Βάση και Εξωγήινα Όντα στο Φεγγάρι Εντοπίστηκαν σε Επίσημη Εικόνα της NASA

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα πάνω-κάτω φέρνει ένα νέο βίντεο που έχει αρχίσει να κάνει τον γύρω του κόσμου, εξαιτίας μίας πολύ ιδιαίτερης ανάλυσης που γίνεται σε μία φωτογραφία από τα αρχεία της NASA και προέρχεται από την προσγείωση του Apollo 16 στην Σελήνη.

Το Apollo 16 ήταν η δέκατη επανδρωμένη αποστολή του διαστημικού προγράμματος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ήταν η πέμπτη και προτελευταία προσγείωση στη Σελήνη και η πρώτη που έγινε στα σεληνιακά υψίπεδα.

Ξεκίνησε από το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι στη Φλώριδα στις 16 Απριλίου 1972 και διήρκεσε 11 ημέρες. Η φωτογραφία λήφθηκε στις 23 Απριλίου 1972 σε ασπρόμαυρη ταινία 70 mm και έχει τον αριθμό AS16-106-17340 σύμφωνα με την ταξινόμηση της NASA.

Σύμφωνα με την dailystar.co.uk, πρόσφατα, αυτή η φωτογραφία ήρθε στην επικαιρότητα όπου φαίνεται σε πρώτο και κοντινό πλάνο ο αστροναύτης John Young, την οποία τράβηξε ο συνάδελφό του Charles Duke Jr καθώς συλλέγει δείγματα σεληνιακών δειγμάτων. Αλλά δεν είναι αυτός που έχει μονοπωλήσει την προσοχή όλων και έχει θέσει ένα σωρό αμφισβητήσεις.

Όλο το «μυστικό» βρίσκεται στο βάθος, στο απομακρυσμένο τοπίο. Σύμφωνα με το βίντεο, αυτό που φαίνεται σαν ένας βράχος στην επιφάνεια της Σελήνης, αλλά έχει σχήμα σαν ιγκλού, φαίνεται να είναι τεχνητός και όχι ένας φυσικός σχηματισμός.

Δηλαδή στην πραγματικότητα φαίνεται να αποτελεί μια εξωγήινη βάση. Επιπλέον, μπορεί να παρατηρήσει κανείς κάτι που θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως διαστημόπλοιο. Όμως, όλα τα λεφτά είναι ο ισχυρισμός ότι εκεί υπάρχουν και εξωγήινα όντα!

Και μόνο με το σκεπτικό ότι αποκλείεται η NASA να άφηνε ελεύθερη και με επίσημο τρόπο μία τέτοια φωτογραφία που να δείχνει εξωγήινους, οι ισχυρισμοί για όλα αυτά απορρίπτονται αμέσως. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που οι διαχειριστές των σελίδων κάνουν λάθη, ούτε είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε παρόμοιες εικόνες που έχουν διαρρεύσει ανεπίσημα.

Ο κόσμος που έχει δει το video και μοιράζεται τις απόψεις του, έχει διχαστεί. Άλλοι χρήστες θεωρούν ότι πρόκειται για μία μεγάλη απόδειξη εξωγήινων βάσεων στην Σελήνη μέσα από επίσημες εικόνες. Μερικοί θεωρούν ότι αυτό είναι μία απόδειξη ότι οι αστροναύτες δεν πάτησαν ποτέ το πόδι τους στο Φεγγάρι, άρα αυτό που φαίνεται στο βάθος, είναι λάθος του σκηνικού και του σκηνοθέτη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Άραγε, ποιά «αλήθεια» μπορεί να κρύβει αυτή η φωτογραφία; Είναι ένας τυχαίος φυσικός σχηματισμός που παραπέμπει σε βάση εξωγήινων; Είναι πράγματι μία βάση και άρα αυτό δείχνει ότι η Σελήνη κατοικείται; Είναι ένα σκηνικό;

Την αυθεντική φωτογραφία μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο της NASA εδώ: https://spaceflight.nasa.gov/gallery/images/apollo/apollo16/html/as16-106-17340.html.

Δείτε το βίντεο και μην ξεχάσατε να μας αφήσετε την γνώμη σας, παρακάτω στα σχόλια:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Lunar Base revealed in Apollo image

diadrastika.com