έξι διαφορετικοί ήλιοι

Διαλέξτε έναν Ήλιο ως Έμβλημα και Ανακαλύψτε την Αληθινή σας Φύση και τις Βαθύτερες φιλοδοξίες σας

Αν έπρεπε να δημιουργήσετε μια σημαία διαλέγοντας έναν ήλιο, ποιον θα επιλέγατε; Ποιος σας περιγράφει καλύτερα; Κάθε ήλιος είναι ένα αρχέτυπο σύμβολο, που σχετίζεται με μια Μαγική Δύναμη. Τα εμβλήματα, επιλέγονταν και ακόμα επιλέγονται (αν και σήμερα τα λέμε λογότυπα) για να αντιπροσωπεύσουν την δύναμη που βρίσκεται πίσω από εμάς. Την αληθινή μας φύση και τις βαθύτερες φιλοδοξίες μας. Οπότε, ποιον διαλέγετε;

Ο ήλιος του Φωτισμού

Αυτός ο ήλιος αντιστοιχεί σε ένα αρχαίο Ελληνικό Σύμβολο, τον Ήλιο της Βεργίνας (ή Άστρο της Βεργίνας), που είναι γνωστό ως το Αστέρι του αρχαίου ελληνικού βασιλείου της Μακεδονίας, τον τόπο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το Άστρο της Βεργίνας είναι ο ίδιος ο Θεός Ήλιος.

Αντιπροσωπεύει την Σοφία της Ψυχής ως ένα ισχυρό όπλο ενάντια στο σκοτάδι. Αν διαλέξατε αυτόν τον ήλιο, επιθυμείτε την Γνώση και την Διαύγεια. Στην προηγούμενη ζωή σας ίσως είχατε ζήσει κοντά σε έναν μεγάλο Βασιλιά τον οποίο συμβουλεύατε σοφά. Μερικές φορές μπορεί να είστε αυστηροί στις αποφάσεις σας αλλά αυτές χαρακτηρίζονται από το Πνεύμα της Δικαιοσύνης. Σε κάθε περίπτωση είστε γεννημένοι ηγέτες.

Ο ήλιος πίσω από τα Σύννεφα

Αυτός είναι ο ήλιος της σεμνότητας. Αν και λάμπει, δεν εκδηλώνει τις Δυνάμεις του στο έπακρο. Αν διαλέξατε αυτόν τον ήλιο ως το έμβλημα σας, κρύβετε μεγάλες δυνάμεις μέσα σας. Έχετε όλες τις ικανότητες για να γίνετε ένα σπουδαίο άτομο. Αλλά υπάρχει κάτι που εμποδίζει την ανάπτυξη σας. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και απομακρύνετε κάθε εμπόδιο έτσι ώστε να μπορέσετε να λάμψετε ολοκληρωτικά. Να θυμάστε την Λατινική παροιμία: «Non Velat Umbra Diem.» «Τα σύννεφα δεν θα καλύψουν τον Ήλιο».

Διαβάστε επίσης: Τεστ: Το πρώτο που είδες αποκαλύπτει τον υποσυνείδητο φόβο σου

Ο ήλιος του Χάους

Ένας από τους πιο ισχυρούς κι όμως δύσκολους ήλιους. Αντιπροσωπεύει τις άπειρες Χαοτικές μας δυνάμεις που δυστυχώς δεν μπορούν εύκολα να αξιοποιηθούν.

Το Χάος είναι ισχυρή Δύναμη. Μπορεί να είναι δημιουργικό ή καταστροφικό. Αγκαλιάστε το χάος μέσα σας, όπως κάνει όλο το Σύμπαν. Είμαστε το αποτέλεσμα χιλιάδων δυνάμεων. Συμφιλιωθείτε με αυτές και θα σας βοηθήσουν. Σκεφτείτε θετικά για τις δυνατότητες του και ορίστε ένα καλό στόχο ώστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτόν.

Ο Φλεγόμενος ήλιος

Είναι ο πιο ζεστός και παθιασμένος ήλιος. Σίγουρα, έχετε τεράστιες ποσότητες ενέργειας που παρόλα αυτά δεν μπορούν να κατευθυνθούν εύκολα. Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις ίσως ξοδεύετε πολλή από την πολύτιμη ενέργεια σας σε υπερβολές όπως στο αλκοόλ, στον τζόγο ή σε ανώφελους έρωτες. Να προσέχετε!

Σε όλη σας την ομορφιά, μπορεί να γίνετε αυτοκαταστροφικοί όπως ο Φαεθών, ο γιος του Ήλιου που δεν μπορούσε να οδηγήσει το άρμα του πατέρα του και έβαλε φωτιά στην γη. Σύμφωνα με άλλες εκδοχές του μύθου, ο Δίας τον σκότωσε πριν προκαλέσει πανωλεθρία στην γη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Χρησιμοποιήστε αυτή την τεράστια ενέργεια στην τέχνη και σε άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Έχετε μεγάλες δυνατότητες από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε. Αν το κάνετε, η επιτυχία είναι εγγυημένη.

Ο ήλιος της Καταστροφής

Αυτός ο ήλιος μας υπενθυμίζει την αριστερόστροφη Σβάστικα. Σε αντίθεση με το Αρμένιο σημάδι αιωνιότητας, είστε Καταστροφέας. Δεν είναι απαραίτητα ένα αρνητικό χαρακτηριστικό. Μια δημιουργική δύναμη μπορεί να δράσει με πιο αποτελεσματικό τρόπο όταν μια καταστρεπτική έχει προετοιμάσει τον δρόμο για να απομακρύνει αυτό που πρέπει να εξασθενίσει.

Δεν υπάρχει Αναγέννηση χωρίς τον Θάνατο. Αλλά να προσέχετε! Πριν πράξετε, πρέπει να γνωρίζετε ποιος είναι ο στόχος σας. Μην καταστρέψετε αν δεν μπορείτε να ξαναχτίσετε. Στην καλύτερη περίπτωση, θα πρέπει να συνδυάσετε τις δυνάμεις σας με έναν Δημιουργό, που είναι κάποιος συνάδελφος ή ένας σύντροφος σας.

Διαβάστε επίσης: Επίλεξε ένα πετράδι και μάθε τι κουβαλάς μέσα σου

Ο ήλιος των Αρχέγονων Υδάτων

Είναι ο ήλιος των ψευδαισθήσεων. Είστε εντυπωσιακά ανοιχτόμυαλοι και έχετε ασυνήθιστες ιδέες και σκέψεις. Όλα φαίνεται να είναι πιθανά για εσάς. Αυτό μπορεί να αποτελέσει έμπνευση και για εσάς και για τους γύρω σας. Επίσης έχετε μια ερωτική στάση που σας κάνει ελκυστικούς.

Όμως, συχνά δεν είστε ρεαλιστές, μπορεί ακόμα και να αρχίσετε το παραλήρημα. Έπειτα απογοητεύεστε από τις υψηλές προσδοκίες σας. Επίσης τείνετε να πειραματίζεστε με παραισθησιογόνα ναρκωτικά.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει. Θα σας άρεσε να δουλεύετε στη θάλασσα, σε μια γκαλερί ή σε ένα θέατρο. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ζωηρό και χρωματιστό κόσμο γύρω σας όσο κατανοείτε πως δεν υπάρχει ζωή χωρίς ευθύνες και δυσκολίες.

Ο ήλιος της Δημιουργίας

Σε αντίθεση με το 5, αυτός ο Ήλιος είναι κοντινότερος στην δεξιόστροφη σβάστικα. Είστε ο Δημιουργός που εμφανίζεται εκεί που είχε επικρατήσει το Χάος και η Καταστροφή. Έχετε τεράστιες δημιουργικές δυνάμεις. Έχετε επίσης πολλά καθήκοντα. Η Τιμή και η Ηθική είναι αξίες που σέβεστε.

Μερικές φορές, αφιερώνεστε υπερβολικά στα καθήκοντα σας που παραμελείτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγετε ώστε να μην ξοδέψτε κατευθείαν όλες τις δυνάμεις σας. Οι άνθρωποι σας αγαπάνε αλλά μερικές φορές σκέφτονται πως είστε λίγο απόμακροι. Η οικογένεια και το σπίτι είναι σημαντικά για σας.

Ο ήλιος της Ιερής Γεωμετρίας

Αυτός ο ήλιος μπορεί να συνδεθεί με τον εσωτερισμό και την πνευματικότητα. Όλα μέσα σας προέρχονται από την δύναμη της αρμονίας και της θεϊκής συμμετρίας. Η γνήσια ομορφιά είναι αυτό που αναζητάτε. Το να μαθαίνετε για τους αρχαίους πολιτισμούς είναι μια δραστηριότητα που λατρεύετε. Η επικοινωνία με τον Πνευματικό Κόσμο είναι δυνατή για σας.

Έχετε επίσης την ικανότητα να κάνετε μάγια και ξόρκια. Έχετε τις δυνάμεις της Διαίσθησης, της Ενσυναίσθησης ακόμα και της Τηλεπάθειας στη διάθεση σας.

Αναμφίβολα είναι σπουδαία στοιχεία. Απλώς να προσέχετε να μην γίνετε πολύ εύθραυστοι συναισθηματικά. Μπορεί μερικές φορές να φαίνεστε πολύ αφελείς στους άλλους λόγω της αγνής φύσης σας. Αυτό θα μπορούσε να σας κάνει ευάλωτους, επομένως προστατεύστε τον εαυτό σας από τις κακόβουλες προθέσεις.

Μάγεια Τ. – awakengr.com