάστε επίσης: 5 Σημάδια που Δηλώνουν ότι το Τρίτο Μάτι σας Ανοίγει)

Αυξημένη συνειδητοποίηση των διακυμάνσεων του χρόνου, διαστασιακή ολίσθηση, δυσλειτουργίες στο πλέγμα του matrix θα μπορεί να είναι μερικές από τις εμπειρίες που θα βιώσετε. Οι σκιές στη γωνία του ματιού μας μπορεί ν’ αρχίσουν να παίρνουν μία κάποια μορφή, μπορεί να έχουν μια απήχηση την οποία αισθανόσαστε και στην οποία θα μπορείτε να ανταποκριθείτε. Αυτή θα μπορούσε να είναι «μια ματιά» στην πέμπτη διάσταση, κατευθείαν από το Τρίτο Μάτι μας.

Απελευθερωθείτε από τον φόβο και αγκαλιάστε την επέκταση της συνείδησής σας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Καθώς μπαίνουμε στον αυθεντικό μας εαυτό, ρίχνουμε στρώματα προστατευτικής καρμικής θωράκισης. Μιλώντας για άλλες διαστάσεις, άλλες ζωές, άλλες μορφές ζωής, μαθαίνουμε να μιλάμε την ενέργεια ως γλώσσα, όπως τα πάντα, εφόσον αποσυνδεθούμε από τους αλγόριθμους του ματριξ, τις αρνητικές συμπεριφορές, τον κατασκευασμένο τρόπο σκέψης. (Διαβάστε επίσης: Ακούτε Υψηλές Συχνότητες; Δείτε τι μπορεί να Συμβαίνει στο Σώμα και το DNA σας)

Να είστε διαφορετικοί, να είστε ασυνήθιστοι, να πείτε και να κάνετε πράγματα που προκαλούν το status quo. Αυτή είναι η αποστολή μας και η δική σας. Να ενεργοποιήσετε διακυμάνσεις, να κάνετε κύματα, να προκαλέσετε, να θεραπεύσετε και να μοιραστείτε. Αναπνεύστε, Απελευθερώστε, Προστατέψτε, Θωρακίστε. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Ασφαλής περιήγηση σε όμορφους ανθρώπους. Βοηθάει αν ακούσετε ένα Μάντρα και συνδεθείτε με τον Ανώτερο Ααυτό σας με ευγνωμοσύνη και ταπεινότητα. (Διαβάστε επίσης: Ο Ήχος που Διώχνει την Αρνητική Ενέργεια από το Σώμα και το Χώρο σας) Ζητήστε από τον Ανώτερο Εαυτό σας να καθαρίσει και να ενεργοποιήσει το ενεργειακό πεδίο σας, προστατεύοντάς το από όλες τις χαμηλότερες συχνότητες. Αφουγκραστείτε, Κατανοήστε και Αντιληφθείτε:

«Είμαι αυτό που είμαι, που υποτίθεται ότι πρέπει να είμαι».

«Είμαι εκεί που πρέπει να είμαι».

«Είμαι έτοιμος να αλλάξω όλα αυτά που δεν εξυπηρετούν πλέον τον υψηλότερο σκοπό μου».

Namaste.
diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay