Η Συγκομιδή έχει Ήδη Ξεκινήσει. Ο Πούτιν το Γνωρίζει και το Καλύπτει

[09/04/2018 - 09:05]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Η Συγκομιδή έχει Ήδη Ξεκινήσει. Ο Πούτιν το Γνωρίζει και το Καλύπτει

Μία περίεργη είδηση προβάλει η Daily Star. Το περίεργο ίσως είναι ότι δεν το κάνει με φανερή διάθεση να χλευάσει ή να κοροϊδέψει το περιεχόμενο. Αν

και κρατάει μία ουδετερότητα με τάσεις αμφιβολίας, δίνει την εντύπωση πως η πληροφορία που μεταφέρει μπορεί να έχει κάποιο υπόβαθρο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την dailystar.co.uk υπάρχει ένας σοκαριστικός ισχυρισμός ότι οι εξωγήινοι από τον Νιμπίρου, ήδη βρίσκονται στην Γη. Η Συγκομιδή έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν το γνωρίζει και το καλύπτει.

Οι παράξενες αυτές πληροφορίες που δεν θα περιμέναμε να συναντήσουμε σε συστημικά και συντηρητικά μέσα, φαίνεται να έχουν ως πηγή τον Christian DeBlanc, έναν συνωμοσιολόγο που «ειδικεύεται» στον Πλανήτη Χ ή Νιμπίρου.

Όμως, μεταδίδει η Daily Star, oι εξωγήινοι από το Nibiru – γνωστοί στους περισσότερους ως Ανουνάκι – υποτίθεται ότι έχουν ήδη φθάσει στον πλανήτη μας. Οι συνωμοσιολόγοι είναι πεπεισμένοι ότι ο ρωσικός στρατός διεξάγει πόλεμο εναντίον των εξωγήινων στη Συρία.

Ο Christian DeBlanc γράφει: «Το προσωπικό της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας ήταν υπεύθυνο για την καταστροφή των καταλυμάτων των Ανουνάκι πριν, αλλά υπήρξε μία συγκάλυψη της επιχείρησης εξαιτίας του βαθμού δυσπιστίας που περιβάλλει (τον κόσμο για) τους Ανουνάκι. Ωστόσο, ο Πούτιν δεν υποχωρεί στρατιωτικά».

Ένας Ρώσος πιλότος υποτίθεται ότι καταρρίφθηκε από τους Ανουνάκι πριν οι δυνάμεις του Πούτιν καταστρέψουν το φρούριο τους με ένα συνδυασμό πυρομαχικών.

Όλοι αυτοί οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί υποτίθεται ότι προέρχονται από πρώην πράκτορα της KGB τον Strelnikov Isaac Stepanovic.

Ο DeBlanc προσθέτει: «Σύμφωνα με τον Stepanovic, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει πείσει τον Πούτιν να μην μιλήσει για την εξωγήινη και δαιμονική παρουσία στη Συρία, επειδή φοβάται ότι θα έχει μια καταστροφική επίδραση στη χριστιανική πίστη στη Ρωσία αλλά και σε όλο τον κόσμο».

Η Συγκομιδή έχει Ήδη Ξεκινήσει. Ο Πούτιν το Γνωρίζει και το Καλύπτει

Λοιπόν, αν τα διαβάζαμε αυτά σε συνωμοσιολογικές σελίδες, θα είχαμε κάθε δικαίωμα να αμφιβάλουμε και να αμφισβητήσουμε. Άραγε τώρα, που τέτοιους είδους πληροφορίες αναπαράγονται από ενημερωτικούς και επίσημους ιστότοπους, μήπως πρέπει να ανησυχήσουμε ή να παρακάμψουμε το θέμα; Μπορεί να υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από όλο αυτό; Άραγε το Σχέδιο της Μεγάλης Συγκομιδής υπάρχει και συμβαίνει;

Διαβάστε επίσης:
Επιστήμονες: Η NASA Γνωρίζει την Αλήθεια για τον Νιμπίρου. Την Κρύβει εδώ και 30 Χρόνια

Ποιά είναι η γνώμη σας; Τι μπορεί να συμβαίνει; Μην ξεχάσετε να αφήσετε τα σχόλιά σας, στην συνέχεια παραπάνω.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ