Πιθανό Κοπάδι Εξωγήινων Ζώων Βρέθηκαν σε Εικόνες της NASA από τον Πλανήτη Άρη, ισχυρίζεται ερευνητής

[03/04/2018 - 14:42]

Πιθανό Κοπάδι Εξωγήινων Ζώων Βρέθηκαν σε Εικόνες της NASA από τον Πλανήτη Άρη, ισχυρίζεται ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Άρης είναι ο πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος που, σχεδόν μοναδικός, έχει προκαλέσει την νοημοσύνη αλλά και έχει εξιτάρει την φαντασία πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων στην Γη. Έχει δε, εκτοξεύσει στα ύψη κάθε είδους θεωρία συνωμοσίας.

Οι βασικότερες και, ίσως οι πιο διαδεδομένες είναι εκείνες που υποστηρίζουν ότι υπήρξε ζωή κάποτε στο παρελθόν, ή ότι ήδη υπάρχει ακόμα και μάλιστα, βρίσκονται και άνθρωποι, μυστικά εκεί πάνω.

Νέες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως ανάμεσα σε γνωστές παλαιότερες, αναζωπυρώνουν την συγκλονιστική θεωρία ότι στον κόκκινο πλανήτη ανθεί ζωή τέτοια που μοιάζει με της Γης. Εικόνες που λαμβάνονται από τους διαστημικούς ανιχνευτές φαίνεται να αποκαλύπτουν ότι υπάρχει ένα ακμάζον οικοσύστημα που υποστηρίζει τη ζωή, εκεί.

Στο βίντεο που ακολουθεί στην συνέχεια θα δείτε εικόνες που δείχνουν ένα σύμπλεγμα αντικειμένων στην επιφάνεια του πλανήτη που εκτείνεται σε μίλια. Σε αυτές, άνετα μπορείτε να διακρίνετε θέματα που πανεύκολα θυμίζουν δέντρα και δάση. Επιπλέον, ζωοτροφικές περιοχές με «εξωγήινα» ή και «γήινα» ζώα, όπως πρόβατα -ανάλογα με το ποια θεωρία είναι της προτίμησής σας.

Όπως μας αποκαλύπτει express.co.uk, ο θεωρητικός ερευνητής Neal Evans ισχυρίζεται ότι όλα αυτά αποτελούν απόδειξη ύπαρξης ζωής στον Κόκκινο Πλανήτη – και, μάλιστα, με ένα ολόκληρο περιβάλλον ικανό να την υποστηρίξει. Ας δούμε τι λέει:

«Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα κατοικήσιμο πλούσιο ακμάζον οικοσύστημα στον Άρη.

Μελέτησα το τμήμα του χάρτη για ώρες και το έβαλα σε σύγκριση με προβολές πτηνών από τόπους της γης και φαίνεται να βρίσκονται δίπλα στον βόρειο πόλο.

Όλες οι εικόνες είναι χαμηλής ανάλυσης, αλλά μπορείτε να δείτε καθαρές γραμμές νερού, λίμνες, βλάστηση, κάποιο είδος μορφών ζωής που φαίνεται να εξαρτώνται από την πηγή νερού».

Όλοι όσοι είδαν τις εικόνες που παρουσιάζονται στο video έμειναν εμβρόντητοι. Πραγματικά κεραυνοβολήθηκαν από αυτό που είδαν.

Ο κ. Evans πρόσθεσε:

«Έχω σπουδάσει τον Άρη και την ιστορία του για χρόνια – γνωρίζουμε μόνο τι μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε.

Είναι δύσκολο να πούμε αν αυτό θα μπορούσε να είναι μια νέα ζωή ή μια νέα ακμάζουσα ζωή. Η εικασία μου είναι ότι αυτό που έχω χαρτογραφήσει θα μπορούσε να είναι ένα νέο οικοσύστημα όπως μια πρώιμη γη, μία προϊστορική ζωή που φυσικά σχηματίστηκε από – ποιος ξέρει;

Ο Άρης είναι ένας θησαυρός της αρχαίας ιστορίας με εκπληκτικές ανακαλύψεις, νέες και παλιές, και αν ο Άρης εξαλείφθηκε από πυρηνικό όλεθρο αυτό έγινε για κάποιο λόγο».

Η απάντηση της NASA σε όλα αυτά και άλλα πολλά παρόμοια, είναι ότι απλά δεν υπάρχει ζωή στον Άρη.

Η Αμερικανική Αιαστημική αντιπροσωπεία λέει ότι ο Κόκκινος Πλανήτης απεκδύθηκε της ατμόσφαιράς του από ηλιακές καταιγίδες, δισεκατομμύρια χρόνια πριν και έτσι έχασε όλους τους ωκεανούς και δεν μπορεί να διατηρήσει τη ζωή.

Υπάρχουν ίχνη επιφανειακών και υπογείων υδάτων που πιστεύεται ότι μπορούν να υποστηρίξουν τις πιο απλοϊκές μορφές ζωής, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί τίποτα.

Σύμφωνα με τους σκεπτικιστές, ο κ. Evans είναι πιθανό να υποφέρει από παρειδωλία – ένα φαινόμενο από τα κόλπα που κάνει ο εγκέφαλός μας και μας υποψιάζει να βλέπουμε οικεία αντικείμενα ή σε σχέδια ή υφές, εκεί που δεν υπάρχουν.

Τα εν λόγω αντικείμενα πιθανόν να είναι γεωλογικά χαρακτηριστικά της επιφάνειας του Άρη.

Άραγε, μπορεί όλα αυτά που βλέπουμε κατά καιρούς να είναι απλά παρειδωλίες και τίποτε άλλο; Τόσα πολλά σε ένα μέρος; Γιατί όχι και σε άλλους πλανήτες;

Δείτε το video και αφήστε μας στα σχόλια την γνώμη σας.

Life on Mars BOMBSHELL Shock claim herd of animals spotted on Red Planet

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ