Η άγνωστη προειδοποίηση του Χριστού, σύμφωνα με τα χειρόγραφα που βρέθηκαν στο Ναγκ Χαμαντί το 1945

Ιστορικά, είναι πλέον αποδεδειγμένο, είτε κάποιοι το θέλουν, είτε όχι, πως ο Χριστός δεν είπε μόνο όσα βρίσκονται γραμμένα στα 4 κουτσουρεμένα ευαγγέλια που η επίσημη εκκλησία της εβραιοκεντρικής Χριστιανικής θρησκείας όρισε, ως “τα μόνα θεόπνευστα” κείμενα περί της ζωής του Χριστού.

Είπε κι άλλα, πολλά περισσότερα, τα οποία αυτοί οι μεγάλοι “άγιοι” και “ευσεβείς” άνθρωποι του Βυζαντίου, οι άνθρωποι που κατόπιν, κατασκεύασαν την εβραιοκεντρική θρησκεία, του μολυσμένου, υλιστικού Χριστιανισμού, καταδίκασαν σε αφανισμό.

Ευτυχώς όμως, για κακή τους τύχη, δεν κάηκαν όλα. Δείτε μερικά λόγια που σώθηκαν μέσα στα χειρόγραφα που βρέθηκαν στο Ναγκ Χαμμάντι το 1945. Διαβάζοντάς τα παρακάτω αποσπάσματα, θα καταλάβετε, γιατί οι αντίχριστοι εβραιολάγνοι σκοταδιστές, που είχαν αυτοανακηρυχθεί μεγάλοι ιεράρχες και άνθρωποι του πνεύματος, ήθελαν να κάψουν αυτά τα κείμενα αφού μέσα σε αυτά -μεταξύ των άλλων- ο Χριστός φαίνεται να είχε δώσει κάτι σαν μια προειδοποίηση, για κάποιους, που στο μέλλον θα θέσπιζαν το νόμο και την πλάνη τους ενάντια στην Αλήθεια του Χριστού.

Ακολουθούν τα αποσπάσματα. Διαβάστε τα και κάντε τις δικές σας σκέψεις.

«Στην αρχή, πολλοί είναι εκείνοι, που θα δεχθούν τους λόγους μας, αλλά θα απομακρυνθούν και πάλι σύμφωνα με το θέλημα του πατέρα της πλάνης τους».

«Κάποιοι θα παραπλανιούνται από κακά λόγια και μυστήρια, τα οποία κάνουν τους ανθρώπους να ξεστρατίσουν. Κάποιοι, που δεν κατανοούν τα μυστήρια και μιλούν για πράγματα που δεν κατανοούν, θα υπερηφανεύονται ότι το μυστήριο της αλήθειας είναι μόνο δικό τους. Εν αγνοία τους θα ενστερνιστούν την υπερηφάνεια και θα φθονούν την αθάνατη ψυχή».

«Άλλοι, πολλοί, που αντιτίθενται στην αλήθεια και είναι αγγελιοφόροι πλάνης, θα θεσπίσουν την πλάνη τους και τον νόμο τους εναντίον των καθαρών μου σκέψεων. Δεδομένου ότι κοιτάζουν από μία μόνο προοπτική, νομίζουν ότι το καλό και το κακό προέρχονται απ’ την ίδια πηγή» .

Σχόλιο: Αυτό το τελευταίο, αφιερώνεται, σε εκείνους που με δαιμονικό μένος υποστηρίζουν εντελώς ανυπόστατα, υπακούοντας τυφλά τα ιερατεία του σκότους, ότι ο υλιστής και βιτσιόζος θεός της “παλαιάς διαθήκης”, που δολοφονεί, καταστρέφει, ψεύδεται, οργίζεται, έχει ανώμαλες απαιτήσεις, επικροτεί τους βιασμούς και την ύπαρξη σκλάβων, και πολλά άλλα “ωραία” είναι ο Πατήρ Δημιουργός, ο οποίος έστειλε τον Ιησού Χριστό να μας μιλήσει και να μας διδάξει την Αλήθεια.

Συνεχίζουμε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

«…Και υπάρχουν και άλλοι μεταξύ αυτών, που δεν τους μετρούμε, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται επίσκοποι και διάκονοι, λες και έχουν πάρει εξουσία από τον Θεό, αλλά λυγίζουν μπροστά στην κρίση των ηγετών. Οι άνθρωποι αυτοί είναι στεγνά κανάλια».

«Οι άνθρωποι αυτοί, καταπιέζουν τους αδελφούς τους και λένε σε αυτούς «Μέσω αυτής της αδελφότητας, ο  Θεός δείχνει το έλεός Του, δεδομένου ότι η σωτηρία έρχεται σε μας μόνο μέσα απ’ αυτήν».

«Δεν έχουν την γνώση του Θεού, που προέρχεται απ την πηγή της αλήθειας και όχι από σκλαβιά, ζήλια, φόβο, και αγάπη προς την κοσμική ύλη. Οι άνθρωποι αυτοί, παραπλανούν τους λαούς, οι οποίοι μέσω αυτών, έχουν γίνει σαν κι αυτούς και αγνοούν την αλήθεια της ελευθερίας τους, έτσι ώστε να μας βάλουν κάτω απ’ τον ζυγό και να μας πειθαναγκάζουν με αγωνίες και με φόβους» .

Σχόλιο: Δια του φόβου της…. κολάσεως, με τις φωτιές τα καζάνια και τα σκουλήκια, τα ιερατεία έκαναν και κάνουν πάρτυ, στον έλεγχο των συνειδήσεων των ανθρώπων. Ο Χριστός όμως και η απλή Αλήθεια Του, δεν έχει καμία σχέση με τέτοιους φόβους που εξυπηρετούν μόνο τις δυνάμεις του σκότους. Ο ίδιος άλλωστε μας είπε, πως δεν ήρθε να κρίνει τον κόσμο, αλλά να σώσει τον κόσμο.

Συνεχίζουμε.

« Μισούν και καταδιώκουν εκείνους, τους οποίους εγώ ελευθέρωσα. Εάν οι άνθρωποι αυτοί έκλειναν για μια φορά το στόμα τους, θα άρχιζαν να κλαίνε και να θρηνούν μάταια, διότι δεν με έχουν γνωρίσει πραγματικά. Αντίθετα, υπηρετούν δύο αφεντικά και ακόμα περισσότερα.»

«Στο δόγμα τους, δεσμεύονται μέσα στο φόβο και στη δουλεία και σε κοσμικές μέριμνες και σε μη πρέπουσες λατρείες, διότι είναι αδαείς και ασήμαντοι. Δεν αποδέχονται την αρχοντιά της αλήθειας. Μισούν εκείνον, στον οποίο ανήκουν και αγαπούν εκείνον, στον οποίο δεν ανήκουν. »

Τέλος αποσπασμάτων αρχαίου κειμένου.

Σχόλιο: “Αν δεν είσαι βαπτισμένος χριστιανός ορθόδοξος, αν δεν κοινωνάς όπως ορίζει η Εκκλησία, αν δεν έχεις πνευματικό και δεν εξομολογείσαι σε αυτόν, αν δεν πηγαίνεις εκκλησία τακτικά, αν δεν κάνεις υπακοή στον πνευματικό σου, αν δεν μιλάς με λόγους αγίων, αν δεν προσεύχεσαι όπως σου λέει ο πνευματικός κτλ, τότε δε σώζεσαι, ο,τι κι αν κάνεις.”
Αυτά ορίστηκαν τότε, στο Βυζάντιο του σκότους και φυσικά δεν τα όρισε ο Χριστός, που το μόνο που θέλει, είναι να έλθουμε σε επίγνωση αληθείας και να απορρίψουμε τον υλικό ψεύτικο αυτό κόσμο, που είναι δημιουργία του Σατανά, για να γυρίσουμε εκεί που ανήκουμε, πίσω στο βασίλειο του Φωτός, τον πραγματικό κόσμο του Θεού.

Είναι γνωστό, ότι πολεμήθηκαν από την επίσημη Εκκλησία, όλα εκείνα τα κείμενα που διέφεραν από την απλή, παιδική, αντιεπιστημονική και μη λογική, κοσμοθεωρία της Εκκλησίας, σύμφωνα με την οποία, η γη είναι επίπεδη, ο ήλιος κινείται γύρω της, ο ουρανός δεν είναι παρά ένας θόλος, ο κόσμος είναι 5000 ετών κτλ. Μέσα σε όλα, οι πνευματικοί ταγοί, όρισαν εντελώς αυθαίρετα, πράγματα καθαρά αντίχριστα (αντίθετα του Χριστού και των όσων Εκείνος είπε) όπως για παράδειγμα, ότι η εκκλησία πρέπει απαραίτητα να είναι μεσολαβητής μας στον Χριστό, γιατί εμείς δεν είμαστε άξιοι να Του μιλάμε απευθείας οι ίδιοι, πως ο Χριστός όρισε τα λεγόμενα Μυστήρια της Εκκλησίας, δίχως τα οποία σωτηρία -μας λένε- πως κανείς δεν μπορεί να έχει, αν δεν τα ακολουθεί, και πολλά ακόμη.

Όποιος διαφωνούσε με τα όσα έλεγε η επίσημη Εκκλησία, ονομαζόταν αιρετικός και σε βάθος χρόνου -όλως τυχαίως- βρισκόταν νεκρός, όπως για παράδειγμα ο Άρειος που δολοφονήθηκε από τα προσκυνημένα στο μαμμωνά “ιερά ρεμάλια” , γιατί πολεμούσε το ανίερο οικοδόμημα της θρησκείας του Εβραιοχριστιανισμού (Ορθοδοξία), που χτίστηκε -στην κυριολεξία- με αίμα. Το αίμα εκείνων, που σφαγιάστηκαν από τους ανθέλληνες σκοταδιστές, γιατί το μόνο μεγάλο τους έγκλημα, ήταν ότι δεν θέλησαν να γίνουν Εβραιοχριστιανοί και να προσκυνήσουν τον θεό των δολοφόνων του Ιησού Χριστού, των Εβραίων, που ήταν και είναι ο Σατανάς, ο οποίος μέσα στις εβραϊκές γραφές φέρει το όνομα Γιαχβέ.

Βλέπουμε λοιπόν, από μερικά μόνο αποσπάσματα, των κειμένων που βρέθηκαν στο Νάγκ Χαμμάντι, πως ο Χριστός φαίνεται να μας προειδοποίησε μέσα σε όλα και για εκείνους που θα θέσπιζαν το νόμο τους και την πλάνη τους. Τον θέσπισαν, δημιουργώντας την εβραιοκεντρική υλιστική Χριστιανική θρησκεία, που απέκρυψε την Αλήθεια που ήρθε να μας πει ο Χριστός και ταυτόχρονα θεωρούσε και θεωρεί, ιερά τα λόγια του Σατανά, Γιαχβέ.

Δείτε πως ο Χριστός μιλάει για εκείνους που στο μέλλον θα έλεγαν ότι μόνο εκείνοι γνωρίζουν την αλήθεια και θα φθονούσαν την αθάνατη ψυχή. Αυτό ακριβώς έγινε στο Βυζάντιο, όπου οι μεγάλοι ανθέλληνες ιεράρχες, έλεγαν πως εκείνους και μόνο εκείνους φώτισε το Άγιο Πνεύμα, όλοι όσοι είχαν διαφορετική άποψη, ήταν αιρετικοί και οπαδοί του Σατανά και ήταν θέλημα Θεού να τιμωρηθούν για..εκπαιδευτικούς λόγους, με το να καούν στην πυρά μαζί με τα βιβλία τους, να βασανιστούν για να απαρνηθούν τις “αιρετικές απόψεις τους”, να δολοφονηθούν κτλ.

Τέλος θα μπορούσαμε να πούμε πως υπάρχει επίσης έμμεση αναφορά, στη διαχρονική δράση των ιερατείων, τα οποία, μαζί με εκείνους τους φανατικούς τυπολάτρες που σε κάθε εποχή τα ακολουθούσαν τυφλά, αποτελούσαν και αποτελούν, ένα ακόμη γρανάζι, της τεράστιας, πολυεπίπεδης, βιομηχανίας, η οποία εμπόδιζε και συνεχίζει να εμποδίζει τους ανθρώπους. από το να έρθουν σε επίγνωση της απλής, παρήγορης και φωτεινής Αληθείας.

Μην ξεχνάμε, ότι ο Χριστός συνεχώς έλεγε:

“ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ.”

Ο Νοών νοείτω.

Πηγή αποσπασμάτων των αρχαίων κειμένων:
Το ένοχο μυστικό, τα κείμενα του Νάγκ Χαμμάντι
(Δ.Λιακόπουλος) 

ΕΛ Hunter 888
el.gr / Image by Gerd Altmann from Pixabay